מה דעתכם על המפרט הבא: ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
yanivnn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

uriler כתב:yanivnn,
בניתי אותו דרך ממשק האתר של HP, כמובן עבור הדגם שפותח השרשור ציין - אל תזלזל בבקשה.

יכול להיות שאתה צודק ומדובר בבדיחה אבל ציינת זאת כבר אתמול - בוא נחכה לתגובה מפותח השרשור לפני שנמשיך בקו המחשבה הזה.

מצד שני - יכול גם להיות שאתה טועה, והבחור גר בארה״ב ויש לו איזה הנחה של 25% בקניה מאתר HP, לך תדע.
...
אני לא מזלזל אחי אני פשוט קצת בספק לא קטן...ושוב מה שאתה בנית זה נייח בכלל לא?

ולסיום אחי אני עומד מאחורי המילה שלי שאני אשמח מאד לקבל אחד כזה במחיר כזה ולא נראה לי שאפשר לעשות עסקה יותר טוב... זה מחשב על {לנייד} ולא "נחמחד" כמו שאמרו פה...ועוד במחיר כזה...- בקיצור זה מחשב שאני מאחל לעצמי במחיר כזה...ואני אשמח מאד לראות שטעיתי ויהיה אחד ברשותי במחיר כזה... דרך אגב אני מאמין שהוא יכול ללכת לאייבורי ולמכור אותו ב5 בלי בעיות לפחות או לכל חנות אחרת...
נערך לאחרונה על ידי yanivnn ב 31/01/2011 18:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

HaiZone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #22 

yanivnn כתב:אח שלי אני גם הייתי רציני ואם תראה אמרתי בהודעות קודמות שאם וכן איכשהו הבאת את המחשב במחיר הזה אני גם רוצה אחד

אתה מוכן לעשות מצוה ולעזור לי לרכוש גם אחד כזה במחיר הזה?

ומה שלא תגיד אחי מחשב כזה בארץ קודם כל אין ודבר שני יעלה למעלה מ10 אלף בקלות...

וגם בחוץ לארץ קשה לי להאמין שהוא ירד מ1500 דולר

ושוב אני אשמח מאד ויודה לך מקרב לב על התבדתותי
...
לצערי זה היה מבצע ל3 ימים, כאשר עשו 50 אחוז הנחה על המוצר ולכן הרווחתי בוא נגיד ככה
אם יש לך אדם שיוכל להביא לך את המחשב מחו"ל אוכל לבדוק לך על עוד מבצעים, תעדכן אותי

yanivnn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #23 

שישלחו אותו אלי... כמה יעלה המשלוח?

ההורים שלי בתאילנד עד יום חמישי אם זה עוזר ויש לי בן דוד בארצות הברית אבל הוא לא מתכוון לחזור בקרוב נראה לי...

בכל אופן אחי אם באמת הבאת תמחשב הזה במחיר הזה ובחזרה לשאלה שפתחת בה...

המפרט...לדעתי....אחד הטובים שקיימים בנייד... ואני באיזהשהו מקום קצת מקנא...

ומאחל לעצמי גם כן מחשב כזה בקרוב במחיר כזה...

מברוק אחי

אחלה של אחלה של מחשב בקרוב אצל כולנו אמן

yanivnn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #24 

pixies כתב:בד"כ כדאי לשאול לפני שקונים. ;)

אבל עשית קנייה טובה. המחשב יריץ בלי בעייה תכני HD כולל 1080P וגם משחקים עתירי 3D ברמה סבירה מאוד.
נשמע כמו מחיר מצויין למחשב נייד במפרט המתואר. תתחדש! (Y)
...
אני חושב שהוא סיכם את הכל בצורה נכונה {ואני חושב שהמחשב הזה אפילו יתן לך יותר...}

והקדמת את המאוחר בשנתיים בערך...לפחות...

yanivnn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #25 

yanivnn כתב:
uriler כתב:yanivnn,
בניתי אותו דרך ממשק האתר של HP, כמובן עבור הדגם שפותח השרשור ציין - אל תזלזל בבקשה.

יכול להיות שאתה צודק ומדובר בבדיחה אבל ציינת זאת כבר אתמול - בוא נחכה לתגובה מפותח השרשור לפני שנמשיך בקו המחשבה הזה.

מצד שני - יכול גם להיות שאתה טועה, והבחור גר בארה״ב ויש לו איזה הנחה של 25% בקניה מאתר HP, לך תדע.
...
אני לא מזלזל אחי אני פשוט קצת בספק לא קטן...ושוב מה שאתה בנית זה נייח בכלל לא?- קבל מחירים של ניידים מאתר HP בארץ... והם רחוקים מהמפרט שלו...-

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm ... 97214.html

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm ... 95872.html

ולסיום אחי אני עומד מאחורי המילה שלי שאני אשמח מאד לקבל אחד כזה במחיר כזה ולא נראה לי שאפשר לעשות עסקה יותר טוב... זה מחשב על {לנייד} ולא "נחמחד" כמו שאמרו פה...ועוד במחיר כזה...- בקיצור זה מחשב שאני מאחל לעצמי במחיר כזה...ואני אשמח מאד לראות שטעיתי ויהיה אחד ברשותי במחיר כזה... דרך אגב אני מאמין שהוא יכול ללכת לאייבורי ולמכור אותו ב5 בלי בעיות לפחות או לכל חנות אחרת...
...
מצטער על הכפילות.וכו.. פשוט רציתי לערוך את ההודעה אבל לא יודע מה קרה...והשרשור הזה הוא נושא רגיש אצלי :)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”