טופ גיר פה!!!!
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מקווה שיכנסו בנו בכל הכוח. אם הקטל בדרכים והמחאה הציבורית לא עזרו אז אולי הבושה תגרום לממשלתנו הנאורה להזיז את עצמה ולשפר את תשתית הכבישים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הרכבים היו חדשים לפני שהגיעו לישראל ,9000es כתב:אין ספק שזה מדהים לראות אותם "בארץ הקודש"
אבל מאוד יפה מצידם שהם התאימו את הרכבים לאיכות הכבישים בישראל ....
מה שרואים , אלו אותם רכבים לאחר שנסעו בכבישי ישראל
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

איזה בושה?Catskinner כתב:אני מקווה שיכנסו בנו בכל הכוח. אם הקטל בדרכים והמחאה הציבורית לא עזרו אז אולי הבושה תגרום לממשלתנו הנאורה להזיז את עצמה ולשפר את תשתית הכבישים....
התבלבלת.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
נו, עליתם עליי I AM THE STIG
קפצו לבקר אותי
קפצו לבקר אותי
תסתכלו פה:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=345926
יצאה "משלחת" לחפש את הצוות של טופגיר.
חכו לעידכונים.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=345926
יצאה "משלחת" לחפש את הצוות של טופגיר.
חכו לעידכונים.
איזה שטויות אתה כותב!!! הרי התשתית בארץ נהדרת והמהירות הממוצעת היא 20 קמ"ש. כולם יודעים שמהירות היא גורם מספר אחת לתאונות ולכן התשתית מצילה חיים.Catskinner כתב:אני מקווה שיכנסו בנו בכל הכוח. אם הקטל בדרכים והמחאה הציבורית לא עזרו אז אולי הבושה תגרום לממשלתנו הנאורה להזיז את עצמה ולשפר את תשתית הכבישים....
דבר אחד בטוח, יהיה קורע מצחוק. ואני לא חושב שהם יראו בכלל כבישים ראשיים בארץ. אין ממש טעם להראות את זה כשהם יכולים להיות בכבישים יפים באיזורים שעובר בהם רכב אחד בשבוע. חוץ מזה שהם אנגלים. כבישים מחורבנים ותחבורה ציבורית גרועה זה בשגרה גם שם
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כמה שאתה צודק. הבעיה של הממשלה שלנו היא שהיא נאלצת להתעסק על בסיס יומי עם עם דפוק. מבחינתה המדינה הייתה נראית הרבה יותר טוב אילו לא היו פה אזרחים שצריך לרצות אחת ל4 שנים כמו ילדים מפונקים. הנה, הם דאגו לנו ורצו לפרוס 300 מצלמות בכבישי הארץ כדי להציל אותנו מהמהירות הנוראית והאנחנו כמו ח*רות כפויי טובה העזנו להקים קול צעקה. באמת לא בסדר.flsh כתב:איזה שטויות אתה כותב!!! הרי התשתית בארץ נהדרת והמהירות הממוצעת היא 20 קמ"ש. כולם יודעים שמהירות היא גורם מספר אחת לתאונות ולכן התשתית מצילה חיים.Catskinner כתב:אני מקווה שיכנסו בנו בכל הכוח. אם הקטל בדרכים והמחאה הציבורית לא עזרו אז אולי הבושה תגרום לממשלתנו הנאורה להזיז את עצמה ולשפר את תשתית הכבישים....
דבר אחד בטוח, יהיה קורע מצחוק. ואני לא חושב שהם יראו בכלל כבישים ראשיים בארץ. אין ממש טעם להראות את זה כשהם יכולים להיות בכבישים יפים באיזורים שעובר בהם רכב אחד בשבוע. חוץ מזה שהם אנגלים. כבישים מחורבנים ותחבורה ציבורית גרועה זה בשגרה גם שם...