מישהו קנה פה באתר של DELL ארה"ב? יש לי כמה שאלות
אחריות - אפשרי, במקרה של דל זה ניירת ובלאגן.. הרבה יותר פשוט לקנות טושיבה שמראש מותאמים לישראל.
בDELL השנה אחריות לא תקפה בארץ כזכור לי - אבל הכי פשוט להרים טלפון ל DELL ישראל ושאול, יש להם מישהו שם שמתעסק בנושא האחריות מחו"ל.
מיסים ע"פ מדינה (קליפורניה יותר יקר בדרך כלל).
בDELL השנה אחריות לא תקפה בארץ כזכור לי - אבל הכי פשוט להרים טלפון ל DELL ישראל ושאול, יש להם מישהו שם שמתעסק בנושא האחריות מחו"ל.
מיסים ע"פ מדינה (קליפורניה יותר יקר בדרך כלל).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מכיר מישהו שעשה את זה. הוא פשוט דיווח שהוא בביקר בישראל והם דאגו לשלוח לו טכנאי.
לדעתי זה היה בזמנו דווקא עם HP ועם מסך שבור (הטכנאי הגיע עם מסך חליפי).
בניגוד ל-HP, כאן בישראל יש כמה נציגויות של DELL ולכל אחת אחריות נפרדת משלה. לכן, להערכתי הם יכבדו כ"א רק את האחריות הפרטית שלהם ולא אחריות בינלאומית של DELL.
לדעתי זה היה בזמנו דווקא עם HP ועם מסך שבור (הטכנאי הגיע עם מסך חליפי).
בניגוד ל-HP, כאן בישראל יש כמה נציגויות של DELL ולכל אחת אחריות נפרדת משלה. לכן, להערכתי הם יכבדו כ"א רק את האחריות הפרטית שלהם ולא אחריות בינלאומית של DELL.
אל תזמין נייד כזה בלי לדבר עם דל ישראל קודם.
אין כמה נציגויות - יש את CMS שהם "DELL ישראל" והם מפנים למעבדת יעל (פעם האחרונה שבדקתי).
לא לכל הדגמים האחריות מכובדת בארץ - לכן, דבר קודם עם דל ישראל.
או הרבה יותר פשוט - קנה טושיבה. מפעיל (הנציגות של טושיבה בארץ) מכבדים בצורה מלאה אחריות בין לאומית (גם של שנה) על כל הדגמים.
אין כמה נציגויות - יש את CMS שהם "DELL ישראל" והם מפנים למעבדת יעל (פעם האחרונה שבדקתי).
לא לכל הדגמים האחריות מכובדת בארץ - לכן, דבר קודם עם דל ישראל.
או הרבה יותר פשוט - קנה טושיבה. מפעיל (הנציגות של טושיבה בארץ) מכבדים בצורה מלאה אחריות בין לאומית (גם של שנה) על כל הדגמים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בHP גם האחריות בינלאומית.
טיפלו בי ממש יפה
רק מה - המחשבים שלהם רותחים!!!
טיפלו בי ממש יפה
רק מה - המחשבים שלהם רותחים!!!
אי אפשר להפטר מ70$ מיסים... אתה יכול אולי קצת להוזיל את אם יש לך אלטרנטיבות לאן לשלוח את זה ופשוט לבחור את המדינה עם SALES TAX הנמוך ביותר.
לגבי הסימון של השאלה אם אתה מתכנן להוציא את זה מארה"ב אז תסמן NO.
לגבי החברה לדעתי אתה יכול סתם לרשום משהו או NONE.
ואני מסכים איתך לגבי ההתעקשות על DELL, יש לי אחד כבר כמעט 4 שנים הוא סוס עבודה (משמש כמחשב הראשי שלי).
לגבי הסימון של השאלה אם אתה מתכנן להוציא את זה מארה"ב אז תסמן NO.
לגבי החברה לדעתי אתה יכול סתם לרשום משהו או NONE.
ואני מסכים איתך לגבי ההתעקשות על DELL, יש לי אחד כבר כמעט 4 שנים הוא סוס עבודה (משמש כמחשב הראשי שלי).
לגבי הסימון אם אתה מתכנן להוציא את המחשב מארה"ב, אני זורק ניחוש פרוע אבל יכול להיות שזה קשור לכרטיס האלחוטי.
