דעתכם על Toshiba 55WL753
היא נחשבת אכיותית
הטלווזיה נחשבת לאיכותית היא מציגה תמונה מציוניות שחורים טובים
וחדות בשדורי SD
יש עליה ביקרות האיטרנט קרא אותם...
טושיבה נחשבת למותג מוביל אבל לפי דעתי סמסונג ופליפיס
וLG עוקפים אותה
וחדות בשדורי SD
וLG עוקפים אותה
Re: היא נחשבת אכיותית
לדעתי אף מותג לא עוקף את השני, כל המותגים הללו מקבילים ויש להם סדרות טובות יותר ופחות בעוד שסמסונג פופלארית מאוד בארץ בגלל חדות וחוזק הצבעים דווקא המתמודדות הטובות ביותר עם שידורי SD הם הפיליפס והטושיבה, ה- LG מובילה בעלות תועלת אבל הנחותה ביותר באיכויות HD, הפיליפס מאכזבת ביכולת הסאונד ומתומחרת גבוה ובקיצור טושיבה היא בחירה מצויינת כמו כל טלוויזיה אחרת מהדגמים המובילים הכל תלוי בצורך ובתקציב.matan147 כתב:הטלווזיה נחשבת לאיכותית היא מציגה תמונה מציוניות שחורים טובים
וחדות בשדורי SD
וLG עוקפים אותה...
riji כתב:לדעתי אף מותג לא עוקף את השני, כל המותגים הללו מקבילים ויש להם סדרות טובות יותר ופחות בעוד שסמסונג פופלארית מאוד בארץ בגלל חדות וחוזק הצבעים דווקא המתמודדות הטובות ביותר עם שידורי SD הם הפיליפס והטושיבה, ה- LG מובילה בעלות תועלת אבל הנחותה ביותר באיכויות HD, הפיליפס מאכזבת ביכולת הסאונד ומתומחרת גבוה ובקיצור טושיבה היא בחירה מצויינת כמו כל טלוויזיה אחרת מהדגמים המובילים הכל תלוי בצורך ובתקציב.matan147 כתב:הטלווזיה נחשבת לאיכותית היא מציגה תמונה מציוניות שחורים טובים
וחדות בשדורי SD
וLG עוקפים אותה......
פיליפס עם תמונה טובה בשידורי SD?!!?
תוכל לומר לי בבקשה באיזה דגם? אני עד היום לא התפעלתי מהיכולות של המותג הזה ב-SD.
לעומת זאת,בשידורי HD התמונה מדהימה.
ל- 5405 ול- 7404 יש תמונה טובה מאוד ב- SD וגם אם לא הטובה בקטגוריה היא עדיפה על מרבית המתחרות שלה.maor404 כתב:riji כתב:לדעתי אף מותג לא עוקף את השני, כל המותגים הללו מקבילים ויש להם סדרות טובות יותר ופחות בעוד שסמסונג פופלארית מאוד בארץ בגלל חדות וחוזק הצבעים דווקא המתמודדות הטובות ביותר עם שידורי SD הם הפיליפס והטושיבה, ה- LG מובילה בעלות תועלת אבל הנחותה ביותר באיכויות HD, הפיליפס מאכזבת ביכולת הסאונד ומתומחרת גבוה ובקיצור טושיבה היא בחירה מצויינת כמו כל טלוויזיה אחרת מהדגמים המובילים הכל תלוי בצורך ובתקציב.matan147 כתב:הטלווזיה נחשבת לאיכותית היא מציגה תמונה מציוניות שחורים טובים
וחדות בשדורי SD
וLG עוקפים אותה......
פיליפס עם תמונה טובה בשידורי SD?!!?
תוכל לומר לי בבקשה באיזה דגם? אני עד היום לא התפעלתי מהיכולות של המותג הזה ב-SD.
לעומת זאת,בשידורי HD התמונה מדהימה....
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
בשידורים רגילים לפיליפס תמונה טובה ומאוד אמיתית בעיניי.
אני לא חולק על מה שאמרת כרגע,היופי בעיניי המתבונן.claudia5 כתב:בשידורים רגילים לפיליפס תמונה טובה ומאוד אמיתית בעיניי....
כל אחד וטעמו,יש כאלו שאוהבים תמונה יותר חמה וכאלו קרה יותר. כאלו עם צבעים טבעיים וכאלו קצת יותר חזקים.
הצרכים שלי
אני צופה הרבה HD דרך HTPC (האם ניתן לקנות פלסמה או שאסור לחבר אותה למחשב? צריבה וכאלה..)
יש לי מרחק של 4.2 מטר. כמו כן ראיתי גם את ה EX700
כרגע אני מתלבט בין הטושיבה 753 לבין סוני EX700 ויש את ה c7000 של סמסונג אך היא ממש יקרה (אבל תמונה מדהימה לטעמי)
חשבתי לקנות את הפלסמה של הC7000 אך אני קצת מפחד מהטכנולגיה הזו..
אילן
יש לי מרחק של 4.2 מטר. כמו כן ראיתי גם את ה EX700
כרגע אני מתלבט בין הטושיבה 753 לבין סוני EX700 ויש את ה c7000 של סמסונג אך היא ממש יקרה (אבל תמונה מדהימה לטעמי)
חשבתי לקנות את הפלסמה של הC7000 אך אני קצת מפחד מהטכנולגיה הזו..
אילן