מה דעתכם על המפרט הבא: ?
מחשב נייד של HP
הזמנתי אותו, מה אתם אומרים???
יריץ לי סרטים 1080P??
משחקים כמו GTA4 וכל החדשים למיניהם יעבדו כמו שצריך ברזולוציה גבוהה??
dv7t Quad Ed
• Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
• 2nd generation Intel(R) Core(TM) i7-2630QM (2 GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.9 GHz
• 1GB ATI Mobility Radeon(TM) HD 6570 graphics [HDMI, VGA]
• 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
• 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
• No Additional Office Software
• No additional security software
• High Capacity 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 3.25 hours of battery life +++
• 17.3" diagonal HD+ HP BrightView LED Display (1600 x 900)
• Blu-ray writer & SuperMulti DVD burner
• HP TrueVision Webcam with Integrated Digital Microphone + HP SimplePass Fingerprint Reader
• Intel 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth(R)
• Standard Keyboard
• HP Home & Home Office Store in-box envelope
לידע כללי 3400 עלה, שווה את המחיר?
הזמנתי אותו, מה אתם אומרים???
יריץ לי סרטים 1080P??
משחקים כמו GTA4 וכל החדשים למיניהם יעבדו כמו שצריך ברזולוציה גבוהה??
dv7t Quad Ed
• Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
• 2nd generation Intel(R) Core(TM) i7-2630QM (2 GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.9 GHz
• 1GB ATI Mobility Radeon(TM) HD 6570 graphics [HDMI, VGA]
• 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
• 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
• No Additional Office Software
• No additional security software
• High Capacity 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 3.25 hours of battery life +++
• 17.3" diagonal HD+ HP BrightView LED Display (1600 x 900)
• Blu-ray writer & SuperMulti DVD burner
• HP TrueVision Webcam with Integrated Digital Microphone + HP SimplePass Fingerprint Reader
• Intel 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth(R)
• Standard Keyboard
• HP Home & Home Office Store in-box envelope
לידע כללי 3400 עלה, שווה את המחיר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בד"כ כדאי לשאול לפני שקונים. 
אבל עשית קנייה טובה. המחשב יריץ בלי בעייה תכני HD כולל 1080P וגם משחקים עתירי 3D ברמה סבירה מאוד.
נשמע כמו מחיר מצויין למחשב נייד במפרט המתואר. תתחדש!
אבל עשית קנייה טובה. המחשב יריץ בלי בעייה תכני HD כולל 1080P וגם משחקים עתירי 3D ברמה סבירה מאוד.
נשמע כמו מחיר מצויין למחשב נייד במפרט המתואר. תתחדש!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לפי המפרט הוא לא רע בכלל ,
כמובן אל תצפה להריץ על הגדרות גבוהות ..אבל בסך הכול הוא אמור להתמודד עם המשחקים לא רע בכלל
כמובן אל תצפה להריץ על הגדרות גבוהות ..אבל בסך הכול הוא אמור להתמודד עם המשחקים לא רע בכלל
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
"הגדרות הכי טובות" לא תקבל לעולם על מחשב נייד, אלא רק על "מחשב מפלצת" של גיימרים עם כרטיס מסך באורך מלא שתופס 2-3 סלוטים...
אבל שוב, עדיין תקבל עם המחשב שקנית ביצועים מרשימים וכיפים למשחק.
אבל שוב, עדיין תקבל עם המחשב שקנית ביצועים מרשימים וכיפים למשחק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

המפרט באופן כללי לא רע, יש מעבד מצוין ,הבעיה היא הכרטיס מסך וזה בעיה כללית של מחשבים ניידים , לדוג' ה480M רחוק מאוד מהביצעוים של הGTX480 במחשב השולחני ,הM הזה עושה הבדל עצום בביצועים . מחשבים ניידים מוגבלים בצריכת החשמל,וכמו שלמדנו כבר כרטיסי מסך כאלו צורכים "לא מעט" חשמל.. אז הדרך היחידה להתמודד עם זה זה להוציא ליבות מוחלשות כדי לשמור על זמן עבודה סביר בנייד .
סידרת הX5XX של AMD לא מיועדת להריץ משחקים על הגדרות מקסמליות , גירסה מוחלשת כמו הגירסה של הניידים + העובדה שGTA4 לPC הוא בסך הכול פורט דפוק מהקונסולות אומרת שאתה תצתרך להסתפק בלהריץ את המשחק יותר על הגדרות בינוניות שזה גם הישג מעולה בשביל כול מחשב נייד שהוא לא ALIANWARE עם SLI של GTX480M
סידרת הX5XX של AMD לא מיועדת להריץ משחקים על הגדרות מקסמליות , גירסה מוחלשת כמו הגירסה של הניידים + העובדה שGTA4 לPC הוא בסך הכול פורט דפוק מהקונסולות אומרת שאתה תצתרך להסתפק בלהריץ את המשחק יותר על הגדרות בינוניות שזה גם הישג מעולה בשביל כול מחשב נייד שהוא לא ALIANWARE עם SLI של GTX480M
תודה רבה השכלתיIamEzio כתב:המפרט באופן כללי לא רע, יש מעבד מצוין ,הבעיה היא הכרטיס מסך וזה בעיה כללית של מחשבים ניידים , לדוג' ה480M רחוק מאוד מהביצעוים של הGTX480 במחשב השולחני ,הM הזה עושה הבדל עצום בביצועים . מחשבים ניידים מוגבלים בצריכת החשמל,וכמו שלמדנו כבר כרטיסי מסך כאלו צורכים "לא מעט" חשמל.. אז הדרך היחידה להתמודד עם זה זה להוציא ליבות מוחלשות כדי לשמור על זמן עבודה סביר בנייד .
