יש פה אנשים שמשתמשים ב GALXY S של סמסונג ויכולים להעיד לגבי ביצועי הGPS?
היי,
הזמנתי GALAXY S מאנגליה והוא אמור להגיע אליי עוד מספר ימים.
אני יודע שאני לוקח סיכון בהקשר של הפתרון לבעית ה GPS שרבים בעולם סובלים ממנה במכשירים אלה.
אני משתמש הרבה ב GPS וזהו פיצ'ר שחשוב לי. רציתי לדעת האם יש פה בפורום בעלי GALAXY S שמשתמשים ב GPS של המכשיר ויכולים לספר כמה חמורה הבעיה.
תודה.
הזמנתי GALAXY S מאנגליה והוא אמור להגיע אליי עוד מספר ימים.
אני יודע שאני לוקח סיכון בהקשר של הפתרון לבעית ה GPS שרבים בעולם סובלים ממנה במכשירים אלה.
אני משתמש הרבה ב GPS וזהו פיצ'ר שחשוב לי. רציתי לדעת האם יש פה בפורום בעלי GALAXY S שמשתמשים ב GPS של המכשיר ויכולים לספר כמה חמורה הבעיה.
תודה.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
מזל טוב על הSGS החדש,
יש לי חבר שיש לו SGS וכבר דיבר על הנושא בכמה פורומים אחרים... הבעיה הזאת היא שטות במיוחד עם העדכוני רום האחרונים שיש... ניפחו את הסיפור יותר מדי. המכשיר שלך בכל מקרה בדרך אז... לא שיש לך פה אופציה, תבדוק את הנושא לבד במציאות
יש לי חבר שיש לו SGS וכבר דיבר על הנושא בכמה פורומים אחרים... הבעיה הזאת היא שטות במיוחד עם העדכוני רום האחרונים שיש... ניפחו את הסיפור יותר מדי. המכשיר שלך בכל מקרה בדרך אז... לא שיש לך פה אופציה, תבדוק את הנושא לבד במציאות
תודה! אני דווקא חפרתי ב XDA ולא ראיתי שהעדכונים פתרו את הבעיה באופן מוחלט. כנראה שאתה צודק (ולכן הזמנתי בכל זאת את המכשיר) והסיפור נופח יותר מדי, אבל אני לא משוכנע שהוא הסתיים לחלוטין. כרגע מדברים על זה שהעדכונים האחרונים מאפשרים נעילה יציבה ומהירה אבל יש מקרים שבהם רזולוצית המיקום נמוכה ויכולה להגיע ל 20 מטר.iakovl כתב:מזל טוב על הSGS החדש,
יש לי חבר שיש לו SGS וכבר דיבר על הנושא בכמה פורומים אחרים... הבעיה הזאת היא שטות במיוחד עם העדכוני רום האחרונים שיש... ניפחו את הסיפור יותר מדי. המכשיר שלך בכל מקרה בדרך אז... לא שיש לך פה אופציה, תבדוק את הנושא לבד במציאות...
פשוט תהיתי, אם זה נכון גם בארץ עם כל כמות הלווינים שיש מעלינו.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
יפה מאוד. תתחדש, ואל תשכח לעדכן אותנו שיגיע המכשיר.eagle75 כתב:רכשתי באיביי את הגרסה של ה 16GB פנימי (מה שמשאיר לי חריץ זכרון פנוי של עד 32GB למקרה הצורך) במחיר של 369 פאונד + 7 פאונד משלוח.urik79 כתב:eagle75
מה המחיר שלו באנגליה?......
אני בטוח שיש פה הרבה אנשים (ואני ביניהם) המתעניינים במכשיר
תודה, אני מצפה לו בקוצר רוח. אמור להגיע אלי ביום ראשון. אעדכן.urik79 כתב:יפה מאוד. תתחדש, ואל תשכח לעדכן אותנו שיגיע המכשיר.eagle75 כתב:רכשתי באיביי את הגרסה של ה 16GB פנימי (מה שמשאיר לי חריץ זכרון פנוי של עד 32GB למקרה הצורך) במחיר של 369 פאונד + 7 פאונד משלוח.urik79 כתב:eagle75
מה המחיר שלו באנגליה?......
אני בטוח שיש פה הרבה אנשים (ואני ביניהם) המתעניינים במכשיר...
