בעיה בניגון HD-MKV במדיה פורטל אין סאונד עזרה!-נפתר
אני לא כלכך מצליח להבין את התמונות של ה graph-edit הזה שאחזור הבייתה אעלה תמונות. אני יודע שב SAF הגדרתי במפורש לא לעשות pass through כי אין לי רסיבר. יש הסבר לכך שאותו קובץ מתנגן בסדר כשהוא ראשון, ישר אחרי שהתוכנה עלתה, אבל כאשר אני עוצר אותו ומנגן שוב אז אין סאונד? נכון כמובן לכל הקבצים שבאים אחרי.
עדכון:
כרגע יש רק ffdshow ולא משנה מה ההגדרות זה עדיין המצב שמוצג למעלה. כשאני מנגן קבצים דרך ה graph edit אז הם מתנגנים ללא בעיה. אני מוסיף תומנות של גרפים.
תודה מראש לכל העוזרים
עדכון:
כרגע יש רק ffdshow ולא משנה מה ההגדרות זה עדיין המצב שמוצג למעלה. כשאני מנגן קבצים דרך ה graph edit אז הם מתנגנים ללא בעיה. אני מוסיף תומנות של גרפים.
תודה מראש לכל העוזרים
כל יום לומדים משהו חדש
קובץ גרף
ניגנתי שני קבצים אחד אחרי השני והם נראים שונים. אני ממש מתוסכל אלא יודע איך להתגבר על זה. ניסיתי לשחזר את המערכת לזמן יותר מוקדם גם זל לא הלך. מצ"ב קובץ גרף. כל רעיון יתקבל בברכה.
-
- תמונש של הגרף
כל יום לומדים משהו חדש
עדכון:
אז לאחר שהתעלמו מה bug report שלי בפורום של MP (למרות שהלכתי לפי הספר ורשמתי כל מה שהם רוצים) וכל ניסיון לתקן לא עזר או גרם ליותר נזק נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את ה XP. הפעם זו הייתה התקנה נקייה לגמרי בלי NERO או אפילו אנטי וירוס. בנוסף לדברים הרגילים, עדכוני XP ותקנת WMP11 התקנתי רק Haali spliterו ffdshow. כרגע הכל עובד כולל FHD-MKV. הספיח האחרון שנשאר זה גמגומים של השלט MCE-REMOTE למרות שהוא כמובן מוגדר ב MP. מניסיון העבר גם גיביתי את המערכת על כל צעד ושעל. זה לא שהשלט לא עובד בכלל פשוט הוא לא חלק בכלל. אם אני יורד בתפריט אני צריך לחכות כמה שניות בין לחיצה ללחיצה אחרת הוא לא מגיב שזה ממש מציק. הבנתי שיש לפעמים בעיה עם הדריברים של השלט ב xp-home מכיוון שאני קצת מפחד להכניס שינויים למערכת אז אני קצת יושב על הגדר עם זה ואשמח לניסיון של אחרים. בקשר ל SAF אז אולי ניסיוני אינו מספיק כדי להוסיף אזהרה בדביקים אבל לאור עשרות הדפים בשישרשור של ה SAF אני מניח שאני לא היחיד שזה עשה לא בעיות.
אז לאחר שהתעלמו מה bug report שלי בפורום של MP (למרות שהלכתי לפי הספר ורשמתי כל מה שהם רוצים) וכל ניסיון לתקן לא עזר או גרם ליותר נזק נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את ה XP. הפעם זו הייתה התקנה נקייה לגמרי בלי NERO או אפילו אנטי וירוס. בנוסף לדברים הרגילים, עדכוני XP ותקנת WMP11 התקנתי רק Haali spliterו ffdshow. כרגע הכל עובד כולל FHD-MKV. הספיח האחרון שנשאר זה גמגומים של השלט MCE-REMOTE למרות שהוא כמובן מוגדר ב MP. מניסיון העבר גם גיביתי את המערכת על כל צעד ושעל. זה לא שהשלט לא עובד בכלל פשוט הוא לא חלק בכלל. אם אני יורד בתפריט אני צריך לחכות כמה שניות בין לחיצה ללחיצה אחרת הוא לא מגיב שזה ממש מציק. הבנתי שיש לפעמים בעיה עם הדריברים של השלט ב xp-home מכיוון שאני קצת מפחד להכניס שינויים למערכת אז אני קצת יושב על הגדר עם זה ואשמח לניסיון של אחרים. בקשר ל SAF אז אולי ניסיוני אינו מספיק כדי להוסיף אזהרה בדביקים אבל לאור עשרות הדפים בשישרשור של ה SAF אני מניח שאני לא היחיד שזה עשה לא בעיות.
כל יום לומדים משהו חדש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מצויין, העיקר שהסתדר.
לפעמים, בעיקר ב-XP (ב-Windows 7 זה יציב יותר לדעתי), אין ברירה אלא לפרמט ולהתקין מחדש.
לפעמים, בעיקר ב-XP (ב-Windows 7 זה יציב יותר לדעתי), אין ברירה אלא לפרמט ולהתקין מחדש.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא ממש, אצלי עובד בסדר.
התקנת IR Server Suite?
התקנת IR Server Suite?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זאת תוכנה שעושה אינטגרציה טובה יותר בין השלט למדיה פורטל ועוד תוכנות.
http://forum.team-mediaportal.com/ir-se ... 1-a-33512/
http://forum.team-mediaportal.com/ir-se ... 1-a-33512/
מסתבר שניתן לתכנת את שלט ה MCE. אם במקרה ילד משחק או מישהו יושב על השלט אז זה עלול לקרות בלי כוונה (במקרה שלי שניהם סבירים)
. זה כנראה מה שקרה אצלי ולכן זה נפתר ללא צורך בדריברים נוספים.
http://eirikso.com/2005/11/16/how-to-pr ... ce-remote/
http://eirikso.com/2005/11/16/how-to-pr ... ce-remote/
כל יום לומדים משהו חדש