באיזה מסעדה לא תאכלו יותר?
אחרי השרשור באיזה מסעדה אכלתם לאחרונה... אני חושב שטוב שיהיה אחד כזה שיגיד איפה לא לאכול...
אני לא אגיע יותר למסעדת כדיתא במושב תימורים:
המשפחה שלי מעדיפה אוכל כשר ובשילוב עם מבצע שף תאכל והשם של השף "סהר רפאל", נשמע כמו בילוי קולינרי מבטיח (לפחות ממוצע).
הגענו ב 21:00 לאחר שהוזמן מקום מראש, בכניסה למסעדה אין מארח/ת ומחזיר הדלת שבור (הדלת לא נסגרת לבד), וכשמלצר יוצא החוצא הוא לא הדיוק טורח לסגור אחריו את הדלת מה שמכניס רוח פרצים למסעדה.
המלצרים במסעדה נראים כמו שחקני כדרוגל ישראלים שמפחדים לבוא לכדור, אף אחד לא ניגש לשולחן.
מנות ראשונות יצאו אחרי משהו כמו 15 דקות - מנות טעימות מאד (מרק כפרי וחציל ממולא), מוגשות יפה אבל הכלים שבורים.
מנות עיקריות יצאו כחצי שעה אחרי שסיימנו ראשונות וזה רק אחרי ששאלנו את המלצר מה קורה עם המנות - אגב שתשובה שקיבלנו הייתה שיש ערב עמוס - הזמנו נתח קצבים ודלורית ממולאת - לדעתי נתח הקצבים לא היה בדיוק נתח קצבים והרוטב שלו מלוח מדי ולא מתאים למנה - אבל זה כבר עניין של טעם וריח.
קינוחים - כן גם קינוחים לקח יותר מעשרים דקות להכין ולהוציא וגם פה רק אחרי שדרשנו לשלומם, הגרוע מכל הוא ששני סופלה שוקולד שהזמנו הגיעו מיימיים כמו שוקו חם... כבשיקשנו מהמלצרית לטפל בזה היא פשוט לקחה אותם והוציאה לנו קינוח אחר במקום (קינוח אחד) ואמרה שזה פיצוי...
עם מנהל המשמרת בכלל אין מה לדבר , נראה כאילו הוא מפחד מהצל של עצמו ובכלל לטרוח לבדוק מה קורה... בסוף הארוחה הסתכמה ב 500 ש"ח והפיצוי שקיבלנו היה 10% הנחה (לא כי דרשנו), אחותי הרחמנית התעקשה להשאיר טיפ אז סגרנו ערב רע במסעדה רעה עם -500 ש"ח.
אגב עוד משהו מציק זה הבלנדר שמופעל בקולי קולות בתוך המסעדה (כי מישהו שכח לקנות לו אקווריום)
בקיצור שירות גרוע במסעדה עם פוטנציאל לאוכל טוב - המלצה שלי לא להגיע...
אני לא אגיע יותר למסעדת כדיתא במושב תימורים:
המשפחה שלי מעדיפה אוכל כשר ובשילוב עם מבצע שף תאכל והשם של השף "סהר רפאל", נשמע כמו בילוי קולינרי מבטיח (לפחות ממוצע).
הגענו ב 21:00 לאחר שהוזמן מקום מראש, בכניסה למסעדה אין מארח/ת ומחזיר הדלת שבור (הדלת לא נסגרת לבד), וכשמלצר יוצא החוצא הוא לא הדיוק טורח לסגור אחריו את הדלת מה שמכניס רוח פרצים למסעדה.
המלצרים במסעדה נראים כמו שחקני כדרוגל ישראלים שמפחדים לבוא לכדור, אף אחד לא ניגש לשולחן.
מנות ראשונות יצאו אחרי משהו כמו 15 דקות - מנות טעימות מאד (מרק כפרי וחציל ממולא), מוגשות יפה אבל הכלים שבורים.