אם כבר דיברתם על בעיית ה GPS בגלקסי S החדש, אז אולי תפרטו קצת ותסבירו עלייה. כדי שאחרים שעדיין יושבים על הגדר ושוקלים לרכוש את המכשיר המסקרן הזה (לדעתי יש לא מעט) ידעו עלייה ויחליטו האם לרכוש או לא את המכשיר.....או האם סתאם 'רוב מהומה על לא מאומה'
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
בקיצור ה"בעיה" הייתה שלקח לSGS הרבה זמן להינעל על הGPS... זה הכל
שיפרו את זה עם השינויים ברומים השונים אבל זה לא היה משהו שהוגדר כתקלה קריטית פשוט לקח לו זמן להינעל, אנשים התיחסו לזה בחלק מהמקרים קשה מכפי שזה היה
שיפרו את זה עם השינויים ברומים השונים אבל זה לא היה משהו שהוגדר כתקלה קריטית פשוט לקח לו זמן להינעל, אנשים התיחסו לזה בחלק מהמקרים קשה מכפי שזה היה
מי שרוצה עוד קצת מידע על הבעייה יכול לקרוא עלייה כאן:
http://www.engadget.com/2010/08/17/sams ... hat-to-do/
עדיין יאן לי ספק שהמכשיר הזה הוא כיום אופצייה מצויינת למחפשי אנדרואיד בארץ הקודש (לפחות עד שיגיע ה Desire HD)
עדיין יאן לי ספק שהמכשיר הזה הוא כיום אופצייה מצויינת למחפשי אנדרואיד בארץ הקודש (לפחות עד שיגיע ה Desire HD)
אתה צודק, הבעיה הזאת כנראה נפתרה על ידי עדכוני רום אבל עדיין יש חלק מהאנשים שמדווחים על חוסר יציבות של הנעילה ועל קפיצות בדיוק המיקום. נראה לי, אגב, שזה קורה יותר במכשירים האמריקאיים מאשר האירופאיים, אבל זאת רק אבחנה שלי כתוצאה מנבירה בפורומים השונים ולא סטטיסטיקה מהרשת.iakovl כתב:בקיצור ה"בעיה" הייתה שלקח לSGS הרבה זמן להינעל על הGPS... זה הכל
שיפרו את זה עם השינויים ברומים השונים אבל זה לא היה משהו שהוגדר כתקלה קריטית פשוט לקח לו זמן להינעל, אנשים התיחסו לזה בחלק מהמקרים קשה מכפי שזה היה...
חשבתי לחכות ל desire HD אבל החלטתי שלא מכיוון של HTC אין ולא יהיה את מסך ה Super AMOLED שלפי הביקורות הוא לא פחות ממדהים (יש לא מעט שאומרים שהוא אפילו נראה טוב יותר מה retina של אפל). בנוסף המימדים הפיזיים שלו (מסך 4.3 אינצ') כבר גדולים עליי. (אני עדיין חושש מכך שה 4" של הגלאקסי S גדול מדי... אני אוהב מכשירים קטנים...). ואפילו לא הזכרתי את ההבדל בין המעבדים. (בטח ה desire HD יקבל את אותו המעבד כמו ה desire הרגיל).osherov כתב:מי שרוצה עוד קצת מידע על הבעייה יכול לקרוא עלייה כאן:
עדיין יאן לי ספק שהמכשיר הזה הוא כיום אופצייה מצויינת למחפשי אנדרואיד בארץ הקודש (לפחות עד שיגיע ה Desire HD)...
שימו לב...ייתכן שהבעייה נפתרה ע"י חבר'ה מפורום XDA שעשו פורטינג לקבצי הסיסטם ממכשיר ה Epic 4G (המדהים) של סמסונג (שאין לו בעיות עם ה GPS שלו) למכשיר הגלקסי S....ראו שרשור:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=759976
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=759976
בשעה טובה הגיע המכשיר אתמול בלילה. בנתיים הספקתי להתקין root ועברית. המכשיר פשוט מדהים. דק מאוד והמסך, פשוט אין מילים.
עדיין לא איתגרתי את הג'י.פי.אס, אבל הזיהוי של 8 לווינים היה כמעט מיידי. אני אשתמש בו היום בערב ונראה איך הוא.
עדיין לא איתגרתי את הג'י.פי.אס, אבל הזיהוי של 8 לווינים היה כמעט מיידי. אני אשתמש בו היום בערב ונראה איך הוא.