טופ גיר פה!!!!
-
איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
ענק !!! 
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
אם הם עשו כל מיני תחרויות או מסעות במקומות נחשלים מוטורית (אפריקה ,רומניה , דרום אמריקה) זה היה אך צפוי שיגיעו גם ל"מעצמה המוטורית" שלנו. 
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
אין ספק שזה מדהים לראות אותם "בארץ הקודש"
אבל מאוד יפה מצידם שהם התאימו את הרכבים לאיכות הכבישים בישראל .
אבל מאוד יפה מצידם שהם התאימו את הרכבים לאיכות הכבישים בישראל .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אני מקווה שיכנסו בנו בכל הכוח. אם הקטל בדרכים והמחאה הציבורית לא עזרו אז אולי הבושה תגרום לממשלתנו הנאורה להזיז את עצמה ולשפר את תשתית הכבישים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
יוכלו לצרף את התמונות והתוכנית לסדרת תשדירי ההסברה בטלויזיה: מנגלים, גמלים, צבעי הסוואה...כבישים,סימונים,משטרה,מכמונות,רכבת קלה, מחסומי רכבת וכו' וכו'.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
Catskinner כתב:אני מקווה שיכנסו בנו בכל הכוח. אם הקטל בדרכים והמחאה הציבורית לא עזרו אז אולי הבושה תגרום לממשלתנו הנאורה להזיז את עצמה ולשפר את תשתית הכבישים....
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
הרכבים היו חדשים לפני שהגיעו לישראל ,9000es כתב:אין ספק שזה מדהים לראות אותם "בארץ הקודש"
אבל מאוד יפה מצידם שהם התאימו את הרכבים לאיכות הכבישים בישראל ....
מה שרואים , אלו אותם רכבים לאחר שנסעו בכבישי ישראל
-
איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

איזה בושה?Catskinner כתב:אני מקווה שיכנסו בנו בכל הכוח. אם הקטל בדרכים והמחאה הציבורית לא עזרו אז אולי הבושה תגרום לממשלתנו הנאורה להזיז את עצמה ולשפר את תשתית הכבישים....
התבלבלת.
- snad
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 475
אני ממש אוהב את התוכנית הזו! שמישהו יגנוב מהמפיק את הלו"ז שלהם שנוכל ללכת להגיד שלום...
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
נו, עליתם עליי I AM THE STIG
קפצו לבקר אותי
קפצו לבקר אותי
- anir
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
תסתכלו פה:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=345926
יצאה "משלחת" לחפש את הצוות של טופגיר.
חכו לעידכונים.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=345926
יצאה "משלחת" לחפש את הצוות של טופגיר.
חכו לעידכונים.
- flsh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1149
איזה שטויות אתה כותב!!! הרי התשתית בארץ נהדרת והמהירות הממוצעת היא 20 קמ"ש. כולם יודעים שמהירות היא גורם מספר אחת לתאונות ולכן התשתית מצילה חיים.Catskinner כתב:אני מקווה שיכנסו בנו בכל הכוח. אם הקטל בדרכים והמחאה הציבורית לא עזרו אז אולי הבושה תגרום לממשלתנו הנאורה להזיז את עצמה ולשפר את תשתית הכבישים....
דבר אחד בטוח, יהיה קורע מצחוק. ואני לא חושב שהם יראו בכלל כבישים ראשיים בארץ. אין ממש טעם להראות את זה כשהם יכולים להיות בכבישים יפים באיזורים שעובר בהם רכב אחד בשבוע. חוץ מזה שהם אנגלים. כבישים מחורבנים ותחבורה ציבורית גרועה זה בשגרה גם שם
-
איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
כמה שאתה צודק. הבעיה של הממשלה שלנו היא שהיא נאלצת להתעסק על בסיס יומי עם עם דפוק. מבחינתה המדינה הייתה נראית הרבה יותר טוב אילו לא היו פה אזרחים שצריך לרצות אחת ל4 שנים כמו ילדים מפונקים. הנה, הם דאגו לנו ורצו לפרוס 300 מצלמות בכבישי הארץ כדי להציל אותנו מהמהירות הנוראית והאנחנו כמו ח*רות כפויי טובה העזנו להקים קול צעקה. באמת לא בסדר.flsh כתב:איזה שטויות אתה כותב!!! הרי התשתית בארץ נהדרת והמהירות הממוצעת היא 20 קמ"ש. כולם יודעים שמהירות היא גורם מספר אחת לתאונות ולכן התשתית מצילה חיים.Catskinner כתב:אני מקווה שיכנסו בנו בכל הכוח. אם הקטל בדרכים והמחאה הציבורית לא עזרו אז אולי הבושה תגרום לממשלתנו הנאורה להזיז את עצמה ולשפר את תשתית הכבישים....
דבר אחד בטוח, יהיה קורע מצחוק. ואני לא חושב שהם יראו בכלל כבישים ראשיים בארץ. אין ממש טעם להראות את זה כשהם יכולים להיות בכבישים יפים באיזורים שעובר בהם רכב אחד בשבוע. חוץ מזה שהם אנגלים. כבישים מחורבנים ותחבורה ציבורית גרועה זה בשגרה גם שם...