מנות עיקריות יצאו כחצי שעה אחרי שסיימנו ראשונות וזה רק אחרי ששאלנו את המלצר מה קורה עם המנות - אגב שתשובה שקיבלנו הייתה שיש ערב עמוס - הזמנו נתח קצבים ודלורית ממולאת - לדעתי נתח הקצבים לא היה בדיוק נתח קצבים והרוטב שלו מלוח מדי ולא מתאים למנה - אבל זה כבר עניין של טעם וריח.
קינוחים - כן גם קינוחים לקח יותר מעשרים דקות להכין ולהוציא וגם פה רק אחרי שדרשנו לשלומם, הגרוע מכל הוא ששני סופלה שוקולד שהזמנו הגיעו מיימיים כמו שוקו חם... כבשיקשנו מהמלצרית לטפל בזה היא פשוט לקחה אותם והוציאה לנו קינוח אחר במקום (קינוח אחד) ואמרה שזה פיצוי...
עם מנהל המשמרת בכלל אין מה לדבר , נראה כאילו הוא מפחד מהצל של עצמו ובכלל לטרוח לבדוק מה קורה... בסוף הארוחה הסתכמה ב 500 ש"ח והפיצוי שקיבלנו היה 10% הנחה (לא כי דרשנו), אחותי הרחמנית התעקשה להשאיר טיפ אז סגרנו ערב רע במסעדה רעה עם -500 ש"ח.
אגב עוד משהו מציק זה הבלנדר שמופעל בקולי קולות בתוך המסעדה (כי מישהו שכח לקנות לו אקווריום)
בקיצור שירות גרוע במסעדה עם פוטנציאל לאוכל טוב - המלצה שלי לא להגיע...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ככלל, ההמלצה שלי עבור כאלה שאינם שומרי כשרות היא לא לאכול במסעדות כשרות. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זה נכון אבל לא תמיד ומה לעשות לפעמים אין ברירה... אני יכול לתת לך דוגמאות למסעדות כשרות שנותנות שירות מעולה וגם אוכל לא רע...pixies כתב:ככלל, ההמלצה שלי עבור כאלה שאינם שומרי כשרות היא לא לאכול במסעדות כשרות....
המסעדה הזו ספציפית בדרך לאבדון...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
"שגב אקספרס".מסעדה פלו*ית שיוצאים ממנה רעבים בגלל קוטן המנות ועם אוברדראפט בכיס מהמחירים..טוב,ככה
זה שיש שם שף "קוקי ולוקי"..

זה שיש שם שף "קוקי ולוקי"..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מדובר רק על מסעדות יוקרה?
מזון מהיר - מג'יק בורגר באבן גבירול
שירות מזעזע
מלוכלך
יש להם קונטיינרים של צ'יפס שטוגן מראש מראש שהם מכניסים לטבילה בשמן המלוכלך כאשר מישהו מזמין.
מחירים יקרים יחסית למוצר הנחות.
פעם היה נחמד שם.
שירות מזעזע
מלוכלך
יש להם קונטיינרים של צ'יפס שטוגן מראש מראש שהם מכניסים לטבילה בשמן המלוכלך כאשר מישהו מזמין.
פעם היה נחמד שם.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
ההמבורגר שלהם דווקא טעים וזול,הצ'יפס אכן מבחיל,ורמת הנקיון בהחלט דורשת שיפור רב.zovirax כתב:מדובר רק על מסעדות יוקרה?
שירות מזעזע
מלוכלך
פעם היה נחמד שם....
Vintage audio is a way of life
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
חומוס אשכרה - אשכרה זה לא חומוס.......
אין הרבה להרחיב למעט שהמסבחה שהזמנתי לא הייתה מסבחה ורוטב הלימון היה משהו
כמו חומץ לימון, זוועה n)
חומוסיות נחשב?
