קומדי סנטרל בהוט כבר עכשיו התרשמות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #21 

eyk77 כתב:NEW WAVE - אתה רוצה להישאר עם השוק ,תישאר. אתה רוצה להישאר עם ההמון - תשאר. בעייה שלך.

אני עברתי ליס מהוט גם בגלל ערוצי הסדרות המצויינים שלהם, אני מאוד נהנה מהסדרות שיש ביס. בגלל ההמון המטומטם כבר אין יותר סדרות זרות בכלל בערוצים 2 ו 10 ... רק תוכניות מקומיות מטומטות בגרושים. אז אם אתה נהנה מהזבל הזה ( שברובם הגדול חיקויים של תוכניות זרות)אז תהנה.
...
מה שאתה לא מבין ,שאתה גם יכול להיקרא מטומטם וליהנות מהזבל שלך,אבל זה לא הסגנון שלי ,זה הסגנון העצוב שלך ,

אתה צריך להבין שאתה לא זה שמחלק ציונים ,אתה סה"כ עוד לקוח , תשאר ב YES שיהיה לך לבריאות ,תהנה.

הכל ברוח טובה :D ,מתוך רצון לשפר .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 26/12/2010 13:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #22 

UserName כתב:
NEW_WAVE כתב:
UserName כתב:
NEW_WAVE כתב:
UserName כתב:מה הבעיה עם תוכן מתורגם? די כבר להתלונן, עד שמגיעה סופה יורד מבול, במקום לשמוח שירד גשם מתלוננים רק על זה שיש אסונות, במקום לשמוח שיש סופסוף תוכן שמתקרב קצת לתוכן האיכותי של yes בוכים על זה שהוא לא ישראלי, לא יודע מה איתכם אבל ישראלי אני מעדיף לראות בערוצים המסחריים אם בכלל לא לראות.
...
איכותי :lol: ,זה מה שאתה לא מבין ,זה לא איכותי ולא נעלים,בגלל זה ל YES פחות לקוחות ,זה פשוט לא מעניין כמו

חמאת בוטנים.
...
מה לא איכותי? סדרות קומדיה אמריקאיות? אחי אתה הזוי.
...
מי קובע מה זה איכותי ,אתה ??? :lol: ,זה בדיוק העניין,השוק\צרכים\צרכנים הם קובעים את הטון,לא סיווג כזה או אחר ,

לכן להוט יותר מנויים,לכן אני מעדיף אני ארץ נהדרת ושמש על פני חמאת בוטנים ואין לי טענה לאוהבי חמאת בוטנים

רק זה לא טועם את רוב הקהל הישראלי מהטעם הפשוט שאנחנו חיים ב ....
...
אתה אומר שלהוט יש יותר מנויים בגלל התוכן הישראלי? פחחחחח.
ארץ נהדרת ושמש אפשר למצוא גם ביס דרך אגב, ואם אתה לא יודע אז הוט נמצאת באוויר הרבה יותר זמן באוויר מאשר יס, שלא לדבר על התשתית שקל לתפוס, תחשוב על זה שאתה יחסית מבוגר בשנות ה-50 בשנת 1995, אז עוד היו כל חברות הכבלים של מתב, ערוצי זהב וכל השאר וכולם קיבלו אותם כי זה היה כבלים ושידור אנלוגי - דבר שהיה אפשר להשיג בלי ממיר אלא עם טלוויזיה פשוטה ובלי צלחת על הגג, ב-2000 נכנסה יס עם תשתית שמחייבת תוסף ומעלה, אתה כבר נגיד בן 55, אתה אומר: בסדר מה אני צריך יס יותר קל לי להשיג את השירותים של הכבלים, מגיע האיחוד של הכבלים ונוצרת הוט, אפשר לאמר שבתהליך הזה אלפי ישראלים מקבלים את הוט במקום את חברת הכבלים הקודמת, עקב כך די הרבה עוברים ליס אבל לא מספיק בשביל שהתשתית תיהיה קלה והעצלנים והחסכניים למיניהם לא יחליפו את ה-CRT שלהם שקולט את האנלוגי, כלומר, הם לא ממש לקוחות של הוט דיגיטלי, לעומת זאת ליס אין אנלוגי, כל לקוח נחשב, אם תיקח את מספר הלקוחות של הוט היום תפחיד אותו ב-200,000 בערך, זה המספר הנכון של לקוחות הוט שאינם אנלוגים והם דיגיטלים, יותר קרוב עכשיו למספר הלקוחות של יס? פחות או יותר, עכשיו, תסתכל על תחרות הצרכנים של החברות, כל שנה בערך כל חברה יוצאת בקמפיין חדש, לקוחות עוזבים לטובת חברה אחרת או אפילו עוברת לממיר לוויני או עידן+, אפשר לאמר כי היום יש אלטרנטיבה מעבר לחברות הרב-ערוציות, עכשיו, למה להוט יש יותר לקוחות? כפי שאמרתי קודם, הם היו לקוחות של חברות מ-95', הם כבר התרגלו לתוכן של הוט שהם לא רוצים אפילו לאבד את מה שהם אהבו עד כה (מה שאתה מדבר עליו), כלומר, חוששים ממעבר, עכשיו נחזור לעניין של הגיל, סבא וסבתא שלי נמצאים בהוט כבר כל חייהם ולא כי הם רוצים, אלא כי הם מבוגרים (לא אשתמש במושג קשישים למרות שהם קרובים לכך), קרוב לוודאי שכמו הוריי אין להם כוח למעבר לחברה אחרת כי זה ייאלץ אותם להתרגל לדברים אחרים, וכפי שאני מכיר מבוגרים יש להם בעיות להתרגל למשהו חדש.
ודרך אגב - למרות שיש יותר לקוחות להוט בסקרי שביעות הרצון יס מנצחים.
...
שטויות,בכל העולם חברה חדשה בולעת את הלקוחות של החברה הישנה ,קח את חברות הסלולר בישראל

