קומדי סנטרל בהוט כבר עכשיו התרשמות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

הערוץ עלה ב VOD ,איכס ,הכל תוכן מתורגם ,הזיות של אמריקאים ,HOT מפגרים שמנסים לחכות את YES ,זה

בדיוק הסיבה למה כדאי לא להתחבר ל YES , סדרות מטופשות של אמריקאים שיש פה בישראל כאלה שחושבים

שזה שווה משהו , אבל אני גר בישראל עד כמה שידוע לי וזה לא מדבר אליי .

אכזבה גדולה ,בשביל זה זרקו ערוץ בידור ישראלי מקורי , פשוט כדאי להתנתק , יורם מוקדי הזה הרס את הוט .

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

אני מעדיף סדרות טיפשות של האמריקאים מאשר סדרות טיפשות יותר ובתקציב נמוך של הישראלים.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

zovirax כתב:אני מעדיף סדרות טיפשות של האמריקאים מאשר סדרות טיפשות יותר ובתקציב נמוך של הישראלים.
...
שום תקציב נמוך במושגים ישראלים ,ביפ היה מיטב הצחוק של ישראל ,ערוץ שהולך הכי רחוק ,הכי מופרע ,הכי קיצוני ,

אין ולא יהיה שום אדיוט אמריקאי שיתחרה בישראלים בבידור , מהסיבה הפשוטה שהם קלעו בדיוק לטעם הקהל הישראלי

בתל אביב וגם בבאר שבע .

אני מציע לכל חובבי הז'אנר האמריקאי , באנלוגיה גם לראות חדשות CNN במקום חדשות 2, 10 ,11 .

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #4 

אז מי שאוהב את התוכניות קומדיה האמריקאיות יצפה CNN
מי שאוהב תוכניות קומדיה בריטיות יצפה ב BBC

אצלך הכל זה קיצוני - אין אפשרות של התגמשות?

מה לגבי - נצפה בתוכנית קומדיה אמריקאית טובה (למרות שאתה חושב שאין כאלה) וגם איזה תוכנית בריטית טובה וגם תוכנית קומדיה ישראלית טובה?

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

zovirax כתב:אז מי שאוהב את התוכניות קומדיה האמריקאיות יצפה CNN
מי שאוהב תוכניות קומדיה בריטיות יצפה ב BBC

אצלך הכל זה קיצוני - אין אפשרות של התגמשות?

מה לגבי - נצפה בתוכנית קומדיה אמריקאית טובה (למרות שאתה חושב שאין כאלה) וגם איזה תוכנית בריטית טובה וגם תוכנית קומדיה טובה?
...
וגם ישראלית טובה ותפסקו לרוק לתוך הבאר .......

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

איזה באר? במה שטוב אני צופה....

אני לא צופה בכוח כי זה ישראלי.

yshalfin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 206
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

אתה בטח נוהג גם בסוסיטא?

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

yshalfin כתב:אתה בטח נוהג גם בסוסיטא?
...
מצחיק נורא ,אתה עושה גם בר מצוות ....

לזכר הימים הטובים שבגללם HOT עדיפים על YES ,עדיין ב VOD .

http://www.mako.co.il/mako-vod-bip/mk_22-s1

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #9 

מעדיף הפקות אמריקאיות מרוחקות מהזבל של הפקות המתנס הקרטוניות של ערוץ ביפ.
בימים אלה משדרים בביפ את מיטב התוכניות שלהם כמתנת פרידה.
זה נראה רע מאד. איזה תוכניות בינוניות בהפקות זולות ועם בדיחות לגילאי 13-16 מתבגרים.

אני מקווה שעכשיו נוכל להינות יותר.

dman23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 553
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #10 

למה לא גם וגם?
אני מאוד אהבתי את ביפ אבל אני גם מאוד אוהב סדרות אמריקאיות.
יש הפקות ישראליות בביפ שהן בלתי ניתנות לצפייה ויש סדרות אמריקאיות שהן תת רמה.

זה לא שחור או לבן
בכל מקרה הבנתי שHOT ישלבו פה גם תוכן ישראלי ,כך שאין בעצם כזה הבדל מלבד שהחסות (הענקית ) של קשת לא תהייה על הערוץ.
עדיין יהיו הפקות ישראליות רק בלי שידורים חוזרים של משפחת קוסבי ופרייז'ר

laminar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

ביפ היה ערוץ שפשוט בושה לשדר אותו.
טוב שהוא נסגר, חבל שזה באיחור של יותר מחמש שנים.

אבל גם קומדי סנטרל לא מושלם. את הדיילי שואו והקולבר ריפור היה צריך לשדר כל יום.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

laminar כתב:ביפ היה ערוץ שפשוט בושה לשדר אותו.
טוב שהוא נסגר, חבל שזה באיחור של יותר מחמש שנים.

אבל גם קומדי סנטרל לא מושלם. את הדיילי שואו והקולבר ריפור היה צריך לשדר כל יום.
...

