בעיה בניגון HD-MKV במדיה פורטל אין סאונד עזרה!-נפתר
שלום לכולם.
לאחרונה שדרגתי מחשב במטרה בעיקר לנגן מוזיקה ולראות DIVIX (יש לי מסך CRT). התקנתי מדיה פורטל לפי המדריך (ללא שלב ה TV ). כמו כן התקנתי MPC-HC לפי המדריך מבחינת מוזיקה ו DIVIX הכל עובד מעולה כולל ה ASIO. יש לי כמה פרקים של העולם המופלא ב F-HD והמדיה פורטל לא מתחיל לנגן אותם אפילו. ה MPC-HC מנגן וגם רשום למטה DXVA. שמתי לב שבהגדרות ה codec and renders ב MP הוא לא מאפשר לי להגיר H.264 video decodre -MPC-HC אלה רק ffdshow DXVA video decoder. ראוי לציין שאני עובד עם XP מסיבות של דרייברים לכרטיס קול ולכן את ה video renderer הגדרתי VMR9.
מקווה שזה מספיק מידע ותודה לכל העונים.
לאחרונה שדרגתי מחשב במטרה בעיקר לנגן מוזיקה ולראות DIVIX (יש לי מסך CRT). התקנתי מדיה פורטל לפי המדריך (ללא שלב ה TV ). כמו כן התקנתי MPC-HC לפי המדריך מבחינת מוזיקה ו DIVIX הכל עובד מעולה כולל ה ASIO. יש לי כמה פרקים של העולם המופלא ב F-HD והמדיה פורטל לא מתחיל לנגן אותם אפילו. ה MPC-HC מנגן וגם רשום למטה DXVA. שמתי לב שבהגדרות ה codec and renders ב MP הוא לא מאפשר לי להגיר H.264 video decodre -MPC-HC אלה רק ffdshow DXVA video decoder. ראוי לציין שאני עובד עם XP מסיבות של דרייברים לכרטיס קול ולכן את ה video renderer הגדרתי VMR9.
מקווה שזה מספיק מידע ותודה לכל העונים.
נערך לאחרונה על ידי gover ב 12/10/2010 8:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כל יום לומדים משהו חדש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה צריך להתקין את המקודד של MPC HC כמקודד חיצוני במערכת ההפעלה. יש את זה ב-Shark007, אבל אני מאמין שאפשר גם למצוא את זה כמקודד נפרד באתר ממנו מורידים MPC HC (האתר עם סיומת ru).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, צריך את המקודד. לדעתי אפשר להשיג אותו כמקודד בודד ולא חייבים Shark007. נסה באתר של MPC HC כמו שציינתי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא, זוהי תוכנת encoding המייצרת קבצי H.264 ולא כזו המבצעת decoding.
באותו דף שבו מורידים את ה-MPC HC יש בתחתית שלו Standalone Filters בתוך קובץ 7z (זה דחיסה מסוג הדומה ל-ZIP). אתה תראה שיש שם הרבה קבצים עם סיומת ax. מה שצריך זה ככל הנראה הקובץ MPCVideoDec.ax, אותו תשים בתיקיית ה-System32 ותרשום אותו כקודק עם אפליקציית המערכת שנקראת RegSvr32.exe.
לא ניסיתי את זה בעצמי, אז על אחריותך...
באותו דף שבו מורידים את ה-MPC HC יש בתחתית שלו Standalone Filters בתוך קובץ 7z (זה דחיסה מסוג הדומה ל-ZIP). אתה תראה שיש שם הרבה קבצים עם סיומת ax. מה שצריך זה ככל הנראה הקובץ MPCVideoDec.ax, אותו תשים בתיקיית ה-System32 ותרשום אותו כקודק עם אפליקציית המערכת שנקראת RegSvr32.exe.
לא ניסיתי את זה בעצמי, אז על אחריותך...
מצאתי את זה כאן:
http://forum.team-mediaportal.com/codec ... 1-a-44614/
התקנתי לפי ההוראות במדריך ועובד מעולה. מנגן 1080p ללא בעיות. אולי שווה להוסיף למדריכים לאלו שעדיין עובדים עם XP ואני בטוח שיש לא מעט.
תודה לכולם בעיקר ל lebovitz.
http://forum.team-mediaportal.com/codec ... 1-a-44614/
התקנתי לפי ההוראות במדריך ועובד מעולה. מנגן 1080p ללא בעיות. אולי שווה להוסיף למדריכים לאלו שעדיין עובדים עם XP ואני בטוח שיש לא מעט.
תודה לכולם בעיקר ל lebovitz.
כל יום לומדים משהו חדש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

SAF זה למעשה חבילת מקודדים, וכתבת שאתה מתנגד לחבילות מקודדים.
אבל העיקר שהכל עובד ואתה מרוצה!
אבל העיקר שהכל עובד ואתה מרוצה!
האמת שהתנגדתי לפי המלצות האתר. בדיעבד זה באמת גרם לקבצי HD לעבוד אבל דפק יותר מידי דברים אחרים, בעיקר זה לא מסוגל לנגן קבצי AVI. לי יש יותר מידי כאלו והרעיון של להמיר אותם ל MKV לא ריאלי כרגע. נכון לעכשיו הורדתי את ה SAF. ביום מן הימים שיהיה לי מסך דק ואראה בעיקר HD אשקול לחזור לזה. כרגע יש את ה MPC-HC בנפרד וכל השאר דרך MP.pixies כתב:SAF זה למעשה חבילת מקודדים, וכתבת שאתה מתנגד לחבילות מקודדים.
אבל העיקר שהכל עובד ואתה מרוצה!...
כל יום לומדים משהו חדש
זה כולל עוד כמה דברים. עכשיו אני ממש מצטער שהתקנתי את זה. גם לאחר שהסרתי בצורה מסודרת והתקנתי מחדש את ה ffdshow יש כל מיני תקלות. כל הקבצים מתנגנים אבל חלקם ללא סאונד. מאוד מעיק.lebovitz כתב:SAF היא "חבילת מקודדים" מאד מינימליסטית שמותאמת במיוחד ל-MP.
ההמלצה עבור WINDOWS XP היא להשתמש ב-SAF עבור MP.
למיטב זכרוני היא כוללת רק את FFDSHOW ואת MPC. שום דבר מעבר לכך....
כל יום לומדים משהו חדש
יכול מאוד להיות. יש לי NERO מותקן שהבנתי שזה רעה חולה אבל להוריד ולהתקין דברים שלא דרך ה control panel זה קצת גדול עלי (לא רוצה לבטל כרגע את אפרות הצריבה). כרגע אני משיב את המצב לקדמותו, לפחות מנסה. אני עדיין חושב שהבעיה היא בעיקר בקבציי AVI. ב SAF בין השאר היה את הקודק של MPC אם אפשר יהיה להתקין רק אותו זה עדיף אם לא, כמו שנאמר לא דחוף. הרעיון שהציג פיקסיז לא נראה לי בעיקר בגלל שהוא סייג את זה בכך שהוא לא יודע אם ואיך זה יעבוד, אז מה יגידו אזובי הקיר....lebovitz כתב:יותר הגיוני ש-SAF התנגש עם קודקים אחרים שהיו מותקנים אצלך קודם.
SAF גם מסיר את עצמו לגמרי בלי שאריות
אצלי ב-XP מותקן רק SAF ואין שום בעיה למגן כל קובץ....
