טרייד אין,כדאי?עריכה,נרכש+TVIX Slim s1

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
roig פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436
שם מלא: רועי גואטה
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
יש ברשותי רסיבר ימהה 1900 שממנו אפשר להגיד שאני מרוצה.
בעקבות חברים פה בפורום מדגדג לי להחליפו לפיוניר LX 82.
מה דעתכם?השיפור יהיה גדול?מהי העלות שלדעכתם צעד כזה אמור לעלות?
מטרת הטרייד הוא לשפר משמעותית את איכות השמע והצפייה בסרטים.

תודה לעונים.
נערך לאחרונה על ידי roig ב 25/11/2010 19:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #2 

רוי, מנסיון שלי ,פיוניר ופרדיים סטודיו לא הולך ביחד
ימהה זה השילוב הכי טוב לטעמי עם פרדיים.
היו לי את הרמקולים שלך וימהה נתן את התוצאה הכי טובה
בסטריאו בעיקר.
בזמנו השוויתי בין ה1800 לlx-70 של פיוניר וה1800 נשמע
הרבה יותר טוב עם באס הדוק וגבוהים מעודנים יותר
מהפיוניר.
.

roig פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תדה עמית,אני פחות שומע בסטריאו.
עיקר השימוש הוא צפייה בבלוריי ו-MKV שם שמעת שיפור והאם ה-82 לא נותן שיפור משמעותי מה-70?

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

לא מכיר את הסדרות החדשות של פיוניר
בזמנו הייתה לי אפשרות לרכוש את הlx70
וכמו שכתבתי קודם המוניטור 11 נישמע לי
הכי טוב אם ה1800,של ימהה.
אל תתרגש מכל התאורים שאתה שומע
וקורא, על חברה כזו או אחרת,יש לך רסיבר
מעולה אני מכיר את ה1900 היטב ושומעים בו
מצוין ק"ב ובעיקר מוזיקה.

roig פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה.אנסה מחר לעשות מבחן אוזניים .

בינתיים אם יש חברים נוספים שיש להם דעה אשמח לשמוע אותה

zion1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #6 

אתה מחליף ימהה לפיוניר?? לא כדי תאמין לי, אולי ה82 יותר חדש אך קשה לי להאמין שיהיה לך הבדל משמעותי שתרגיש בו!

roig פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ציון השוואת את ה3900 שלך לפיוניר? ואגב אני מזכיר לך שלי יש את ה-1900

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

רוי אתה הרי רכשת את המערכת שלך מסטריאו סטאר ,נכון?
גש למשה כהן,ובקש מימנו להדגים לך על פרדיים מוניטור ,וגם
סטודיו ,גם פיוניר וגם ימהה ואתה תחליט.

roig פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

זה בדיוק מה שאעשה וכמובן אעדכן.
למישהו יש מושג מה יכולה להיות העלות?

zion1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #10 

roig השוואה בצורה יסודית לא היתה! אך שמעתי המון סדרות של פיונייר וללא ספק, ימהה נישמעה יותר טוב לטעמי. ותאמין לי שגם כדי להרגיש הבדל בין ה3900 שלי ל1900 שלך צריך אוזן אודיופולית!

roig פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אף אחד לא יודע להגיד סכום כסף?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46385
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #12 

roig,
את התשובה המדוייקת ביותר תקבל מסוחרים, לא מחברי הפורום.

אם השדרוג עומד בפתח, רצוי לשקול רסיבר עם תמיכה ב HDMI 1.4

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

Re: טרייד אין,כדאי?

שליחה #13 

roig כתב:שלום לכולם,

תודה לעונים.
...
בוקר טוב roig

בזמנו השוואתי את ה-3800 של ימאהה עם LX70 אבל עם רמקולים של b&w...סדרה 600 האחרונה
(באותו סשן גם השוותי ל-onkyo 875).