בארה"ב עובדים עם ערוצים 1-11 ובאירופה עם 1-13. מחשב שנקנה בארה"ב ומיועד לשימוש רק בארה"ב יגיע עם תמיכה בערוצים 1-11.
למרות זאת, אני חושב שניתן לפתור זאת ברוב המקרים ברמת הדריבר של הכרטיס האלחוטי (הנייד Dell שלי, למרות שנקנה בארץ, לא היה מוכן להתחבר לערוץ 13 עד שהחלפתי דריבר ועברתי להשתמש בתוכנה של וינדוס במקום בתוכנה של Dell).
בארה"ב עובדים עם ערוצים 1-11 ובאירופה עם 1-13. מחשב שנקנה בארה"ב ומיועד לשימוש רק בארה"ב יגיע עם תמיכה בערוצים 1-11.
למרות זאת, אני חושב שניתן לפתור זאת ברוב המקרים ברמת הדריבר של הכרטיס האלחוטי (הנייד Dell שלי, למרות שנקנה בארץ, לא היה מוכן להתחבר לערוץ 13 עד שהחלפתי דריבר ועברתי להשתמש בתוכנה של וינדוס במקום בתוכנה של Dell).
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לעולם לא היה לי דל...mp3lll כתב:מישהו כאן מקובע... ( אל תכעס על האמירה)zovirax כתב:אני מעדיף DELL בלי אחריות מאשר טושיבה או HP
רק מה - הייתי רוצה לדעת איך אפשר להיפתר מה 70דולר TAX האלה.........
היה לי HP
וטושיבה אח שלי קנה.
לא אוהב את הטושיבה , ו HP לפטופים באיכות גרועה .
ראיתי את ה VOSTRO וגם את הסטודיו, לפטופים מעולים.
לפני כשנה וחצי הזמנתי מדל ארה"ב מחשב נייד (דגם XPS1330)zovirax כתב:אני מעוניין לקנות לפטופ בארה"ב ולשלוח לארץ עם מישהו.
אני לא יודע מה קורה לגבי אחריות? האם שנה אחריות תקפה לארץ?
באתר של DELL גובים מיסים לפי מדינה?...
המשלוח לארץ התבצע דרך מאסטופ (ממליץ בחום)
עלות המחשב כולל המשלוח היתה זולה בכ- 3000 ש"ח ממחשב מקביל בעל אותו מפרט בארץ...
רכשתי באותה הזמנה אחריות מורחבת ל- 3 שנים.
בזמן השחרור מהמכס (מתבצע על ידי מאסטופ) התבקשתי להמציא אישור ממכון התקנים, פרוצדורה שעולה כ- 150 שקל ולוקחת כיום.
לגבי האחריות: האחריות הבינלאומית המורחבת תקפה בישראל!!!
ברגע של תקלה (והיו רבות...) מתקשרים למוקד התמיכה (נמצא ביוון, התמיכה בעברית) ממלאים טופס ואז האחריות מעוברת לישראל.
השרות מעולה, טכנאי מגיע לאתר/בית תוך 48 שעות ומתקל את הבעיה בבית הלקוח.
לגבי הדגם שרכשתי (XPS1330), המחשב תותח אבל... לא מומלץ!!! הוא מתחמם בטרוף!!, ברמה של תנור ...
הבעיה היא חוסר התאמה בין כרטיס המסך לבין הלוח.
במקרה שלי הוחלף המסך פעמים (עקב החום הוא נדפק), לוח האם וכרטיס המסך הוחלפו כ 3 פעמים...
הבעיה ידוע וניתן למצוא דיווחים רבים ברשת (לצערי הייתי בין הרוכשים הראשונים...).
נמצא כרגע בדין ודברים מול נציגי החברה בארץ ובחול בכדי לבדוק אפשרות להחליף את המכשיר לאחר...
שיהיה סוף שבוע נעים
בעבודה יש לנו הרבה מחשבים ניידים
עד היום DELL וטושיבה הם אלה שהוכיחו את עצמם בכבוד. עם HP יש ניסיון רע מאוד. לזכות HP ייאמר שכ"כ היה להם לא נעים שהרחיבו לנו אחריות ל3 שנים על כל מחשב תקול וגם נתנו לנו בונוס מצלמה שלהם.
לדעתי באמינות/עלות/תועלת - הכי טוב טושיבה.
לדעתי באמינות/עלות/תועלת - הכי טוב טושיבה.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il