סידרת הX5XX של AMD לא מיועדת להריץ משחקים על הגדרות מקסמליות , גירסה מוחלשת כמו הגירסה של הניידים + העובדה שGTA4 לPC הוא בסך הכול פורט דפוק מהקונסולות אומרת שאתה תצתרך להסתפק בלהריץ את המשחק יותר על הגדרות בינוניות שזה גם הישג מעולה בשביל כול מחשב נייד שהוא לא ALIANWARE עם SLI של GTX480M...
בכל אופן המחשב הוא למשחקים , אבל לרוב לעריכות וידאו פוטושופ וכו' מקווה שזה יספיק לCS5
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אל תדאג זה מחשב מעולה ,אני בטוח שאתה תהנה ממנו לא מעט : 
נראה לי שהוא מתלוצץ פה מכולם...
מחשב כמו שהוא נתן צריך לעלות לפחות כפול ממה שהוא רשם מארצות הברית שהמחיר שם הוא הרבה יותר נמוך הוא לא יביא כזה מחשב לעולם
ואם בכל זאת איכשהו כן אני מתנצל ואשמח מאד אם יגיד לי איך כי אני גם רוצה אחד
מחשב כמו שהוא נתן צריך לעלות לפחות כפול ממה שהוא רשם מארצות הברית שהמחיר שם הוא הרבה יותר נמוך הוא לא יביא כזה מחשב לעולם
ואם בכל זאת איכשהו כן אני מתנצל ואשמח מאד אם יגיד לי איך כי אני גם רוצה אחד
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מפרט מרשים במחיר מפתיע (בניתי עכשיו את המפרט באתר HP, וזה יוצא 4,600 ש"ח, וזה לפני מיסים וכו').
שאלה מסקרנות - אם הצרכים שלך הם עבודה גרפית רצינית ומשחקים, ואתה כבר קונה מחשב עם מסך 17.3 מה שהופך אותו ללא ממש נייד - למה לא לקנות מחשב שולחני?
שאלה מסקרנות - אם הצרכים שלך הם עבודה גרפית רצינית ומשחקים, ואתה כבר קונה מחשב עם מסך 17.3 מה שהופך אותו ללא ממש נייד - למה לא לקנות מחשב שולחני?
uriler כתב:מפרט מרשים במחיר מפתיע (בניתי עכשיו את המפרט באתר HP, וזה יוצא 4,600 ש"ח, וזה לפני מיסים וכו').
שאלה מסקרנות - אם הצרכים שלך הם עבודה גרפית רצינית ומשחקים, ואתה כבר קונה מחשב עם מסך 17.3 מה שהופך אותו ללא ממש נייד - למה לא לקנות מחשב שולחני?...
בנית אותו לנייח...בלי מסך...
שים את זה בנייד ותעלה תמחיר
הסתלבט פה על כולם אבל כולם ישנים
ראיתי כבר הרבה הודעות מהסוג הזה בפורומים שונים...רוב רובם זה נראה לי אנשים עם פטנזיות על מחשבי על שמשגעים את כולם
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
yanivnn,
בניתי אותו דרך ממשק האתר של HP, כמובן עבור הדגם שפותח השרשור ציין - אל תזלזל בבקשה.
יכול להיות שאתה צודק ומדובר בבדיחה אבל ציינת זאת כבר אתמול - בוא נחכה לתגובה מפותח השרשור לפני שנמשיך בקו המחשבה הזה.
מצד שני - יכול גם להיות שאתה טועה, והבחור גר בארה״ב ויש לו איזה הנחה של 25% בקניה מאתר HP, לך תדע.
בניתי אותו דרך ממשק האתר של HP, כמובן עבור הדגם שפותח השרשור ציין - אל תזלזל בבקשה.
יכול להיות שאתה צודק ומדובר בבדיחה אבל ציינת זאת כבר אתמול - בוא נחכה לתגובה מפותח השרשור לפני שנמשיך בקו המחשבה הזה.
מצד שני - יכול גם להיות שאתה טועה, והבחור גר בארה״ב ויש לו איזה הנחה של 25% בקניה מאתר HP, לך תדע.