ה-3800 היה ניחן בצליל קצת מלאכותי, תחושה של חוסר בתחום הביניים...
זה הורגש דווקה במיוחד בקולנוע מאשר בסטיראו..
בסטיראו דווקה הייתה תוצאה סבירה לחלוטין...
מצב DIRECT נתן איזון לא רע...
הקולנוע קצת היה צבעוני מידי ו-over bright, זאת הבחנתי היטב ע"פ הפתיח של הסרט 300, שהא פתיח עם הרבה הרבה "ביצים", ישנה תחושת סחף מהפנטת ו-ווקליות כבדה ועמוקה...בימאהה זה היה נשמע דיי רזה..ופחות מרשים משמעותית מהשניים האחרים, מה שמדהים שכשהעברנו לסטיראו, מצב 2 channel, התחושה הייתה הרבה טובה...מה שכן הייתה תחושה של דחיפה ודינאמיקה, בהגברה, היה ניתן לשמוע זאת לפי גודל רמת הפירוט וההשתתפות של כל הערוצים יחד..אבל מכיוון שלטעמי היה לי חסר תחום ביניים וחוסר איזון, זה היה נשמע לי קטן הרבה יותר...והרבה פחות מרשים..(לא בטוח שכיול היה פותר זאת לחלוטין-אקב אכילס זה הפרוססור עצמו).

ה-ONKYO 875 (למתלבטים למינהם 8) ), היה בעל נוכחות מרשימה יותר, הגברה יותר "נפחית" עם דגש על התחום הבינוני והתחום הנמוך יותר, הקולנוע היה "גדול" יותר, אך משום מה פירוט רב שהבחנתי עם הימאהה פתאום היה חסר לי...לדוגמא התחושה שה-ברק שעובר מקדימה לאחור בפתיח ב-300, היה עם פחות פירוט, והיה נשמע פחות מודגש ופחות מרשים.
הווקליות נשמעה מצויין, מאוד חמה וברורה וטבעית, הייתה תחושה של סאונד קולנועי, אך קטן יותר מאשר הימאהה אמנם היה נפח וגודל במרכז הבמה, אך לצדדים הייתה תחושת פחת.
הסקתי מזה שההגברה בקולנוע יותר קולנועית בגוון הצליל מאשר הימאהה אך פחות איכותית...באופן כללי.
ב-DIRECT דווקה הייתה תחושה טובה ונעימה, עם עידון שנשמע לאוזן בעיקר בתחום ה-mid high, וסה"כ אווירה טובה...
ה-ONKYO באופן כללי היה מהנה יותר מהימאהה...תחום ההגברה תמיד ניתנת לשדרוג...ועל כן ה-ONKYO הייתה בחירתי...עד כה...

ה-PIONEER LX70, היה נשמע הכי מאוזן...אמנם ההגברה הייתה "קטנה" יותר...היה יותר "רושם" עם האונקיו, אמנם את הפירוט שחשתי עם הימאהה קיבל פתאום מעטפת תלת מימדית יותר וגדולה יותר...מאשר הימאהה אמנם במרכז הבמה היה פחות תחושת נוכחות...מאשר עם האוקיו למשל...
סה"כ התחושה ב-70 הייתה טבעית הרבה יותר מהימאהה והרבה יותר מפורטת מאשר האונקיו, מעין ילוב של השניים, הייתה תחושת איזון מצויינת, אמנם ב-DIRECT, בדו-ערוצי ONKYO העניקו "קסם" מוזיקלי יותר, בעוד הPIONEER נשמעו דיי שטוחים וניטרלייםאמנם היו מאוזנים בגוון הכללי, פירוט של מצלתיים במערכת טופים, הייתה נשמעת מופרדת ומודגשת ותלת מימדית יותר מהאונקיו והימאהה, אך ווקליות וקונטרה באס, היה נשמע טבעי ונעים יותר ב-ONKYO...

ציונים לטעמי האישי.

סטיראו דו-ערוצי (NORMAL MODE) - אונקיו 875
סטיראו דו-ערוצי (PURE DIRECT) - אונקיו 875 (ימאהה 3800 נשמעו אותו דבר רק עם דגש קל על מיד היי ויותר פירוט)

קולנוע ביתי רב ערוצי (NORMAL MODE) - פיוניר LX70 העניקו איזון טונאלי מצויין (אחריו ONKYO שנשמע מעולה אך הבמה קטנה יותר ומתרכזת למרכז-בעוד הפיוניר מאוד רחב ידיים ותלת מימדי...ופחות ממורכז)

קולנוע ביתי רב ערוצי (PURE DIRECT) - הפיוניר היה נשמע טוב יותר, תלת מימדי יותר, האיזון היה נשמע לאוזן, אמנם יותר "ביצים" הרגשתי עם אונקיו....ימאהה הייתה נשמעת רזה מאוד אך עם דינאמיקה ורזולוציה מהפנטת, אם זאת שטוחה מאוד בגוון ובאופן כללי)

הגברה - לכל השלושה ההגברה היא טובה וסבירה (הגברה של רסיבר), מצאתי שה-ONKYO באופן כללי היה נשמע הכי עדיף...אך כפי שאמרתי היה לי חסר קצת מהבמה האחורית והצדדית, מה שפיוניר עשו זאת מעולה...
ימאהה נתן דינאמיקה וספריישן מעולה אך הצליל הכללי היה לוקה במקצת...