כמו חומץ לימון, זוועה n)
חומוסיות נחשב?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תזכיר לי איפה זה?niko כתב:חומוס אשכרה - אשכרה זה לא חומוס.......אין הרבה להרחיב למעט שהמסבחה שהזמנתי לא הייתה מסבחה ורוטב הלימון היה משהו
כמו חומץ לימון, זוועה n)
חומוסיות נחשב?...
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
מפגש האווזים בצומת מסמיה - הייתי מאושפז בבית חולים עם קלקול קיבה למשך 3 ימים אח"כ (אומנם קרה לפני כעשר שנים אבל לעולם לא אשכח את המקום!).
ולמשהו עדכני יותר - japonika בהרצליה פיתוח. שירות מזעזע, אוכל בינוני, זלזול בלקוח. כף רגלי לא תדרוך שם יותר.
ולמשהו עדכני יותר - japonika בהרצליה פיתוח. שירות מזעזע, אוכל בינוני, זלזול בלקוח. כף רגלי לא תדרוך שם יותר.
אז כנראה שיש מספיק אנשים שנהנים לאכול שםmikee8 כתב:אם השוק היה עובד נכון מסעדת יטבתה למשל הייתה נסגרת מזמן... לך תסביר להורים שלך שמוכרים שם ח... בזול...moco כתב:היה לי מסעדה בשביל השרשור אך היא כבר נסגרה די מהר - השוק עובד נכון......
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אנשים אוהבים זול.moco כתב:אז כנראה שיש מספיק אנשים שנהנים לאכול שםmikee8 כתב:אם השוק היה עובד נכון מסעדת יטבתה למשל הייתה נסגרת מזמן... לך תסביר להורים שלך שמוכרים שם ח... בזול...moco כתב:היה לי מסעדה בשביל השרשור אך היא כבר נסגרה די מהר - השוק עובד נכון.........
בהחלט שאוהבים זול, כולם בכל דבר.guyezra כתב:אנשים אוהבים זול.moco כתב:אז כנראה שיש מספיק אנשים שנהנים לאכול שםmikee8 כתב:אם השוק היה עובד נכון מסעדת יטבתה למשל הייתה נסגרת מזמן... לך תסביר להורים שלך שמוכרים שם ח... בזול...moco כתב:היה לי מסעדה בשביל השרשור אך היא כבר נסגרה די מהר - השוק עובד נכון............
העיניין הוא היחס בין התמורה לאגרה. יוטבתה קיימת כבר המון זמן, אז כנראה שהם מספקים את מה שלקוחותיהם רוצים.
אי אפשר להגיד את זה על כל המסעדות, גם לא הזולות. יש גם דוכני פאלאפל במיקומים מרכזיים שסגרו כי היה ח-א .
משה
המקומות שזכורים לי ממש לרעה הם:
מסעדת אווזי בנתניה
שיפודי התקוה בהרצליה
חומוס אבו אדהם בקרליבך
למעשה היום אני לא לוקח "סיכונים" מיותרים ואוכל במקומות קבועים
המומלצים שלי:
על האש - "שיפודי ציפורה" בראשל"צ
שוארמה - "צחי צמרת" בבת-ים
חומוס - "אבו חסן" ביפו
עוף מוקפץ - "דרקון הזהב" בבת-ים
בשרים - "אל גאוצ'ו" בנתניה
מסעדת אווזי בנתניה
שיפודי התקוה בהרצליה
חומוס אבו אדהם בקרליבך
למעשה היום אני לא לוקח "סיכונים" מיותרים ואוכל במקומות קבועים
המומלצים שלי:
על האש - "שיפודי ציפורה" בראשל"צ
שוארמה - "צחי צמרת" בבת-ים
חומוס - "אבו חסן" ביפו
עוף מוקפץ - "דרקון הזהב" בבת-ים
בשרים - "אל גאוצ'ו" בנתניה
"בר גוריון" בהרצליה. בר מסעדה עם מבחר מנות גדול ומחירים זולים. השירות היה אחלה אבל האוכל חובבני ברמות.