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
כפול?yanivnn כתב:נראה לי שהוא מתלוצץ פה מכולם...
ואם בכל זאת איכשהו כן אני מתנצל ואשמח מאד אם יגיד לי איך כי אני גם רוצה אחד...
הוא נתן כאן מפרט של מחשב שיעלה כמעט 10K..
Desmond Hume Is My Constant
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
כן, רק שהוא כתב שלו זה יעלה 3.4K ולפי דעתי הוא התכוון לשקלים.
אם מישהו שואל האם מחשב כזה מסוגל להריץ 1080P לא נראה לי שהוא יזמין מחשב מחו"ל....
אני קניתי מחשב די חזק לאחרונה (נייח) וללא מסך, המפרט שלי פחות טוב מזה ולי הוא עלה 5K.
אומר לך בוודאות, מחשב כזה (נייח) בארץ נושק ל-8 או 9K.
אם מישהו שואל האם מחשב כזה מסוגל להריץ 1080P לא נראה לי שהוא יזמין מחשב מחו"ל....
אני קניתי מחשב די חזק לאחרונה (נייח) וללא מסך, המפרט שלי פחות טוב מזה ולי הוא עלה 5K.
אומר לך בוודאות, מחשב כזה (נייח) בארץ נושק ל-8 או 9K.
Desmond Hume Is My Constant
אז למי שחשב שהתוצצתי
חבל מאוד שאני צריך לצלם את פרטי ההזמנה ולעלות לכאן
ממש לא באתי לכאן כדי להוכיח את עצמי, אלא רק לקבל ביקורת לגבי המחשב שרכשתי לאחרונה
ואני ממש לא בא לכאן כדי להוכיח שום דבר אלא רק כדי לראות אם מה שרכשתי יעמוד בציפיות שלי
והעדפתי נייד מאחר ואני זקוק לניידות אפילו שזה צג 17 אינץ והוא קצת כבד, מאחר ואני לוקח את המחשב לבסיס, לעבודה וכו'
חבל לי שאני צריך להוכיח דברים כאלה.
[imgbig]http://up351.siz.co.il/up3/mmnw2zt2yg4q.jpg[/imgbig]
וחבל שאני מרגיש כאן שאנשים מזלזלים בי, מאחר ואני מניח שרובכם השתמשתם בשירותים שלי בעבר או בהווה, ואם לא אז בעתיד
לידע הכללי פתחתי מספר אתרים שלא אוכל לציין את שמם אבל תנו לראשכם לזרום (ולצערי נסגרו לרוב עקב תביעות)
והאחרונים שפתחתי : סאבסנטר (למי שמכיר) וליידיפדיה (שהתפרסם בצחוק מעבודה)
ממש לא באתי לכאן כדי להוכיח את עצמי, אלא רק לקבל ביקורת לגבי המחשב שרכשתי לאחרונה
ואני ממש לא בא לכאן כדי להוכיח שום דבר אלא רק כדי לראות אם מה שרכשתי יעמוד בציפיות שלי
והעדפתי נייד מאחר ואני זקוק לניידות אפילו שזה צג 17 אינץ והוא קצת כבד, מאחר ואני לוקח את המחשב לבסיס, לעבודה וכו'
חבל לי שאני צריך להוכיח דברים כאלה.
[imgbig]http://up351.siz.co.il/up3/mmnw2zt2yg4q.jpg[/imgbig]
וחבל שאני מרגיש כאן שאנשים מזלזלים בי, מאחר ואני מניח שרובכם השתמשתם בשירותים שלי בעבר או בהווה, ואם לא אז בעתיד
לידע הכללי פתחתי מספר אתרים שלא אוכל לציין את שמם אבל תנו לראשכם לזרום (ולצערי נסגרו לרוב עקב תביעות)
והאחרונים שפתחתי : סאבסנטר (למי שמכיר) וליידיפדיה (שהתפרסם בצחוק מעבודה)
אח שלי אני גם הייתי רציני ואם תראה אמרתי בהודעות קודמות שאם וכן איכשהו הבאת את המחשב במחיר הזה אני גם רוצה אחד
אתה מוכן לעשות מצוה ולעזור לי לרכוש גם אחד כזה במחיר הזה?
ומה שלא תגיד אחי מחשב כזה בארץ קודם כל אין ודבר שני יעלה למעלה מ10 אלף בקלות...
וגם בחוץ לארץ קשה לי להאמין שהוא ירד מ1500 דולר
ושוב אני אשמח מאד ויודה לך מקרב לב על התבדתותי
אתה מוכן לעשות מצוה ולעזור לי לרכוש גם אחד כזה במחיר הזה?
ומה שלא תגיד אחי מחשב כזה בארץ קודם כל אין ודבר שני יעלה למעלה מ10 אלף בקלות...
וגם בחוץ לארץ קשה לי להאמין שהוא ירד מ1500 דולר
ושוב אני אשמח מאד ויודה לך מקרב לב על התבדתותי