ססמאות ,ערוץ ביפ הצליח בגלל שהוא פריצת דרך בהומור הישראלי,כלומר הלכו צעד קדימה ואמרו מה שאסור להגיד

בערוצי הבורדקאסט והגדולה שלו שאהבו אותו מחוץ למדינת תל אביב שזה 50% מהלקוחות,כלומר יש עוד סיבה

טובה למה כדאי להתנתק מהוט ולעבור לעידן + .

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #13 

מה הבעיה עם תוכן מתורגם? די כבר להתלונן, עד שמגיעה סופה יורד מבול, במקום לשמוח שירד גשם מתלוננים רק על זה שיש אסונות, במקום לשמוח שיש סופסוף תוכן שמתקרב קצת לתוכן האיכותי של yes בוכים על זה שהוא לא ישראלי, לא יודע מה איתכם אבל ישראלי אני מעדיף לראות בערוצים המסחריים אם בכלל לא לראות.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

UserName כתב:מה הבעיה עם תוכן מתורגם? די כבר להתלונן, עד שמגיעה סופה יורד מבול, במקום לשמוח שירד גשם מתלוננים רק על זה שיש אסונות, במקום לשמוח שיש סופסוף תוכן שמתקרב קצת לתוכן האיכותי של yes בוכים על זה שהוא לא ישראלי, לא יודע מה איתכם אבל ישראלי אני מעדיף לראות בערוצים המסחריים אם בכלל לא לראות.
...
איכותי :lol: ,זה מה שאתה לא מבין ,זה לא איכותי ולא נעלים,בגלל זה ל YES פחות לקוחות ,זה פשוט לא מעניין כמו

חמאת בוטנים.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

NEW_WAVE כתב:
UserName כתב:מה הבעיה עם תוכן מתורגם? די כבר להתלונן, עד שמגיעה סופה יורד מבול, במקום לשמוח שירד גשם מתלוננים רק על זה שיש אסונות, במקום לשמוח שיש סופסוף תוכן שמתקרב קצת לתוכן האיכותי של yes בוכים על זה שהוא לא ישראלי, לא יודע מה איתכם אבל ישראלי אני מעדיף לראות בערוצים המסחריים אם בכלל לא לראות.
...
איכותי :lol: ,זה מה שאתה לא מבין ,זה לא איכותי ולא נעלים,בגלל זה ל YES פחות לקוחות ,זה פשוט לא מעניין כמו

חמאת בוטנים.
...
מה לא איכותי? סדרות קומדיה אמריקאיות? אחי אתה הזוי.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

UserName כתב:
NEW_WAVE כתב:
...

חמאת בוטנים.
...
...
מי קובע מה זה איכותי ,אתה ??? :lol: ,זה בדיוק העניין,השוק\צרכים\צרכנים הם קובעים את הטון,לא סיווג כזה או אחר ,

לכן להוט יותר מנויים,לכן אני מעדיף אני ארץ נהדרת ושמש על פני חמאת בוטנים ואין לי טענה לאוהבי חמאת בוטנים

רק זה לא טועם את רוב הקהל הישראלי מהטעם הפשוט שאנחנו חיים ב ....

laminar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #17 

אז בוא נדבר על התוכן הישראלי.
לעונת החתונות ורד בנד יש הרבה יותר קהל מהתוכן של ביפ (לפי מספר הזמנות בVOD שפורסמו פעם בידיעות).
בנוסף גם הביקורות לתוכניות האלה טובות יותר מההפקות של ביפ.

ובלי שום קשר, אני ורבים אחרים מעדיפים תוכן אמריקאי.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

laminar כתב:אז בוא נדבר על התוכן הישראלי.
לעונת החתונות ורד בנד יש הרבה יותר קהל מהתוכן של ביפ (לפי מספר הזמנות בVOD שפורסמו פעם בידיעות).
בנוסף גם הביקורות לתוכניות האלה טובות יותר מההפקות של ביפ.

ובלי שום קשר, אני ורבים אחרים מעדיפים תוכן אמריקאי.
...
אם אתה קשור לערוץ החדש (זה בסדר ,לא צריך להתחבא) ,אז אני ועוד רבים מעדיפים בעברית ,ממטולה ,קרית שמונה,חדרה,רמת השרון,אשדוד,רחובות ,באר שבע ,תביא ישראלים ,ישראלים ,ישראלים , בעברית מהשכונה שלי .

תסכל על לילה בכיף(הבכפיות ),למה אתה חושב הורידו את סטארט אובר בביפ ,כי זה היה מבוקש ,אתה רוצה ביפ תעשה VOD ,כמה מטבעות לשון נכנסו לשיח בישראל ,רבים לא ידעו מאיפה ,אבל זה מלילה בכיף,לא חמאת בוטנים , מפלאפל ישראלי ובזה ביפ הצליח בגדול ,אם כל הכבוד לרד בנד אין לו שום השפעה על החברה בישראל ,לא מכירים את זה באמת .
עוד דוגמאות שלא שוכחים מהר .