,כל חברה חדשה שקמה בלעה את החדשה\שות . כרגע סלקום הגדולה ביותר ,כלומר זה אפשרי .

קח את הטלפון הקווי ,בזק כבר איבדה 35% מהלקוחות תוך 5 שנים, תחשיב גם את זה שאין להוט תשתית

באיזורי תעשייה,בשטחים,בגולן ,ביושבים ערבים ותגיע למסקנה הפוכה משלך .

תשתית אינטרנט : לבזק יותר 250 אלף מנויים מהוט ,בגלל אזורי תעשייה,ישובים ערבים, השטחים,הגולן .

תאכלס בערים היכן שיש את שתי התשתיות, להוט ובזק מספר שווה של מנויים.

הכל ברוח טובה :D מתוך רצון לשפר .

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #23 

NEW_WAVE כתב:
UserName כתב:
NEW_WAVE כתב:
UserName כתב:
NEW_WAVE כתב:
UserName כתב:מה הבעיה עם תוכן מתורגם? די כבר להתלונן, עד שמגיעה סופה יורד מבול, במקום לשמוח שירד גשם מתלוננים רק על זה שיש אסונות, במקום לשמוח שיש סופסוף תוכן שמתקרב קצת לתוכן האיכותי של yes בוכים על זה שהוא לא ישראלי, לא יודע מה איתכם אבל ישראלי אני מעדיף לראות בערוצים המסחריים אם בכלל לא לראות.
...
איכותי :lol: ,זה מה שאתה לא מבין ,זה לא איכותי ולא נעלים,בגלל זה ל YES פחות לקוחות ,זה פשוט לא מעניין כמו

חמאת בוטנים.
...
...
מי קובע מה זה איכותי ,אתה ??? :lol: ,זה בדיוק העניין,השוק\צרכים\צרכנים הם קובעים את הטון,לא סיווג כזה או אחר ,

לכן להוט יותר מנויים,לכן אני מעדיף אני ארץ נהדרת ושמש על פני חמאת בוטנים ואין לי טענה לאוהבי חמאת בוטנים

