תודה
איך הם? מרוצה מהם? רץ איתם? איך הסאונד והרעשים מסביב?
GOR433
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
שליחה
האוזניה הכי טובה ששמעתי
פשןט מדהימה ממליץ בחום
רכשתי בפיוצר בתא
guyellen
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
שליחה
יש לי את ה s4i ואני מרוצה. בפעם הראשונה שקיבלתי אותם הכפתור של הווליום לא עבד ונאלצתי להחזיר לחול. האיכות מצויינת אבל לא כל כך מתאימות לריצה, לפחות לי זה ממש לא נוח ששומעים צעדים ואת הכבל מתחכך בחולצה.
guyellen כתב:יש לי את ה s4i ואני מרוצה. בפעם הראשונה שקיבלתי אותם הכפתור של הווליום לא עבד ונאלצתי להחזיר לחול. האיכות מצויינת אבל לא כל כך מתאימות לריצה, לפחות לי זה ממש לא נוח ששומעים צעדים ואת הכבל מתחכך בחולצה.
לא בכל אוזניה שומעים צעדים?
לגבי הכבל הוא עובר מאחורה או מתחת לחולצה...
guyellen
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
שליחה
בגלל שהן נכנסות לאוזניים שומעים את הצעדים, אותה הרגשה של אטמי אוזניים. אם אתה רוצה לסמלץ את ההרגשה, אטום את האוזניים עם אצבעות או אטמי אוזניים תלך מספר צעדים ותבין למה אני מתכוון.
לגבי הכבל, בטוח שאפשר להוריד את החיכוך אבל אני חושב שאם השימוש בריצה כל כך חשוב אולי כדאי לקחת אוזניות שיותר מתאימות לספורט כמו over the ear.
kingshoko
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
שליחה
guyellen כתב:בגלל שהן נכנסות לאוזניים שומעים את הצעדים, אותה הרגשה של אטמי אוזניים. אם אתה רוצה לסמלץ את ההרגשה, אטום את האוזניים עם אצבעות או אטמי אוזניים תלך מספר צעדים ותבין למה אני מתכוון.
לגבי הכבל, בטוח שאפשר להוריד את החיכוך אבל אני חושב שאם השימוש בריצה כל כך חשוב אולי כדאי לקחת אוזניות שיותר מתאימות לספורט כמו over the ear.
...
אוף! השתגעתי כבר... וכן הבנתי את עניין הצעדים, מרגישים כל תזוזה...
לא יודע מה לקנות