מ.ק 22,הרצועה 3 עונות, דאבל דייט ,מכת מדינה,כחולים,דוקו בידורי (המאסטרו,הבובלילים,חי בסרט),

ביפ סטנד אפ, אל תשאל , מהדורה מוגבלת,אפרת עושה את ישראל,יאללה נקסט, האחות הקטנה ,סיימון,

החטא ועונשו , לגעת באוכל,פיני הגדול ועוד ... בקיצור ישראלים .

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #19 

NEW WAVE - אתה רוצה להישאר עם השוק ,תישאר. אתה רוצה להישאר עם ההמון - תשאר. בעייה שלך.

אני עברתי ליס מהוט גם בגלל ערוצי הסדרות המצויינים שלהם, אני מאוד נהנה מהסדרות שיש ביס. בגלל ההמון המטומטם כבר אין יותר סדרות זרות בכלל בערוצים 2 ו 10 ... רק תוכניות מקומיות מטומטות בגרושים. אז אם אתה נהנה מהזבל הזה ( שברובם הגדול חיקויים של תוכניות זרות)אז תהנה.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

NEW_WAVE כתב:
UserName כתב:
NEW_WAVE כתב:
...

חמאת בוטנים.
...
...
מי קובע מה זה איכותי ,אתה ??? :lol: ,זה בדיוק העניין,השוק\צרכים\צרכנים הם קובעים את הטון,לא סיווג כזה או אחר ,

לכן להוט יותר מנויים,לכן אני מעדיף אני ארץ נהדרת ושמש על פני חמאת בוטנים ואין לי טענה לאוהבי חמאת בוטנים

רק זה לא טועם את רוב הקהל הישראלי מהטעם הפשוט שאנחנו חיים ב ....
...
אתה אומר שלהוט יש יותר מנויים בגלל התוכן הישראלי? פחחחחח.
ארץ נהדרת ושמש אפשר למצוא גם ביס דרך אגב, ואם אתה לא יודע אז הוט נמצאת באוויר הרבה יותר זמן באוויר מאשר יס, שלא לדבר על התשתית שקל לתפוס, תחשוב על זה שאתה יחסית מבוגר בשנות ה-50 בשנת 1995, אז עוד היו כל חברות הכבלים של מתב, ערוצי זהב וכל השאר וכולם קיבלו אותם כי זה היה כבלים ושידור אנלוגי - דבר שהיה אפשר להשיג בלי ממיר אלא עם טלוויזיה פשוטה ובלי צלחת על הגג, ב-2000 נכנסה יס עם תשתית שמחייבת תוסף ומעלה, אתה כבר נגיד בן 55, אתה אומר: בסדר מה אני צריך יס יותר קל לי להשיג את השירותים של הכבלים, מגיע האיחוד של הכבלים ונוצרת הוט, אפשר לאמר שבתהליך הזה אלפי ישראלים מקבלים את הוט במקום את חברת הכבלים הקודמת, עקב כך די הרבה עוברים ליס אבל לא מספיק בשביל שהתשתית תיהיה קלה והעצלנים והחסכניים למיניהם לא יחליפו את ה-CRT שלהם שקולט את האנלוגי, כלומר, הם לא ממש לקוחות של הוט דיגיטלי, לעומת זאת ליס אין אנלוגי, כל לקוח נחשב, אם תיקח את מספר הלקוחות של הוט היום תפחיד אותו ב-200,000 בערך, זה המספר הנכון של לקוחות הוט שאינם אנלוגים והם דיגיטלים, יותר קרוב עכשיו למספר הלקוחות של יס? פחות או יותר, עכשיו, תסתכל על תחרות הצרכנים של החברות, כל שנה בערך כל חברה יוצאת בקמפיין חדש, לקוחות עוזבים לטובת חברה אחרת או אפילו עוברת לממיר לוויני או עידן+, אפשר לאמר כי היום יש אלטרנטיבה מעבר לחברות הרב-ערוציות, עכשיו, למה להוט יש יותר לקוחות? כפי שאמרתי קודם, הם היו לקוחות של חברות מ-95', הם כבר התרגלו לתוכן של הוט שהם לא רוצים אפילו לאבד את מה שהם אהבו עד כה (מה שאתה מדבר עליו), כלומר, חוששים ממעבר, עכשיו נחזור לעניין של הגיל, סבא וסבתא שלי נמצאים בהוט כבר כל חייהם ולא כי הם רוצים, אלא כי הם מבוגרים (לא אשתמש במושג קשישים למרות שהם קרובים לכך), קרוב לוודאי שכמו הוריי אין להם כוח למעבר לחברה אחרת כי זה ייאלץ אותם להתרגל לדברים אחרים, וכפי שאני מכיר מבוגרים יש להם בעיות להתרגל למשהו חדש.
ודרך אגב - למרות שיש יותר לקוחות להוט בסקרי שביעות הרצון יס מנצחים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”