צריך עזרה בנוגע לפלזמה של סמסונג 42 אינץ C-450 בקשר לPS3!!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
thelegend פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום, כאשר חיברתי את פלייסטיישן בחנות לטלוויזיה הזאת אז ראיתי בצורה מסויימת (טובה מאוד) ועכשיו כאשר קניתי אותה (קיבלתי אותה היום והתקנתי לבד) אני רואה קצת פחות טוב ולכן רציתי לשאול מה לדעתכם הסיבות לכך ואיך אני משפר זאת?
החיבור שלי בין הטלוויזיה לפליסטיישן הוא כבל hdmi הכי פשוט שקיים באורך 2 מטר ולדעתי כל ההגדרות בפלייסטיישן טובות כי קודם ראיתי במסך אחר,קטן יותר, וראיתי טוב מאוד ואפילו החיבור לא היה hdmi אלא hdmi/dvi

האם יש דברים חשובים והגדרות מסויימות שכדאי לשנות ולכוון בטלוויזיה (אפילו בלי קשר לפלייסטיישן אלא רק על מנת לראות יותר טוב) והאם יש דברים שכדאי לשנות בהגדרות של הפלייסטיישן או אפילו לקנות כבל hdmi חדש וממש טוב ואם כן אז האם אתם מכרים דגם ומה המחיר של כבל hdmi שבו אני אראה טוב

בקשה תענו על כל השאלות שלי ותייעצו תסבירו ותעזרו לי

תודה רבה

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

thelegend כתב:שלום, כאשר חיברתי את פלייסטיישן בחנות לטלוויזיה הזאת אז ראיתי בצורה מסויימת (טובה מאוד) ועכשיו כאשר קניתי אותה (קיבלתי אותה היום והתקנתי לבד) אני רואה קצת פחות טוב ולכן רציתי לשאול מה לדעתכם הסיבות לכך ואיך אני משפר זאת?
החיבור שלי בין הטלוויזיה לפליסטיישן הוא כבל hdmi הכי פשוט שקיים באורך 2 מטר ולדעתי כל ההגדרות בפלייסטיישן טובות כי קודם ראיתי במסך אחר,קטן יותר, וראיתי טוב מאוד ואפילו החיבור לא היה hdmi אלא hdmi/dvi

האם יש דברים חשובים והגדרות מסויימות שכדאי לשנות ולכוון בטלוויזיה (אפילו בלי קשר לפלייסטיישן אלא רק על מנת לראות יותר טוב) והאם יש דברים שכדאי לשנות בהגדרות של הפלייסטיישן או אפילו לקנות כבל hdmi חדש וממש טוב ואם כן אז האם אתם מכרים דגם ומה המחיר של כבל hdmi שבו אני אראה טוב

בקשה תענו על כל השאלות שלי ותייעצו תסבירו ותעזרו לי

תודה רבה
...
thelegend

האם הגדרת את ה PS-3 ל 16-9
והאם המסך מכוייל נכון .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

devil_may_cry
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

צר לי על הבורות

שליחה #3 

אני לא יודע איך מכיילים את המסך וגם מעולם לא נתקלתי באופצייה בפלייסטיישן לשנות ל 16:9 אז האם תוכל לעזור לי ולהסביר בערך איך עושים זאת ואני מאמין שאני אסתדר

כמו כן חברים נוספים מוזמנים להגיב ולענות לי על יתר הדברים שציינתי בהתחלה ובכלל אשמח לעוד עצות

תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”