ציונים סופיים:
פיוניר LX70 - ניחן בפרוססור מצויין עבור קולנוע ביתי גם במצב normal וגם במצב DIRECT
הגברה מאוד מאוזנת, וסטיראו דו-ערוצי (ללא כיול) קצת "יבש" ופחות feeling.

אונקיו 875 - ניחן בהגברה מאוד "נפחית" ומרשימה אך עם זאת פחות תלת מימדית, סטיראו דו-ערוצי נשמע מצויין אך הקולנוע היה מרשים מאוד אמנם בחזית בעיקר...

ימאהה 3800 - ניחן ברמת פירוט מצויינת ודינאמיקה מעולה, אך עם זאת הצליל הכללי הצטייר כחסר נשמה, הרבה פחות קסם ותחושה קולנעית "איבדתי"...אמנם הסטיראו העניק פרטים ובמה שלא הרגשתי לא בפיוניר ולא באונקיו...
אך עם זאת היה לי חסר קצת mid...שדיי הרס משנו באימג' הכללי.

כפי שאתם רואים היצרנים מאוד מקשים על ההחלטה ל-all in one
אבל עם בקולנוע מעוניינים אז לטעמי PIONEER נותנים במה מצויינת ורמת פירוט טובה מאוד והתחושה הכללית היא מעולה בקולנוע.
עם במוזיקה מעוניינים (וגם קולנוע), האונקיו בהחלט מצויין ונותן פייט בעיקר בקולנוע עם הפיוניר והימאהה, במוזיקה הוא עדיף לפחות ע"פ אוזניי וטעמי האישי.

ימאהה מעניק פייט אכותי בסטיראו, אך אם זאת הקולנוע מרגיש "חוסר איזון", ועם פחות "ביצים" אך דינאמיקת ספריישן בין הערוצים מעולה.
צריך לבדוק את הימאהה עם הגברה בריאה מאוד, יכול להיות שהתוצאה תהיה עדיפה הרבה יותר...

ובאופן כללי...ה-70 ל פיוניר לוקח אך בעיקר בשל הקולנוע הביתי...ואחריו באחוזים בודדים האונקיו (Y)

יום מקסים לכולם (f)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #14 

:lol: :lol: :lol: 8)

איתי נראה לי הוא הלך באמצע לקחת אדוויל או שניים והוא יחזור מחר
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

HDMI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #15 

itay123 כתב:
roig כתב:שלום לכולם,

תודה לעונים.
...
בוקר טוב roig

בזמנו השוואתי את ה-3800 של ימאהה עם LX70 אבל עם רמקולים של b&w...סדרה 600 האחרונה
(באותו סשן גם השוותי ל-onkyo 875).

ה-3800 היה ניחן בצליל קצת מלאכותי, תחושה של חוסר בתחום הביניים...
זה הורגש דווקה במיוחד בקולנוע מאשר בסטיראו..
בסטיראו דווקה הייתה תוצאה סבירה לחלוטין...
מצב DIRECT נתן איזון לא רע...
הקולנוע קצת היה צבעוני מידי ו-over bright, זאת הבחנתי היטב ע"פ הפתיח של הסרט 300, שהא פתיח עם הרבה הרבה "ביצים", ישנה תחושת סחף מהפנטת ו-ווקליות כבדה ועמוקה...בימאהה זה היה נשמע דיי רזה..ופחות מרשים משמעותית מהשניים האחרים, מה שמדהים שכשהעברנו לסטיראו, מצב 2 channel, התחושה הייתה הרבה טובה...מה שכן הייתה תחושה של דחיפה ודינאמיקה, בהגברה, היה ניתן לשמוע זאת לפי גודל רמת הפירוט וההשתתפות של כל הערוצים יחד..אבל מכיוון שלטעמי היה לי חסר תחום ביניים וחוסר איזון, זה היה נשמע לי קטן הרבה יותר...והרבה פחות מרשים..(לא בטוח שכיול היה פותר זאת לחלוטין-אקב אכילס זה הפרוססור עצמו).

ה-ONKYO 875 (למתלבטים למינהם 8) ), היה בעל נוכחות מרשימה יותר, הגברה יותר "נפחית" עם דגש על התחום הבינוני והתחום הנמוך יותר, הקולנוע היה "גדול" יותר, אך משום מה פירוט רב שהבחנתי עם הימאהה פתאום היה חסר לי...לדוגמא התחושה שה-ברק שעובר מקדימה לאחור בפתיח ב-300, היה עם פחות פירוט, והיה נשמע פחות מודגש ופחות מרשים.
הווקליות נשמעה מצויין, מאוד חמה וברורה וטבעית, הייתה תחושה של סאונד קולנועי, אך קטן יותר מאשר הימאהה אמנם היה נפח וגודל במרכז הבמה, אך לצדדים הייתה תחושת פחת.
הסקתי מזה שההגברה בקולנוע יותר קולנועית בגוון הצליל מאשר הימאהה אך פחות איכותית...באופן כללי.
ב-DIRECT דווקה הייתה תחושה טובה ונעימה, עם עידון שנשמע לאוזן בעיקר בתחום ה-mid high, וסה"כ אווירה טובה...
ה-ONKYO באופן כללי היה מהנה יותר מהימאהה...תחום ההגברה תמיד ניתנת לשדרוג...ועל כן ה-ONKYO הייתה בחירתי...עד כה...

ה-PIONEER LX70, היה נשמע הכי מאוזן...אמנם ההגברה הייתה "קטנה" יותר...היה יותר "רושם" עם האונקיו, אמנם את הפירוט שחשתי עם הימאהה קיבל פתאום מעטפת תלת מימדית יותר וגדולה יותר...מאשר הימאהה אמנם במרכז הבמה היה פחות תחושת נוכחות...מאשר עם האוקיו למשל...
סה"כ התחושה ב-70 הייתה טבעית הרבה יותר מהימאהה והרבה יותר מפורטת מאשר האונקיו, מעין ילוב של השניים, הייתה תחושת איזון מצויינת, אמנם ב-DIRECT, בדו-ערוצי ONKYO העניקו "קסם" מוזיקלי יותר, בעוד הPIONEER נשמעו דיי שטוחים וניטרלייםאמנם היו מאוזנים בגוון הכללי, פירוט של מצלתיים במערכת טופים, הייתה נשמעת מופרדת ומודגשת ותלת מימדית יותר מהאונקיו והימאהה, אך ווקליות וקונטרה באס, היה נשמע טבעי ונעים יותר ב-ONKYO...

ציונים לטעמי האישי.

סטיראו דו-ערוצי (NORMAL MODE) - אונקיו 875
סטיראו דו-ערוצי (PURE DIRECT) - אונקיו 875 (ימאהה 3800 נשמעו אותו דבר רק עם דגש קל על מיד היי ויותר פירוט)

קולנוע ביתי רב ערוצי (NORMAL MODE) - פיוניר LX70 העניקו איזון טונאלי מצויין (אחריו ONKYO שנשמע מעולה אך הבמה קטנה יותר ומתרכזת למרכז-בעוד הפיוניר מאוד רחב ידיים ותלת מימדי...ופחות ממורכז)

קולנוע ביתי רב ערוצי (PURE DIRECT) - הפיוניר היה נשמע טוב יותר, תלת מימדי יותר, האיזון היה נשמע לאוזן, אמנם יותר "ביצים" הרגשתי עם אונקיו....ימאהה הייתה נשמעת רזה מאוד אך עם דינאמיקה ורזולוציה מהפנטת, אם זאת שטוחה מאוד בגוון ובאופן כללי)

הגברה - לכל השלושה ההגברה היא טובה וסבירה (הגברה של רסיבר), מצאתי שה-ONKYO באופן כללי היה נשמע הכי עדיף...אך כפי שאמרתי היה לי חסר קצת מהבמה האחורית והצדדית, מה שפיוניר עשו זאת מעולה...
ימאהה נתן דינאמיקה וספריישן מעולה אך הצליל הכללי היה לוקה במקצת...

