באיזה מסעדה לא תאכלו יותר?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
לצערי אני לא מצליח להיזכר בשם המסעדה - אבל היא איפשהו בטיילת בטבריה. לא ממקד אתכם על מקום, אבל סתם חולק חוויה נוראית.
הזמנו מנה - לקח להם חצי שעה (!) להוציא את הסלטים (אלה בקעריות הקטנטנות, שהיו על הפס בכמויות), וגם זה אחרי שהם הוציאו לשולחן אחר קודם. מעבר לזה, השיר you are always on my mind היה השיר היחיד בפלייליסט! חצי שעה! מעבר לזה, חברה שלי ואני רצינו להזמין מנה עיסקית אחת ואילצו אותנו להזמין מנה לכל אדם. השירות היה זוועתי, לא התייחסו. פשוט גועל נפש.
פעם ראשונה בחיים שלי, ואני מאמין וגם מקווה שהאחרונה - שקמתי והלכתי עוד לפני שהאוכל הגיע.
הזמנו מנה - לקח להם חצי שעה (!) להוציא את הסלטים (אלה בקעריות הקטנטנות, שהיו על הפס בכמויות), וגם זה אחרי שהם הוציאו לשולחן אחר קודם. מעבר לזה, השיר you are always on my mind היה השיר היחיד בפלייליסט! חצי שעה! מעבר לזה, חברה שלי ואני רצינו להזמין מנה עיסקית אחת ואילצו אותנו להזמין מנה לכל אדם. השירות היה זוועתי, לא התייחסו. פשוט גועל נפש.
פעם ראשונה בחיים שלי, ואני מאמין וגם מקווה שהאחרונה - שקמתי והלכתי עוד לפני שהאוכל הגיע.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
קינג גו'רג' בראשון להתרחק
האמנם זול,אבל כך גם האוכל.
הפאשה והקופי בר יקרות אבל אחלה אוכל
נהננו מאוד
האמנם זול,אבל כך גם האוכל.
הפאשה והקופי בר יקרות אבל אחלה אוכל
נהננו מאוד
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
שכחתי את זו. גם לשם לא אחזור.מסעדה שלעולם לא אחזור אליה היא מסעדת אום בהוד השרון...
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
"קולומבוס" בהרצליה - לא מה שהיה פעם - המוניטין היה ולא יחזור.
חנד'לה - פוטנציאל מדהים יש למקום .... האוכל ברמה בינונית , מחיר גבוהה מדיי למה שמקבלים באמת.
חנד'לה - פוטנציאל מדהים יש למקום .... האוכל ברמה בינונית , מחיר גבוהה מדיי למה שמקבלים באמת.
גם אני וחברתי "אכלנו" אותה וסבלנו.עד היום מפוצץ שם בגלל המיקום הנגיש-אנשים אוהבים לסבול ,איפה פיקוח משרד הבריאות על המטבחים,בלי כלבוטק שום דבר לא זז.sagyle כתב:מפגש האווזים בצומת מסמיה - הייתי מאושפז בבית חולים עם קלקול קיבה למשך 3 ימים אח"כ (אומנם קרה לפני כעשר שנים אבל לעולם לא אשכח את המקום!).
ולמשהו עדכני יותר - japonika בהרצליה פיתוח. שירות מזעזע, אוכל בינוני, זלזול בלקוח. כף רגלי לא תדרוך שם יותר....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
netivi כתב:"קולומבוס" בהרצליה - לא מה שהיה פעם - המוניטין היה ולא יחזור....
זה מה שקורה בד"כ למסעדה ההופכת להיות כשרה, ולרוב זה רמז לסגירה קרובה של המסעדה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
סוף סוף יש קצת צדק - פותחים wolfnights בדיוק מול מג'יק בורגר.zovirax כתב:מדובר רק על מסעדות יוקרה?
מזון מהיר - מג'יק בורגר באבן גבירול
שירות מזעזע
מלוכלך
יש להם קונטיינרים של צ'יפס שטוגן מראש מראש שהם מכניסים לטבילה בשמן המלוכלך כאשר מישהו מזמין.
מחירים יקרים יחסית למוצר הנחות.
פעם היה נחמד שם....
היה חסר המבורגר איכותי קרוב לבית.