כל יום לומדים משהו חדש
מצטער על הדרמה אבל ה SAF הזה תקע אותי חזק. כרגע אין לי סאונד באף אחד מקבצי הוידאו שלי. הסרתי את הSAF. התקנתי מחדש ffdshow ו halli, כי הוא חלק מהחבילה של ה SAF ויורד בהסרה. הקובץ הראשון מתנגן אבל אלו שאחריו הם ללא סאונד
. הסרתי והתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול-לא עזר. הסרתי הסרה מלאה של MP והתקנתי לפי המדריך (חוץ מהחלק של ה TV-server) ועדיין אין סאונד. מה עושים? ממש צריך עזרה ולא בא לי לפרמט את המחשב בשביל זה. ד"א אני מצליח לראות mkv-FHD עם ffdshow dvxa מסומן בהגדרות ב h.264 אבל כמו שאמרתי אין סאונד... ואני בכלל יש לי מסך CRT רק רציתי שתהיה האופציה
תודה לכל המושיעים.
תודה לכל המושיעים.
כל יום לומדים משהו חדש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם הגדרת במדיה פורטל בתפריט הקודקים ש-FFDShow Audio יפענח לך סאונד?
האם האייקון הכחול של FFDShow Audio מופיע לך במגש האייקונים כשאתה מנגן את הקובץ?
אם כן, איך אתה מחובר לטלוויזיה/רסיבר/מגבר? סטריאו או 5.1? האם הגדרת את היציאה הזו כברירת מחדל להוצאת הסאונד במערכת ההפעלה? כמו כן, צריך להגדיר את ה-FFDShow בהתאם לתצורת החיבור שלך כדי שהוא יעבוד.
אם כן, איך אתה מחובר לטלוויזיה/רסיבר/מגבר? סטריאו או 5.1? האם הגדרת את היציאה הזו כברירת מחדל להוצאת הסאונד במערכת ההפעלה? כמו כן, צריך להגדיר את ה-FFDShow בהתאם לתצורת החיבור שלך כדי שהוא יעבוד.
1. כן FFDSHOW מוגדר כמפענח והאייקון הכחול מופיע.pixies כתב:האם הגדרת במדיה פורטל בתפריט הקודקים ש-FFDShow Audio יפענח לך סאונד?
אם כן, איך אתה מחובר לטלוויזיה/רסיבר/מגבר? סטריאו או 5.1? האם הגדרת את היציאה הזו כברירת מחדל להוצאת הסאונד במערכת ההפעלה? כמו כן, צריך להגדיר את ה-FFDShow בהתאם לתצורת החיבור שלך כדי שהוא יעבוד....
2. אני מחובר בסטראו אנלוגי וגם זה מוגדר בכל מקום אפשרי (שאני מכיר).
איך אתה מסביר את זה שהקובץ הראשון אחרי הפעלה של MP מתנגן ללא בעיות (לא משנה איזה קובץ) ואלו שאחריו ללא סאונד.
עשיתי LOG ב MP אם זה יעזור אני יכול להעלות אותו. גם הרצתי graph studio אבל אני לא כלכך יודע לפענח את זה. ראיתי שהקודקים של shark 007 מתאימים גם ל XP אולי עדיף כי באתר של MP לראה שיש לא מעט בעיות עם ה SAF הזה.
כל יום לומדים משהו חדש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם יש הבדל במה שכתוב בחלון הטקסט הקטן שמופיע כשאתה עובר עם העכבר על האייקון הכחול?
ייתכן גם שהתקנת גירסה לא טובה של FFDShow. אולי שווה לנסות לעדכן גירסה או אולי אפילו לרדת גירסה.
בכל מקרה, תוודא שאתה מוריד גירסא חדשה, לפחות משנת 2010.
ייתכן גם שהתקנת גירסה לא טובה של FFDShow. אולי שווה לנסות לעדכן גירסה או אולי אפילו לרדת גירסה.
בכל מקרה, תוודא שאתה מוריד גירסא חדשה, לפחות משנת 2010.
לא הבנתי הבדל בין מה למה? זה מ 10.2.2010pixies כתב:האם יש הבדל במה שכתוב בחלון הטקסט הקטן שמופיע כשאתה עובר עם העכבר על האייקון הכחול?
בכל מקרה, תוודא שאתה מוריד גירסא חדשה, לפחות משנת 2010....
כל יום לומדים משהו חדש