יש לי את ה s4i ואני מרוצה. בפעם הראשונה שקיבלתי אותם הכפתור של הווליום לא עבד ונאלצתי להחזיר לחול. האיכות מצויינת אבל לא כל כך מתאימות לריצה, לפחות לי זה ממש לא נוח ששומעים צעדים ואת הכבל מתחכך בחולצה.
guyellen כתב:יש לי את ה s4i ואני מרוצה. בפעם הראשונה שקיבלתי אותם הכפתור של הווליום לא עבד ונאלצתי להחזיר לחול. האיכות מצויינת אבל לא כל כך מתאימות לריצה, לפחות לי זה ממש לא נוח ששומעים צעדים ואת הכבל מתחכך בחולצה.
בגלל שהן נכנסות לאוזניים שומעים את הצעדים, אותה הרגשה של אטמי אוזניים. אם אתה רוצה לסמלץ את ההרגשה, אטום את האוזניים עם אצבעות או אטמי אוזניים תלך מספר צעדים ותבין למה אני מתכוון.
לגבי הכבל, בטוח שאפשר להוריד את החיכוך אבל אני חושב שאם השימוש בריצה כל כך חשוב אולי כדאי לקחת אוזניות שיותר מתאימות לספורט כמו over the ear.
guyellen כתב:בגלל שהן נכנסות לאוזניים שומעים את הצעדים, אותה הרגשה של אטמי אוזניים. אם אתה רוצה לסמלץ את ההרגשה, אטום את האוזניים עם אצבעות או אטמי אוזניים תלך מספר צעדים ותבין למה אני מתכוון.
לגבי הכבל, בטוח שאפשר להוריד את החיכוך אבל אני חושב שאם השימוש בריצה כל כך חשוב אולי כדאי לקחת אוזניות שיותר מתאימות לספורט כמו over the ear.
...
אוף! השתגעתי כבר... וכן הבנתי את עניין הצעדים, מרגישים כל תזוזה...
לא יודע מה לקנות