יש פה אנשים שמשתמשים ב GALXY S של סמסונג ויכולים להעיד לגבי ביצועי הGPS?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #21 

תתחדש ותהנה
תמונות ומהר
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #22 

אגב, אולי תפתח שרשור חדש ותתחיל להזרים מידע על המכשיר המרשים שלך!!
תמונות, חוייות, באגים ובעיקר איכות מסך......אני חושב שזה המכשיר בעל המסך הטוב ביותר שקיים היום (בטח בעולם האנדרואיד). דבר שאותי מעניין הוא איך המסך הזה נראה באור יום. מסכי super amoled של סמסונג נחשבים לטובים יותר באור יום מאשר מסכי amoled רגילים (שבאמת לא נראים באור יום).....אני חושב שלמרות שהספק' של מכשיר ה Desire HD, שצריך לצאת בקרוב, הוא טוב מזה של מכשיר הגלקסי S, ההבדלים בין המסכים יכולים לעשות את ההבדל דווקא לטובת הסמסונג (ברור שעדיף מסך איכותי יותר על מצלמת 8MP למרות שצריך לזכור גם את 0.3 אינצ'ים הנוספים שיהיו לדייזר החדש).....

אבי ואורי,
יש לכם דילמה רצינית (בהתחלה הייתי בטוח שה EVO טוב מהגלקסי, אבל אחרי שאני קורא את ההתלהבות והביקורות של האנשים מהמסך ומהמכשירים ייתכן שהעסק קצת יותר מורכב)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #23 

אריה, הדילמה לא נגמרת פה.
יש גם את ה-Thunder שיראה מצויין אצלי ביד, ועוד כמה מועמדים. :?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #24 

וואלה צודק, ה Thunder הזה נראה באמת משהו מעולם אחר (אולי אפילו יוקרתי קצת יותר מידי :oops: )
שלא לדבר על זה שהוא המכשיר הראשון עם מסך מסוג OLED שגם פה מעניין לראות ולהשוות מה תהיה האיכות של המסך לכל שאר החבר'ה
אגב, אתה תמיד יכול לרכוש 2 מכשירים....אחד לך ואחד לאישה ורק אח"כ להחליט...במחשבה שלישית אתה יכול רכוש עוד מכשיר שלישי להוא, הנודניק אוהד הבלאנקוס (לא השרוט) בפורום ואז לבחור את המכשיר שהכי מתאים לך :wink:

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #25 

אני עדיין לא הבנתי מה הרעש של AMOLED ושמש.
לקחתי את הגלקסי (הרגיל) ואת הHD2, שתיהם על בהירות מקסמילית וזה לא שהHD2 הראה איזה תוצאות מרשימות לעומת הגלקסי בשמש.
הם די גרועים בשמש..
לעומת זאת אני גם אשמח לתמונות :)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #26 

מדברים פה על גלקסי S, ולא על הגלקסי הרגיל.
המסך שלו הוא Super AMOLED
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 23/08/2010 18:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

eagle75 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #27 

חברה, תודה רבה על כל הברכות.

osherov, אני אפתח שרשור חדש בנושא ואני ארכז שם את כל החומר שאני אאסוף בנוגע למכשיר. רעיון טוב.

yaronshani, אתה צודק בגדול, כולם די לא טובים בשמש, אבל הגלקסי S הוא super AMOLED ולא AMOLED כמו הגלקסי הרגיל שבחנת. תראה לדוגמא את ההשוואה בשמש בסרטון הבא: . הם כולם גרועים, אבל ב Super Amoled לפחות רואים משהוא והוא לא משמש מראה כמו ה HTC. חוץ מעניין השמש, המסך של הסמסונג S בעל צבעים חיים, שחורים מדהימים, זוויות צפיה משופרות, חסכון בזמן סוללה והוא מושווה כל הזמן למסך רטינה של iphone4 ולפי לא מעט השוואות נראה טוב יותר. השוואות לדוגמא:
http://www.careace.net/2010/06/24/engad ... splay-war/

http://www.techradar.com/news/phone-and ... ?artc_pg=2

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5344
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #28 

עדכון למי שמעוניין: קיבלתי את ה- Galaxy S לפני שלשה שבועות ומאז ה- iPhone כבוי.
המכשיר מוצלח!
יש לו הרבה נקודות זכות כאשר 2 עיקריים מול ה דיזייר או N1 הם:
1. המסך הגדול, בהיר ומדוייק יותר בצבעים.
2. גודל ה- ROM שהוא 1.8G לעומת 512MB. הזיכרון הפנימי הזה הוא מה שקובע כמה אפליקציות אפשר להתקין. כמובן שיש זיכרון SD פנימי בגודל 8G ועוד חריץ MicroSD אבל עם 512MB אי אפשר להתפרע.

