שידורי הNBA בלעדי בYES.....
-
rami1992
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 265
http://images.one.co.il/msites/espn/esp ... 10.10.html
כנראה בהוט צריכים להתחיל לחשוב מחדש על המהלך "המטומטם" שהם עשו עם הורדת הערוץ........מעניין אם ערוץ ספורט ישראלי ירכוש זכויות על שידור של שאר המשחקים?
כנראה בהוט צריכים להתחיל לחשוב מחדש על המהלך "המטומטם" שהם עשו עם הורדת הערוץ........מעניין אם ערוץ ספורט ישראלי ירכוש זכויות על שידור של שאר המשחקים?
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
יש שידורים גם בספורט 5, ספורט 1
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
HD!!!!!
מה יהיה?
אם כבר עושים רעש...
מה יהיה?
אם כבר עושים רעש...
העם דורש..... כל מיני דברים
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
asaf23
ESPN נמצא בחבילת הבסיס של יס ( היה גם בהוט אבל ניתקו הקמצנים ) כך שהוא פתוח חינם ועם 3 שידורים בשבוע יש יתרון משמעותי ללקוחות יס על הוט.
ערוץ 5 וספורט 1 שידרו שנה שעברה,אבל עד עכשיו לא קראתי או שמעתי על שידורים העונה. וגם אם יהיו אז ספורט 5 שפתוח לכולם משדר 2 וספורט 5 לייב שבתשלום משדר עוד 2 . גם ספורט 1 הוא בתשלום כמובן
מה עוד שהערוצים הישראלים משדרים כמעט אך ורק את כספי..אותי אישית הוא לא מעניין..מעדיף לראות את אריות הליגה - לייקרס,מיאמי,בוסטון וכדומה.
ככה שהאלטרנטיבה של לקוחות הוט לESPN היא בתשלום מעבר לחבילת הבסיס...לא משהו ללקוחות HOT
sam22
אני זוכר בזמנו שדיברו על הוספת ESPNHD ללקוחות יס, הלוואי!
לקבל HD מהערוצים הישראלים . לא הייתי בונה על זה,אבל אני אשמח אם יפתיעו אותי כי גם ככה אני משלם לצ'רלטון ול5HD .
ESPN נמצא בחבילת הבסיס של יס ( היה גם בהוט אבל ניתקו הקמצנים ) כך שהוא פתוח חינם ועם 3 שידורים בשבוע יש יתרון משמעותי ללקוחות יס על הוט.
ערוץ 5 וספורט 1 שידרו שנה שעברה,אבל עד עכשיו לא קראתי או שמעתי על שידורים העונה. וגם אם יהיו אז ספורט 5 שפתוח לכולם משדר 2 וספורט 5 לייב שבתשלום משדר עוד 2 . גם ספורט 1 הוא בתשלום כמובן
מה עוד שהערוצים הישראלים משדרים כמעט אך ורק את כספי..אותי אישית הוא לא מעניין..מעדיף לראות את אריות הליגה - לייקרס,מיאמי,בוסטון וכדומה.
ככה שהאלטרנטיבה של לקוחות הוט לESPN היא בתשלום מעבר לחבילת הבסיס...לא משהו ללקוחות HOT
sam22
אני זוכר בזמנו שדיברו על הוספת ESPNHD ללקוחות יס, הלוואי!
לקבל HD מהערוצים הישראלים . לא הייתי בונה על זה,אבל אני אשמח אם יפתיעו אותי כי גם ככה אני משלם לצ'רלטון ול5HD .
- dman23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 553
WOW
מצויין.
זה היה ברור שזה היה הפסד ענק של HOT.
עכשיו רק חסר HD (please please please please please please please
מצויין.
זה היה ברור שזה היה הפסד ענק של HOT.
עכשיו רק חסר HD (please please please please please please please
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
בזמן הקרוב או בחודשים הקרובים צריך לעלות אפיק ESPNHD שיוצע בחינם.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
גם להוט??UserName כתב:בזמן הקרוב או בחודשים הקרובים צריך לעלות אפיק ESPNHD שיוצע בחינם....
- adirbd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 510
אני הייתי הולך על "לא"BigDragoon כתב:גם להוט??UserName כתב:בזמן הקרוב או בחודשים הקרובים צריך לעלות אפיק ESPNHD שיוצע בחינם.......
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ירקרק
אתה צודק, מי שאוהב NBA ויקר לו כל ערוצי הפרימיום עדיף לו חבילה אחרת מהוט. אך בכל מקרה, לא נשארים בלי שידורים בכלל...
אתה צודק, מי שאוהב NBA ויקר לו כל ערוצי הפרימיום עדיף לו חבילה אחרת מהוט. אך בכל מקרה, לא נשארים בלי שידורים בכלל...
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
לא HD, לא קונה...sam22 כתב:HD!!!!!
מה יהיה?
אם כבר עושים רעש......
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אגב שידורי ה-NBA משודרים באופן פתוח בלווין הטורקי.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
הוט טרחו את החוזה שלהם עם ESPN בפנים, אל תצפה מהוט בכל מה שקשור לESPN יותר.BigDragoon כתב:גם להוט??UserName כתב:בזמן הקרוב או בחודשים הקרובים צריך לעלות אפיק ESPNHD שיוצע בחינם.......
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000581445