??? להשקיע באנטנה ב Xtreamer
- idanhauser
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יהיה אפשרות לגלוש בגירסא 3.
אבל עד שזה יגיעעעע
אבל עד שזה יגיעעעע
כרגע אפשר לנגן סרטים מיוטוב אבל פי מה ששמעתי, הגרסה הבאה תחסום את זה (דרישה של יוטוב).
יש את XTREAMER LIVE שמנגן תכנים מאתרי וידאו בעולם במגוון נושאים (טכנולוגיה חדשות כלכלה).
יש גם תחנות רדיו אינטרנטי.
אבל בשביל 250 שקל... הייתי מעביר כבל ארוך עד לראוטר שלי, יוצא יותר זול.
יש את XTREAMER LIVE שמנגן תכנים מאתרי וידאו בעולם במגוון נושאים (טכנולוגיה חדשות כלכלה).
יש גם תחנות רדיו אינטרנטי.
אבל בשביל 250 שקל... הייתי מעביר כבל ארוך עד לראוטר שלי, יוצא יותר זול.
נערך לאחרונה על ידי bg1987 ב 18/07/2010 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא יודע איפה אתה מתכוון לקנות את האקסטרימר אבל כידוע לי בבאג אתה זכאי לקנות את האנטנה ב100 ש"ח אם אתה קונה את הנגן.
250 ש"ח הוא מחיר מפוברק שבאג החליטה לשים כדי לגרום ללקוחות מתלבטים לקנות את האנטנה יחד עם האקסטרימר לכן בכל מקרה אל תקנה במחיר הזה.
אתה יכול להשיג את האנטנה במחיר זול משמעותית דרך Ebay ודומיו, ואם יש לך איזושהי דרך להגיע לבאג דיוטי פרי המחיר שלה שם הוא 20$(77 ש"ח נכון לרגע זה).
אם אתה לא מעביר תיקיות בלוריי וקבצים בסדר גודל הזה האנטנה חוסכת הרבה כאב ראש וגם נחמד שאפשר לנגן קבצים ישר מהמחשב אם כי חשוב לציין שקצב העברת הנתונים נמוך משמעותית כידוע ביחס לחיבור פיזי של USB או LAN.
250 ש"ח הוא מחיר מפוברק שבאג החליטה לשים כדי לגרום ללקוחות מתלבטים לקנות את האנטנה יחד עם האקסטרימר לכן בכל מקרה אל תקנה במחיר הזה.
אתה יכול להשיג את האנטנה במחיר זול משמעותית דרך Ebay ודומיו, ואם יש לך איזושהי דרך להגיע לבאג דיוטי פרי המחיר שלה שם הוא 20$(77 ש"ח נכון לרגע זה).
אם אתה לא מעביר תיקיות בלוריי וקבצים בסדר גודל הזה האנטנה חוסכת הרבה כאב ראש וגם נחמד שאפשר לנגן קבצים ישר מהמחשב אם כי חשוב לציין שקצב העברת הנתונים נמוך משמעותית כידוע ביחס לחיבור פיזי של USB או LAN.