...
ארץ נהדרת ושמש אפשר למצוא גם ביס דרך אגב, ואם אתה לא יודע אז הוט נמצאת באוויר הרבה יותר זמן באוויר מאשר יס, שלא לדבר על התשתית שקל לתפוס, תחשוב על זה שאתה יחסית מבוגר בשנות ה-50 בשנת 1995, אז עוד היו כל חברות הכבלים של מתב, ערוצי זהב וכל השאר וכולם קיבלו אותם כי זה היה כבלים ושידור אנלוגי - דבר שהיה אפשר להשיג בלי ממיר אלא עם טלוויזיה פשוטה ובלי צלחת על הגג, ב-2000 נכנסה יס עם תשתית שמחייבת תוסף ומעלה, אתה כבר נגיד בן 55, אתה אומר: בסדר מה אני צריך יס יותר קל לי להשיג את השירותים של הכבלים, מגיע האיחוד של הכבלים ונוצרת הוט, אפשר לאמר שבתהליך הזה אלפי ישראלים מקבלים את הוט במקום את חברת הכבלים הקודמת, עקב כך די הרבה עוברים ליס אבל לא מספיק בשביל שהתשתית תיהיה קלה והעצלנים והחסכניים למיניהם לא יחליפו את ה-CRT שלהם שקולט את האנלוגי, כלומר, הם לא ממש לקוחות של הוט דיגיטלי, לעומת זאת ליס אין אנלוגי, כל לקוח נחשב, אם תיקח את מספר הלקוחות של הוט היום תפחיד אותו ב-200,000 בערך, זה המספר הנכון של לקוחות הוט שאינם אנלוגים והם דיגיטלים, יותר קרוב עכשיו למספר הלקוחות של יס? פחות או יותר, עכשיו, תסתכל על תחרות הצרכנים של החברות, כל שנה בערך כל חברה יוצאת בקמפיין חדש, לקוחות עוזבים לטובת חברה אחרת או אפילו עוברת לממיר לוויני או עידן+, אפשר לאמר כי היום יש אלטרנטיבה מעבר לחברות הרב-ערוציות, עכשיו, למה להוט יש יותר לקוחות? כפי שאמרתי קודם, הם היו לקוחות של חברות מ-95', הם כבר התרגלו לתוכן של הוט שהם לא רוצים אפילו לאבד את מה שהם אהבו עד כה (מה שאתה מדבר עליו), כלומר, חוששים ממעבר, עכשיו נחזור לעניין של הגיל, סבא וסבתא שלי נמצאים בהוט כבר כל חייהם ולא כי הם רוצים, אלא כי הם מבוגרים (לא אשתמש במושג קשישים למרות שהם קרובים לכך), קרוב לוודאי שכמו הוריי אין להם כוח למעבר לחברה אחרת כי זה ייאלץ אותם להתרגל לדברים אחרים, וכפי שאני מכיר מבוגרים יש להם בעיות להתרגל למשהו חדש.
...
שטויות,בכל העולם חברה חדשה בולעת את הלקוחות של החברה הישנה ,קח את חברות הסלולר בישראל

,כל חברה חדשה שקמה בלעה את החדשה\שות . כרגע סלקום הגדולה ביותר ,כלומר זה אפשרי .

קח את הטלפון הקווי ,בזק כבר איבדה 35% מהלקוחות תוך 5 שנים, תחשיב גם את זה שאין להוט תשתית

תשתית אינטרנט : לבזק יותר 250 אלף מנויים מהוט ,בגלל אזורי תעשייה,ישובים ערבים, השטחים,הגולן .

...
אתה רק מדגיש את מה שאמרתי.
אם תחזור אחורה תראה שמספר הלקוחות של הוט (או יותר נכון של חברות הכבלים השונות) גבוה בהרבה אף ממספרם כיום,הסיבה היא שבכל בית היה את זה, לאחר איחוד הוט כל אלו סופחו להוט כשחלקם עברו ליס, העובדה שהיום יש 900,000 לקוחות הוט לא מעיד על הצלחתם, אלא רק על היכולת של החברה להשיג אנשים, תוריד את:
- האנלוגים
- מבוגרים שכבר התרגלו לחברת הטלוויזיה שלהם
- אלו שבקושי רואים טלוויזיה (בקרוב יהיו לאנשי העידן+)
- לקוחות גם הוט וגם יס (דבר נדיר אך קיים)
- לקוחות עיסקיים (מסעדות, בתי מלון וכאלו)

המספר שיצא לך יהיה קרוב מאד למספר הלקוחות של יס.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

UserName כתב:
NEW_WAVE כתב:
UserName כתב:
NEW_WAVE כתב:
UserName כתב:
NEW_WAVE כתב:
...

חמאת בוטנים.
...
...

...
...

...
אתה רק מדגיש את מה שאמרתי.
אם תחזור אחורה תראה שמספר הלקוחות של הוט (או יותר נכון של חברות הכבלים השונות) גבוה בהרבה אף ממספרם כיום,הסיבה היא שבכל בית היה את זה, לאחר איחוד הוט כל אלו סופחו להוט כשחלקם עברו ליס, העובדה שהיום יש 900,000 לקוחות הוט לא מעיד על הצלחתם, אלא רק על היכולת של החברה להשיג אנשים, תוריד את:
- האנלוגים
- מבוגרים שכבר התרגלו לחברת הטלוויזיה שלהם
- אלו שבקושי רואים טלוויזיה (בקרוב יהיו לאנשי העידן+)
- לקוחות גם הוט וגם יס (דבר נדיר אך קיים)
- לקוחות עיסקיים (מסעדות, בתי מלון וכאלו)

המספר שיצא לך יהיה קרוב מאד למספר הלקוחות של יס.
...
אני אגיד לך את האמת,הטענות שלך כל כך הזוית בסגנון הכלב אכל לי את מחברת המבחן ובגלל זה אני לא מבין את החומר הנלמד למבחן בלה בלה בלה ..... , שאין לי מה להגיד 8O יותר .

נ.ב שכחת את החד הוריות שקיבלו נדוניה מהבעל שעזב את הבית בבושת פנים.

supertv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #25 

הוא באמת צודק להוט יש יותר לקוחות תראה אפילו בויקיפדיה! (לאחר בדיקה...) בכל מקרה הוט מגייסת כל הזמן מנויים (אני חושב לא?!) ועם הזמן מספרם יעלה אולי איפלו למיליון בתוך 5 שנים.

assafTV
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 73
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #26 

בשנת 2000, ערב עליית יס לאויר, היו לחברות הכבלים, שאז טרם התמזגו להוט, כ-1,200,000 בתי אב מנויים. כ-420,000 מהם היו מנויים של ערוצי זהב שנחשבה לבעלת מספר המנויים הגדול מבין חברות הכבלים.
כיום יש להוט כ-890,000 מנויים, כלומר ירידה של כשליש מ-1.2 מיליון שהיו לכבלים לפני הקמת יס, מתוכם כ-170,000 מנויים אנלוגים, ומספר מנויי הטלוויזיה של הוט ממשיך לרדת בעקביות.
ליס יש למעלה מ-570,000 מנויים שמספרם עולה בעקביות, גם בתקופה לא קלה בה שוק הטלוויזיה הרב-ערוצית נמצא בקיפאון/ירידה.
לבעלי הזיכרון הקצר נזכיר גם כי בשנתיים הראשונות לפעולתה של יס נסוב מאבק משפטי על סוגיית בעלות התשתית בבית הלקוח שגרם לכך שכל מנוי כבלים שביקש לעבור ליס, יס היתה מחויבת להודיע לכבלים ולתת להם חלון של 48 שעות שבמהלכן הכבלים היו מרעיפים על המנוי שלל מבצעים מפתים רק שלא יעבור למתחרה. הדבר גרם בנוסף לצוואר בקבוק של ממתינים לחיבור עם תורים של 30-40 אלף איש שההתקנה שלהם נקבעה חודשיים הלאה ואף יותר (והם המתינו בסבלנות לחיבור, העיקר לא להיות יותר מנוי בכבלים). כיום אגב תוך 48 שעות לכל היותר ניתן ברוב המקרים להתקין בבית הלקוח ממועד ההזמנה.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

למה מנוי אנלוגי זה קללה ,אני לא מבין זה מנוי לכל דבר הוא משלם 190 שקל ,אגב כיום מקבלים ממיר חדש

או עוברים לדיגיטלי ,ככה שתוך שנה אין אנלוגי יותר בהוט.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #28 

NEW_WAVE כתב:למה מנוי אנלוגי זה קללה ,אני לא מבין זה מנוי לכל דבר הוא משלם 190 שקל ,אגב כיום מקבלים ממיר חדש

או עוברים לדיגיטלי ,ככה שתוך שנה אין אנלוגי יותר בהוט.
...
לאחר כיבוי האנלוגי רוב העם יעבור לDTT, אנלוגי זה בעיקר מי שלא מעוניין בשירותים הדיגיטליים, מה שהוא אמר זה נכון - יש 170K מנויים אנלוגים, סביר להניח שעכשיו הוט מרעיפים מבצעים על האנלוגים למעבר לדיגיטלי בשביל שזה לא יקרה.
אני בטוח גם שלאחר כיבוי האנלוגי המדינה תציע סבסוד רב יותר לממירי תומכי עידן+.

doron35
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 457
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #29 

אין כמו התוכנית לילה בכיף עם שחר חסון ואבי אטינגר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #30 

נאמר כך - מי שמעוניין בשירותים אנלוגיים לרוב עושה זאת בגלל המחיר הזול.

כאשר המחיר יגמר, חלק ילכו ל-DTT וחלק יעברו לדיגיטלי (במיוחד אם הוט יתנו להם Incentive טוב לעבור לדיגיטלי בדמות מחיר מיוחד או משהו אחר שיעודד את המעבר) בסופו של דבר הם צריכים להגיע למצב שבו ה-ARPU גדל, ואם זה אומר שיש פחות לקוחות, אז זה פחות חשוב כיום מ-ARPU גבוה (או סביר).

supertv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #31 

אני מהגולן ויש לנו תשתית של הוט (מתב בעבר) ולא רק זה גם עם יכולת ערוץ החזור לאחרונה עברנו כאן "שידרוג תשתיות".

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”