[פוצל] תרגום עבור BD ב C-200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
kk123 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

bariko כתב:
kk123 כתב:
ziv_r כתב:Netstat,
אם הבנתי אותך נכון, כשנתקלת בבעיות, גרסת הקושחה של אוגוסט כבר הייתה מותקנת אצלך, אבל ההתקנה הישנה נעשתה דרך הרשת? אותה גרסה כאשר התקנת אותה מ USB פתרה בעיות?
אני אבדוק את הכותר Avatar בעצמי ואדווח לחברה במידה וגיליתי בעיות.

אל תצפה להתנהגות שונה יותר מידי מהקושחה הקרובה ל A-200, היא תהיה כמעט זהה לחלוטין לקיימת. אגב, הקושחה מתוכננת לשבוע הבא.
...
שלום,
קניתי C200 לא מזמן ויש לי את אותן תופעות כמו שיש לNetstat עם AVATAR שבהתחלה מציג אזהרה של העתקה אבל אחרי זה מופיע לי מסך שחור ולא מפעיל כלום(יש לי את הגרסה Avatar 2009 1080p Blu-ray CEE AVC DTS-HD MA 5.1)האם יש דרך לתקן את הבעיה הזאת?גם יש לי כותר בלו ריי של הלהקה the eagles שבכלל לא עובדת ואפילו תוקעת את הC200.
...

WELCOME TO THE CLUB

תראה, אני לא מכיר את עדכוני הקושחה החדשים, אבל עם הגרסה שלי, יש כמה כותרים כאלה שבהם פשוט מופיע מסך שחור וכלום לא עובד. WALL-E לדוגמא.

לעומת זאת, יש כותרים אחרים שבהתחלה רצים כשורה, אבל אז כאשר עולה התפריט הראשי , לא מוצגים שם כל האופציות הרגילות של ניגון הסרט, בחירת שפה/כתוביות וכ'.
כך קרה אצלי עם "אליס" ו"גטיקה"
אתמול נתקלתי במקרה דומה עם "הנסיך הפרסי –חולות הזמן", אבל כאשר לחצתי על המקש של מעבר לקטע הבא, לפתע הופיעו כל האופציות האלה, ואז יכולתי להפעיל את הסרט כשורה.

לא יודע אם הפטנט הזה תמיד יצליח, אבל שווה לנסות... :)
...
תודה.
ניסיתי לעשות לAVATAR את השיטה של SIMPLE BD וזה עבד כשורה רק שהתרגום בעברית בכלל לא מסונכרן כראוי.
ניסיתי לשים תרגום נוסף לסרט(תרגום שהורדתי) ורשמתי את אותו שם כמו לתיקייה של הסרט אבל התרגום לא מופיע...
האם יש דרך לעשות זאת?ואם כן אז אפשר לעשות אפשרות בפופקורן כמו בXTREAMER שבו אפשר לעשות סנכרון לכתוביות?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46365
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

kk123,
אין צורך לצטט את כל ההודעה, זה לא תורם מאומה.

מקם את התרגום תחת תיקיית ה BDMV עם השם index.srt
את התרגום אתה תוכל לבחור על ידי לחיצה של מספר פעמים על כפתור ה Subtitle במהלך ה Playback עד שיופיע הכיתוב External או על ידי לחיצה על כפתור ה Title במהלך ה Playback וגישה לתפריט הכתוביות.

סנכרון כתוביות במהלך Playback מתבצע על ידי לחיצה על כפתור ה Subtitles ואז לחיצה ימינה ושמאלה בתת תפריט Sync.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #3 

אתמול נתקלתי במקרה דומה עם "הנסיך הפרסי –חולות הזמן", אבל כאשר לחצתי על המקש של מעבר לקטע הבא, לפתע הופיעו כל האופציות האלה, ואז יכולתי להפעיל את הסרט כשורה.

לא יודע אם הפטנט הזה תמיד יצליח, אבל שווה לנסות...
...
הפטנט הזה עבד גם לי בשני סרטים.

kk123 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

ziv_r כתב:kk123,
אין צורך לצטט את כל ההודעה, זה לא תורם מאומה.

