:כותרת: עזרה בבקשה.. << תדרים בסאבוופר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
שיניתי לך את הכותרת, כותרת טובה תביא יותר אנשים רלוונטים לשרשור.
בנוסף, פורום האודיו יהיה יותר יעיל. אל תפתח שרשור חדש, אלא תיידע אותי ואעביר לך את השרשור לשם אם תרצה.
בנוסף, פורום האודיו יהיה יותר יעיל. אל תפתח שרשור חדש, אלא תיידע אותי ואעביר לך את השרשור לשם אם תרצה.
עזרה
שלום חבר חדש
1. טווח התדרים של הרסיבר סטנדרטי נע בין 20 הרץ ל-20 קילוהרץ, שזהו תחום השמיעה האנושי +-. נתון כזה על הרסיבר לא אומר כלום.
2. מה שקובע את תחום הנמוכים הוא הקרוס ברסיבר ובסאב, כשהנמוך בינהם קובע.
3. אם הרמקולים הקדמיים שלך גדולים ויורדים יחסית נמוך (בין 30 ו-40 הרץ), אין סיבה לכוון את הסאב ליותר מ-50 הרץ, משמע, שהסאב יתן תדרים רק מתחת ל-50 הרץ.
4. למוסיקה זה לא ככ"כ רצוי לחבר סאב בכלל, כי ימרח לך הבאס, בעיקר אם הסאב והרמקולים הם מחברות שונות, ואילו בסרטים זה רצוי ואף חובה להשלמת האפקטים.
שורה תחתונה : הסאב לא יוכל להפיק צלילים נמוכים מהנתונים האלקטרו-אקוסטיים שלו.
תהנה
1. טווח התדרים של הרסיבר סטנדרטי נע בין 20 הרץ ל-20 קילוהרץ, שזהו תחום השמיעה האנושי +-. נתון כזה על הרסיבר לא אומר כלום.
2. מה שקובע את תחום הנמוכים הוא הקרוס ברסיבר ובסאב, כשהנמוך בינהם קובע.
3. אם הרמקולים הקדמיים שלך גדולים ויורדים יחסית נמוך (בין 30 ו-40 הרץ), אין סיבה לכוון את הסאב ליותר מ-50 הרץ, משמע, שהסאב יתן תדרים רק מתחת ל-50 הרץ.
4. למוסיקה זה לא ככ"כ רצוי לחבר סאב בכלל, כי ימרח לך הבאס, בעיקר אם הסאב והרמקולים הם מחברות שונות, ואילו בסרטים זה רצוי ואף חובה להשלמת האפקטים.
שורה תחתונה : הסאב לא יוכל להפיק צלילים נמוכים מהנתונים האלקטרו-אקוסטיים שלו.
תהנה
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר