תודה.bariko כתב:kk123 כתב:שלום,ziv_r כתב:Netstat,
אם הבנתי אותך נכון, כשנתקלת בבעיות, גרסת הקושחה של אוגוסט כבר הייתה מותקנת אצלך, אבל ההתקנה הישנה נעשתה דרך הרשת? אותה גרסה כאשר התקנת אותה מ USB פתרה בעיות?
אני אבדוק את הכותר Avatar בעצמי ואדווח לחברה במידה וגיליתי בעיות.
אל תצפה להתנהגות שונה יותר מידי מהקושחה הקרובה ל A-200, היא תהיה כמעט זהה לחלוטין לקיימת. אגב, הקושחה מתוכננת לשבוע הבא....
קניתי C200 לא מזמן ויש לי את אותן תופעות כמו שיש לNetstat עם AVATAR שבהתחלה מציג אזהרה של העתקה אבל אחרי זה מופיע לי מסך שחור ולא מפעיל כלום(יש לי את הגרסה Avatar 2009 1080p Blu-ray CEE AVC DTS-HD MA 5.1)האם יש דרך לתקן את הבעיה הזאת?גם יש לי כותר בלו ריי של הלהקה the eagles שבכלל לא עובדת ואפילו תוקעת את הC200....
WELCOME TO THE CLUB
תראה, אני לא מכיר את עדכוני הקושחה החדשים, אבל עם הגרסה שלי, יש כמה כותרים כאלה שבהם פשוט מופיע מסך שחור וכלום לא עובד. WALL-E לדוגמא.
לעומת זאת, יש כותרים אחרים שבהתחלה רצים כשורה, אבל אז כאשר עולה התפריט הראשי , לא מוצגים שם כל האופציות הרגילות של ניגון הסרט, בחירת שפה/כתוביות וכ'.
כך קרה אצלי עם "אליס" ו"גטיקה"
אתמול נתקלתי במקרה דומה עם "הנסיך הפרסי –חולות הזמן", אבל כאשר לחצתי על המקש של מעבר לקטע הבא, לפתע הופיעו כל האופציות האלה, ואז יכולתי להפעיל את הסרט כשורה.
לא יודע אם הפטנט הזה תמיד יצליח, אבל שווה לנסות......
ניסיתי לעשות לAVATAR את השיטה של SIMPLE BD וזה עבד כשורה רק שהתרגום בעברית בכלל לא מסונכרן כראוי.
ניסיתי לשים תרגום נוסף לסרט(תרגום שהורדתי) ורשמתי את אותו שם כמו לתיקייה של הסרט אבל התרגום לא מופיע...
האם יש דרך לעשות זאת?ואם כן אז אפשר לעשות אפשרות בפופקורן כמו בXTREAMER שבו אפשר לעשות סנכרון לכתוביות?