שידורי הNBA בלעדי בYES.....
asaf23
ESPN נמצא בחבילת הבסיס של יס ( היה גם בהוט אבל ניתקו הקמצנים ) כך שהוא פתוח חינם ועם 3 שידורים בשבוע יש יתרון משמעותי ללקוחות יס על הוט.
ערוץ 5 וספורט 1 שידרו שנה שעברה,אבל עד עכשיו לא קראתי או שמעתי על שידורים העונה. וגם אם יהיו אז ספורט 5 שפתוח לכולם משדר 2 וספורט 5 לייב שבתשלום משדר עוד 2 . גם ספורט 1 הוא בתשלום כמובן
מה עוד שהערוצים הישראלים משדרים כמעט אך ורק את כספי..אותי אישית הוא לא מעניין..מעדיף לראות את אריות הליגה - לייקרס,מיאמי,בוסטון וכדומה.
ככה שהאלטרנטיבה של לקוחות הוט לESPN היא בתשלום מעבר לחבילת הבסיס...לא משהו ללקוחות HOT
sam22
אני זוכר בזמנו שדיברו על הוספת ESPNHD ללקוחות יס, הלוואי!
לקבל HD מהערוצים הישראלים . לא הייתי בונה על זה,אבל אני אשמח אם יפתיעו אותי כי גם ככה אני משלם לצ'רלטון ול5HD .
ESPN נמצא בחבילת הבסיס של יס ( היה גם בהוט אבל ניתקו הקמצנים ) כך שהוא פתוח חינם ועם 3 שידורים בשבוע יש יתרון משמעותי ללקוחות יס על הוט.
ערוץ 5 וספורט 1 שידרו שנה שעברה,אבל עד עכשיו לא קראתי או שמעתי על שידורים העונה. וגם אם יהיו אז ספורט 5 שפתוח לכולם משדר 2 וספורט 5 לייב שבתשלום משדר עוד 2 . גם ספורט 1 הוא בתשלום כמובן
מה עוד שהערוצים הישראלים משדרים כמעט אך ורק את כספי..אותי אישית הוא לא מעניין..מעדיף לראות את אריות הליגה - לייקרס,מיאמי,בוסטון וכדומה.
ככה שהאלטרנטיבה של לקוחות הוט לESPN היא בתשלום מעבר לחבילת הבסיס...לא משהו ללקוחות HOT
sam22
אני זוכר בזמנו שדיברו על הוספת ESPNHD ללקוחות יס, הלוואי!
לקבל HD מהערוצים הישראלים . לא הייתי בונה על זה,אבל אני אשמח אם יפתיעו אותי כי גם ככה אני משלם לצ'רלטון ול5HD .
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
גם להוט??UserName כתב:בזמן הקרוב או בחודשים הקרובים צריך לעלות אפיק ESPNHD שיוצע בחינם....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא HD, לא קונה...sam22 כתב:HD!!!!!
מה יהיה?
אם כבר עושים רעש......
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הוט טרחו את החוזה שלהם עם ESPN בפנים, אל תצפה מהוט בכל מה שקשור לESPN יותר.BigDragoon כתב:גם להוט??UserName כתב:בזמן הקרוב או בחודשים הקרובים צריך לעלות אפיק ESPNHD שיוצע בחינם.......
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000581445