בעיני Touchwiz מוצלח ומזכיר את ה- iPhone בהרבה מובנים. למשל ה- drop down tray מכיל קיצורים לכיבוי או הפעלה ל- BT, WIFI וכו.
מזכיר את ה- SBSETTINGS רק עם ממשק נעים יותר. זה חסר ב- Stock Android.
המקלדת המובנת: Swype מדהימה כל פעם מחדש. קוראת מחשבות. בתור אחד שמקליד עיוור היטב, אפשר להקליד איתה יותר מהר.

הזמנתי עם חבר מהעבודה מארה"ב ב- $560 (מאז המחיר עלה) מהאתר הזה:
http://www.popularelect.com/Samsung-I90 ... -i9000.htm
הוא נשלח למשרד שלנו בארה"ב ועמית נוסף והביא אותם.
המכשירים הגיעו עם מטען 110-220 אירופאי קטן.

ה- GPS במכשיר שלי מראה דיוק של 5 מטר וננעל מאד מהר. החבר טוען שאצלו הוא לפעמים משתגע.
המצפן לא מדוייק ומחייב איפוס כל פעם מחדש (מנערים את המכשיר בצורת הסיפרה 8).

הפגם העיקרי בעיצוב של המכשיר הוא כפתור כיבוי והדלקה שממוקם בצד הנגדי של כפתורי הווליום. כשמכבים כפתור ה- ווליום כל הזמן נלחץ. אגב להעיר את המכשיר אפשר ללחוץ על הכפתור המרכזי בדומה ל- iPhone. פגם נוסף הוא שאין למכשיר פלאש למצלמה.

samsung הוציאה השבוע גירסה רשמית חדשה: JM1. ההתקנה איפסה את הגדרות וההתקנות שבמכשיר. זמן הסוללה גדל בצורה משמעותית ובדיקת ה- GPS בוצעה עם הגירסה החדשה. נוספו עוד תוכנות והממשק שונה, אבל המכשיר מרגיש מסורבל ואיטי לאחר העדכון. אני חושד שהם ביצעו downclock רציני.
לפני העדכון הסוללה החזיקה בקושי 12 שעות. היום המכשיר עבד בלי סוף כולל סינכרונים מול exchange ולא הגיע עדיין לגבול ה- 30% לאחר 12 שעות. אבל אני לא מופתע מכיוון שבקושי הצלחתי להעביר 12 שעות גם עם ה- iPhone.
בכל מקרה הזמנתי (וקיבלתי) זוג סוללות, מטען ו - 3 מגיני מסך מ- eBay ב- $14.
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 24/08/2010 9:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #29 

ירון,
אולי גם אתה תפרסם את המידע המעניין הזה בשרשור חדש ויעודי
בינתיים עוד כמה אייפונים נמכרו וזה רק בגלל שהם לא יודעים על האלטרנטיבות המוצלחות שצצות להם כמו פטריות אחרי הגשם בעולם האנדרואיד :-)

עידכון:
פתחתי שרשור יעודי למכשיר הזה והוספתי גם סיפתח שמתאר את תכונות המכשיר...הנה הקישור
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 13#1194013
ירון ו eagle75 תתכוננו, אתם הולכים לענות על הרבה שאלות שם :)

BP
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #30 

ירון,
כמה זמן לקח המשלוח בתוך ארה"ב? האם האתר אמין?
אני נמצא עד סוף השבוע בארה"ב ושוקל לקנות.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5344
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #31 

osherov,
בכיף :)

BP,
וידאתי שיש עליהם מספיק ביקורות טובות ב- EBAY (ההזמנה בוצעה ישירות מהאתר שלהם).
הזמנו 2 מכשירים (בשני הזמנות) ביום שלישי במשלוח רגיל (5 ימים). כבר באותו יום התקשרו לבחור שאמור לקבל את המכשירים לוודא שאין טעות וזה באמת 2 הזמנות. ביום חמישי עדיין לא נשלחו המכשירים. התקשרתי אליהם בערב והסברתי שאחנו חייבים את המכשירים לשבוע שלאחר מכן.
הם שלחו משלוח אקספרס על חשבונם והמכשירים הגיעו ביום שני.
לדעתי אתה גבולי בזמנים מכיוון שלוקח להם זמן לקבל אישור מחברת האשראי. אגב הם ציינו בטלפון שהם מעדיפים PayPal.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”