שלום, כאשר חיברתי את פלייסטיישן בחנות לטלוויזיה הזאת אז ראיתי בצורה מסויימת (טובה מאוד) ועכשיו כאשר קניתי אותה (קיבלתי אותה היום והתקנתי לבד) אני רואה קצת פחות טוב ולכן רציתי לשאול מה לדעתכם הסיבות לכך ואיך אני משפר זאת?
החיבור שלי בין הטלוויזיה לפליסטיישן הוא כבל hdmi הכי פשוט שקיים באורך 2 מטר ולדעתי כל ההגדרות בפלייסטיישן טובות כי קודם ראיתי במסך אחר,קטן יותר, וראיתי טוב מאוד ואפילו החיבור לא היה hdmi אלא hdmi/dvi
האם יש דברים חשובים והגדרות מסויימות שכדאי לשנות ולכוון בטלוויזיה (אפילו בלי קשר לפלייסטיישן אלא רק על מנת לראות יותר טוב) והאם יש דברים שכדאי לשנות בהגדרות של הפלייסטיישן או אפילו לקנות כבל hdmi חדש וממש טוב ואם כן אז האם אתם מכרים דגם ומה המחיר של כבל hdmi שבו אני אראה טוב
בקשה תענו על כל השאלות שלי ותייעצו תסבירו ותעזרו לי
תודה רבה
צריך עזרה בנוגע לפלזמה של סמסונג 42 אינץ C-450 בקשר לPS3!!!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
thelegendthelegend כתב:שלום, כאשר חיברתי את פלייסטיישן בחנות לטלוויזיה הזאת אז ראיתי בצורה מסויימת (טובה מאוד) ועכשיו כאשר קניתי אותה (קיבלתי אותה היום והתקנתי לבד) אני רואה קצת פחות טוב ולכן רציתי לשאול מה לדעתכם הסיבות לכך ואיך אני משפר זאת?
החיבור שלי בין הטלוויזיה לפליסטיישן הוא כבל hdmi הכי פשוט שקיים באורך 2 מטר ולדעתי כל ההגדרות בפלייסטיישן טובות כי קודם ראיתי במסך אחר,קטן יותר, וראיתי טוב מאוד ואפילו החיבור לא היה hdmi אלא hdmi/dvi
האם יש דברים חשובים והגדרות מסויימות שכדאי לשנות ולכוון בטלוויזיה (אפילו בלי קשר לפלייסטיישן אלא רק על מנת לראות יותר טוב) והאם יש דברים שכדאי לשנות בהגדרות של הפלייסטיישן או אפילו לקנות כבל hdmi חדש וממש טוב ואם כן אז האם אתם מכרים דגם ומה המחיר של כבל hdmi שבו אני אראה טוב
בקשה תענו על כל השאלות שלי ותייעצו תסבירו ותעזרו לי
תודה רבה...
האם הגדרת את ה PS-3 ל 16-9
והאם המסך מכוייל נכון .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- devil_may_cry
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
צר לי על הבורות
אני לא יודע איך מכיילים את המסך וגם מעולם לא נתקלתי באופצייה בפלייסטיישן לשנות ל 16:9 אז האם תוכל לעזור לי ולהסביר בערך איך עושים זאת ואני מאמין שאני אסתדר
כמו כן חברים נוספים מוזמנים להגיב ולענות לי על יתר הדברים שציינתי בהתחלה ובכלל אשמח לעוד עצות
תודה
כמו כן חברים נוספים מוזמנים להגיב ולענות לי על יתר הדברים שציינתי בהתחלה ובכלל אשמח לעוד עצות
תודה