מקם את התרגום תחת תיקיית ה BDMV עם השם index.srt
את התרגום אתה תוכל לבחור על ידי לחיצה של מספר פעמים על כפתור ה Subtitle במהלך ה Playback עד שיופיע הכיתוב External או על ידי לחיצה על כפתור ה Title במהלך ה Playback וגישה לתפריט הכתוביות.

סנכרון כתוביות במהלך Playback מתבצע על ידי לחיצה על כפתור ה Subtitles ואז לחיצה ימינה ושמאלה בתת תפריט Sync.
...
תודה. לא הבנתי אם צריך לשים את הכתוביות בתיקיית הBDMV עצמה או מחוצה לה?וכשאני לוחץ על כפתור הSUBTITLE אז מופיע לי שעון ורשום "time offset" על זה מדובר לגבי הSYNC?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #5 

kk123,
1. בתוך תיקיית ה BDMV.
2. חיובי, Time Offset.

kk123 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

תודה. אבל התרגום לא עובד לי.
הורדתי למשל את הסרט prince of persia והוספתי בתוך תיקיית BDMV והחלפתי את השם של הקובץ תרגום לindex.srt אבל אין שום סימן בסרט לEXTERNAL subtitle אפילו שאני לוחץ על כפתור הSUBTITLE.

מה עושים?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #7 

kk123,
אם אתה עובד במצב SimpleBD, לחץ Title וגש לתת תפריט ה Subtitles, אם מיקמת את הכתוביות במקום הנכון, אתה תראה שם חיווי ל External.
אם אתה במצב תפריטים מלאים, לחץ על כפתור ה Subtitle מספר פעמים עד שתראה את הכתוביות.

כל הניגון של Blu-ray עובד באמצעות קוד של Sigma Designs. כיום יש תמיכה בכותר Avatar רק דרך הכונן הפיזי. דרך Blu-ray Rip, באמת שיש בעיה לכותר לעלות בצורה תקינה. בעבר הייתה תמיכה בכותר זה, אך היכולת נשברה מצד Sigma Designs. יש לציין כי גם מכשיר ה Dune Prime לא מצליח להעלות את הכותר וגם לא ה HDX BD-1.
מכיוון שהתמיכה אמורה להגיע מצד Sigma Designs, יש פשוט לחכות עד שהם יציגו תיקון לנושא.

למי שיש C-200, נסו ללחוץ על Next Track, זה Hack קטן שעוזר להעלות את הכותר.

kk123 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

ziv_r כתב:kk123,
אם אתה עובד במצב SimpleBD, לחץ Title וגש לתת תפריט ה Subtitles, אם מיקמת את הכתוביות במקום הנכון, אתה תראה שם חיווי ל External.
אם אתה במצב תפריטים מלאים, לחץ על כפתור ה Subtitle מספר פעמים עד שתראה את הכתוביות.

כל הניגון של Blu-ray עובד באמצעות קוד של Sigma Designs. כיום יש תמיכה בכותר Avatar רק דרך הכונן הפיזי. דרך Blu-ray Rip, באמת שיש בעיה לכותר לעלות בצורה תקינה. בעבר הייתה תמיכה בכותר זה, אך היכולת נשברה מצד Sigma Designs. יש לציין כי גם מכשיר ה Dune Prime לא מצליח להעלות את הכותר וגם לא ה HDX BD-1.
מכיוון שהתמיכה אמורה להגיע מצד Sigma Designs, יש פשוט לחכות עד שהם יציגו תיקון לנושא.

למי שיש C-200, נסו ללחוץ על Next Track, זה Hack קטן שעוזר להעלות את הכותר.
...
עשיתי את שתי השיטות גם הצגת תפריטים מלאים וגם את שיטת הSIMPLE BD אבל התרגום לא מופיע בכלל רק תרגומים אחרים.
הורדתי תרגום של poptsot-hubris.heb.qsubs 720P ושיניתי את השם שלו לindex.srt ואחרי זה העתקתי אותו לתיקייה של BDMV,ואז כשהפעלתי את הסרט וחיפשתי בSUBTITLES אז התרגום לא הופיע.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”