UserName כתב:NEW_WAVE כתב:UserName כתב:NEW_WAVE כתב:UserName כתב:מה הבעיה עם תוכן מתורגם? די כבר להתלונן, עד שמגיעה סופה יורד מבול, במקום לשמוח שירד גשם מתלוננים רק על זה שיש אסונות, במקום לשמוח שיש סופסוף תוכן שמתקרב קצת לתוכן האיכותי של yes בוכים על זה שהוא לא ישראלי, לא יודע מה איתכם אבל ישראלי אני מעדיף לראות בערוצים המסחריים אם בכלל לא לראות.
...
איכותי

,זה מה שאתה לא מבין ,זה לא איכותי ולא נעלים,בגלל זה ל YES פחות לקוחות ,זה פשוט לא מעניין כמו
חמאת בוטנים.
...
מה לא איכותי? סדרות קומדיה אמריקאיות? אחי אתה הזוי.
...
מי קובע מה זה איכותי ,אתה ???

,זה בדיוק העניין,השוק\צרכים\צרכנים הם קובעים את הטון,לא סיווג כזה או אחר ,
לכן להוט יותר מנויים,לכן אני מעדיף אני ארץ נהדרת ושמש על פני חמאת בוטנים ואין לי טענה לאוהבי חמאת בוטנים
רק זה לא טועם את רוב הקהל הישראלי מהטעם הפשוט שאנחנו חיים ב ....
...
אתה אומר שלהוט יש יותר מנויים בגלל התוכן הישראלי? פחחחחח.
ארץ נהדרת ושמש אפשר למצוא גם ביס דרך אגב, ואם אתה לא יודע אז הוט נמצאת באוויר הרבה יותר זמן באוויר מאשר יס, שלא לדבר על התשתית שקל לתפוס, תחשוב על זה שאתה יחסית מבוגר בשנות ה-50 בשנת 1995, אז עוד היו כל חברות הכבלים של מתב, ערוצי זהב וכל השאר וכולם קיבלו אותם כי זה היה כבלים ושידור אנלוגי - דבר שהיה אפשר להשיג בלי ממיר אלא עם טלוויזיה פשוטה ובלי צלחת על הגג, ב-2000 נכנסה יס עם תשתית שמחייבת תוסף ומעלה, אתה כבר נגיד בן 55, אתה אומר: בסדר מה אני צריך יס יותר קל לי להשיג את השירותים של הכבלים, מגיע האיחוד של הכבלים ונוצרת הוט, אפשר לאמר שבתהליך הזה אלפי ישראלים מקבלים את הוט במקום את חברת הכבלים הקודמת, עקב כך די הרבה עוברים ליס אבל לא מספיק בשביל שהתשתית תיהיה קלה והעצלנים והחסכניים למיניהם לא יחליפו את ה-CRT שלהם שקולט את האנלוגי, כלומר, הם לא ממש לקוחות של הוט דיגיטלי, לעומת זאת ליס אין אנלוגי, כל לקוח נחשב, אם תיקח את מספר הלקוחות של הוט היום תפחיד אותו ב-200,000 בערך, זה המספר הנכון של לקוחות הוט שאינם אנלוגים והם דיגיטלים, יותר קרוב עכשיו למספר הלקוחות של יס? פחות או יותר, עכשיו, תסתכל על תחרות הצרכנים של החברות, כל שנה בערך כל חברה יוצאת בקמפיין חדש, לקוחות עוזבים לטובת חברה אחרת או אפילו עוברת לממיר לוויני או עידן+, אפשר לאמר כי היום יש אלטרנטיבה מעבר לחברות הרב-ערוציות, עכשיו, למה להוט יש יותר לקוחות? כפי שאמרתי קודם, הם היו לקוחות של חברות מ-95', הם כבר התרגלו לתוכן של הוט שהם לא רוצים אפילו לאבד את מה שהם אהבו עד כה (מה שאתה מדבר עליו), כלומר, חוששים ממעבר, עכשיו נחזור לעניין של הגיל, סבא וסבתא שלי נמצאים בהוט כבר כל חייהם ולא כי הם רוצים, אלא כי הם מבוגרים (לא אשתמש במושג קשישים למרות שהם קרובים לכך), קרוב לוודאי שכמו הוריי אין להם כוח למעבר לחברה אחרת כי זה ייאלץ אותם להתרגל לדברים אחרים, וכפי שאני מכיר מבוגרים יש להם בעיות להתרגל למשהו חדש.
ודרך אגב - למרות שיש יותר לקוחות להוט בסקרי שביעות הרצון יס מנצחים.
...