ציונים סופיים:
פיוניר LX70 - ניחן בפרוססור מצויין עבור קולנוע ביתי גם במצב normal וגם במצב DIRECT
הגברה מאוד מאוזנת, וסטיראו דו-ערוצי (ללא כיול) קצת "יבש" ופחות feeling.

אונקיו 875 - ניחן בהגברה מאוד "נפחית" ומרשימה אך עם זאת פחות תלת מימדית, סטיראו דו-ערוצי נשמע מצויין אך הקולנוע היה מרשים מאוד אמנם בחזית בעיקר...

ימאהה 3800 - ניחן ברמת פירוט מצויינת ודינאמיקה מעולה, אך עם זאת הצליל הכללי הצטייר כחסר נשמה, הרבה פחות קסם ותחושה קולנעית "איבדתי"...אמנם הסטיראו העניק פרטים ובמה שלא הרגשתי לא בפיוניר ולא באונקיו...
אך עם זאת היה לי חסר קצת mid...שדיי הרס משנו באימג' הכללי.

כפי שאתם רואים היצרנים מאוד מקשים על ההחלטה ל-all in one
אבל עם בקולנוע מעוניינים אז לטעמי PIONEER נותנים במה מצויינת ורמת פירוט טובה מאוד והתחושה הכללית היא מעולה בקולנוע.
עם במוזיקה מעוניינים (וגם קולנוע), האונקיו בהחלט מצויין ונותן פייט בעיקר בקולנוע עם הפיוניר והימאהה, במוזיקה הוא עדיף לפחות ע"פ אוזניי וטעמי האישי.

ימאהה מעניק פייט אכותי בסטיראו, אך אם זאת הקולנוע מרגיש "חוסר איזון", ועם פחות "ביצים" אך דינאמיקת ספריישן בין הערוצים מעולה.
צריך לבדוק את הימאהה עם הגברה בריאה מאוד, יכול להיות שהתוצאה תהיה עדיפה הרבה יותר...

ובאופן כללי...ה-70 ל פיוניר לוקח אך בעיקר בשל הקולנוע הביתי...ואחריו באחוזים בודדים האונקיו (Y)

יום מקסים לכולם (f)
...

itay123,

כל מה שציינת כאן זה לטעמך ולאוזניך בלבד !!!! שלא תבין לא נכון, אני מכבד את זה מאוד... אך בזמנו כשאני
ביצעתי Shootout בין הרסיברים אהבתי יותר את הימהה חד משמעי !!! גם בק"ב וגם בסטריאו...הייתי אמור לשדרג את הרסיברשלי לימהה DSP-Z7 ואחרי שקראתי את הפוסטים שלך פה ושל 9000ES החלטתי להכניס גם את הפיוניר LX-82 למשוואה והשגתי גם פאוור של ATI (בהמלצתך) שבסוף לא היה תקין והוחזר לבעליו.
ועכשיו אני משדרג את כל המערכת כולל רמקולים בהמלצתו של danlior ובנוסף יש פה באזז רציני סביב ה LX-83 שיבדק כמובן מול ה - 3067 החדש של ימהה !!! כמובן לאחר שהפינה של הסטריאו תיסגר עם "אינטגרייטד" יעודי
נמשיך לק"ב. אני נגד מושגים כמו "בועט,לועס,ויורק..." שמשתמש ידידנו 9000ES, הרי אם נבדוק את הרסיברים האחד מול השני אז לכל אחד יתרונות וחסרונות מול השני ובטח זה לא ייגמר ב - "בעיטות,לעיסות,ויריקות..." אלה ייגמר בנקודות בודדות...אין לי מניות באף חברה ואם ה - "פרוססינג" של פיוניר בק"ב יהיה עדיף על הימהה אז ה - LX-83 יישאר אצלי על המזנון, ואם לא אז מישהו אחר יתפוס את מקומו.

יום טוב.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

HDMI הנכבד
כל מה שציינת כאן זה לטעמך ולאוזניך בלבד !!!!
...
טענתי אחרת - רשמתי לטעמי האישי...???
למה תמיד יש נימה של תקיפות כזו בפורום, :מבולבל:
גם פאוור של ATI (בהמלצתך) שבסוף לא היה תקין והוחזר לבעליו.
...
צר לי לשמוע, אבל חבל שתסיק מזה שלילייות...פאואר חיצוני עושה נפלאות עבור רסיבר ק"ב...!!
עכשיו אני משדרג את כל המערכת כולל רמקולים בהמלצתו של danlior ובנוסף יש פה באזז רציני סביב ה LX-83 שיבדק כמובן מול ה - 3067 החדש של ימהה !!!
...
מחכה לשמוע ביקורת חותכת (Y)
אני נגד מושגים כמו "בועט,לועס,ויורק..." שמשתמש ידידנו 9000ES, הרי אם נבדוק את הרסיברים האחד מול השני אז לכל אחד יתרונות וחסרונות מול השני ובטח זה לא ייגמר ב - "בעיטות,לעיסות,ויריקות..." אלה ייגמר בנקודות בודדות...
...
צודק בהחלט (Y) (Y)

יום מקסים וסימפטי לכולנו...

HDMI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

itay123 כתב:HDMI הנכבד
...
...
צר לי לשמוע, אבל חבל שתסיק מזה שלילייות...פאואר חיצוני עושה נפלאות עבור רסיבר ק"ב...!!
עכשיו אני משדרג את כל המערכת כולל רמקולים בהמלצתו של danlior ובנוסף יש פה באזז רציני סביב ה LX-83 שיבדק כמובן מול ה - 3067 החדש של ימהה !!!
...
אני נגד מושגים כמו "בועט,לועס,ויורק..." שמשתמש ידידנו 9000ES, הרי אם נבדוק את הרסיברים האחד מול השני אז לכל אחד יתרונות וחסרונות מול השני ובטח זה לא ייגמר ב - "בעיטות,לעיסות,ויריקות..." אלה ייגמר בנקודות בודדות...
...
צודק בהחלט (Y) (Y)

...

itay123,

חלילה שלא תביו לא נכון, לא הייתה פה שום נימה של תקיפות !!!! ההפך הוא הנכון, אם לא היית כותב כאן את הרשמים שלך אז לא הייתי בודק בכלל את האפשרות של רסיברים אחרים ורוכש את ה - Z7 ששמעתי אותו והוא מדהים, אך לא השוואתי אותו מול הפיוניר. לכל אחד מבנה אוזן שונה טעם שונה (וטוב שכך) ואת זה אני מכבד
אם אתה אוהב X ואני אוהב Y זה בסדר...

לגבי הפאוור, לא רק שזה הפך לתנאי סף אצלי אלה יתווסף אליו גם "אינטגרייטד" עבור הקדמיים !!!!
ככה שהרסיבר ישמש רק כ - "פרוססור" בלבד !!!

יום טוב ידידי..

(b)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

HDMI כתב:
itay123 כתב:HDMI הנכבד
...
...
...
...
צודק בהחלט (Y) (Y)

...

itay123,

חלילה שלא תביו לא נכון, לא הייתה פה שום נימה של תקיפות !!!! ההפך הוא הנכון, אם לא היית כותב כאן את הרשמים שלך אז לא הייתי בודק בכלל את האפשרות של רסיברים אחרים ורוכש את ה - Z7 ששמעתי אותו והוא מדהים, אך לא השוואתי אותו מול הפיוניר. לכל אחד מבנה אוזן שונה טעם שונה (וטוב שכך) ואת זה אני מכבד
אם אתה אוהב X ואני אוהב Y זה בסדר...

לגבי הפאוור, לא רק שזה הפך לתנאי סף אצלי אלה יתווסף אליו גם "אינטגרייטד" עבור הקדמיים !!!!
ככה שהרסיבר ישמש רק כ - "פרוססור" בלבד !!!

יום טוב ידידי..

(b)
...
מצויין אתה בדרך הנכונה... (Y)
הרבה הצלחה (f)

roig פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

תודה לכולם.היום שמעתי את הימהה 2067 וכנראה אני אלך עליו.הוא גבר על הפיוניר לטעמי בסטריאו וקולנוע.

במידה ויצא לפועל אני אעלה תמונות ורשמים

HDMI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

roig כתב:תודה לכולם.היום שמעתי את הימהה 2067 וכנראה אני אלך עליו.הוא גבר על הפיוניר לטעמי בסטריאו וקולנוע.

במידה ויצא לפועל אני אעלה תמונות ורשמים
...
איזה חדשות !!!!!!

מול איזה רסיבר של פיוניר שמעת אותו, ואם איזה רמקולים ?

תודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”