שלום
ברצוני לקנות
Xtreamer
האם כדאי להשקיע באנטנה כיום ?
העברת קבצים תתבצע דרך כבל \ דיסק
יש אפשרות לגלוש כיום ? או בעתיד יש תכנון כזה ?
??? להשקיע באנטנה ב Xtreamer
-
scsi120
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- idanhauser
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
יהיה אפשרות לגלוש בגירסא 3.
אבל עד שזה יגיעעעע
אבל עד שזה יגיעעעע
- sBaB
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
אם את מחבר כבל רשת ישירות למכשיר, אין לך צורך האנטנה.
אם תרצה להזרים מידע הWIFI אז תצטרך את האנטנה.
אם תרצה להזרים מידע הWIFI אז תצטרך את האנטנה.
- bg1987
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1232
אנטנה נחוצה אם אתה רוצה להתחבר לאקסטרימר ממחשב אחר ברשת או להפך (מהXT למחשב אחר). ואתה לא יכול לחבר את הXT לראוטר או למחשב האחר פיזית
-
scsi120
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
השאלה היא האם בעתיד הקרוב יהיה אפשר לנגן תכנים מ youtube
או לגלוש ממש באתרים
בשביל להעביר סרט \ מוזיקה פעם בכמה זמן אני מחבר כבל ארוך למחשב מעביר תוכן ומקפל את הכבל אח"כ
בשביל מה לשים 250 ש"ח על אנטנה ?
או לגלוש ממש באתרים
בשביל להעביר סרט \ מוזיקה פעם בכמה זמן אני מחבר כבל ארוך למחשב מעביר תוכן ומקפל את הכבל אח"כ
בשביל מה לשים 250 ש"ח על אנטנה ?
- bg1987
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1232
כרגע אפשר לנגן סרטים מיוטוב אבל פי מה ששמעתי, הגרסה הבאה תחסום את זה (דרישה של יוטוב).
יש את XTREAMER LIVE שמנגן תכנים מאתרי וידאו בעולם במגוון נושאים (טכנולוגיה חדשות כלכלה).
יש גם תחנות רדיו אינטרנטי.
אבל בשביל 250 שקל... הייתי מעביר כבל ארוך עד לראוטר שלי, יוצא יותר זול.
יש את XTREAMER LIVE שמנגן תכנים מאתרי וידאו בעולם במגוון נושאים (טכנולוגיה חדשות כלכלה).
יש גם תחנות רדיו אינטרנטי.
אבל בשביל 250 שקל... הייתי מעביר כבל ארוך עד לראוטר שלי, יוצא יותר זול.
נערך לאחרונה על ידי bg1987 ב 18/07/2010 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Roi232
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 681
אני לא יודע איפה אתה מתכוון לקנות את האקסטרימר אבל כידוע לי בבאג אתה זכאי לקנות את האנטנה ב100 ש"ח אם אתה קונה את הנגן.
250 ש"ח הוא מחיר מפוברק שבאג החליטה לשים כדי לגרום ללקוחות מתלבטים לקנות את האנטנה יחד עם האקסטרימר לכן בכל מקרה אל תקנה במחיר הזה.
אתה יכול להשיג את האנטנה במחיר זול משמעותית דרך Ebay ודומיו, ואם יש לך איזושהי דרך להגיע לבאג דיוטי פרי המחיר שלה שם הוא 20$(77 ש"ח נכון לרגע זה).
אם אתה לא מעביר תיקיות בלוריי וקבצים בסדר גודל הזה האנטנה חוסכת הרבה כאב ראש וגם נחמד שאפשר לנגן קבצים ישר מהמחשב אם כי חשוב לציין שקצב העברת הנתונים נמוך משמעותית כידוע ביחס לחיבור פיזי של USB או LAN.
250 ש"ח הוא מחיר מפוברק שבאג החליטה לשים כדי לגרום ללקוחות מתלבטים לקנות את האנטנה יחד עם האקסטרימר לכן בכל מקרה אל תקנה במחיר הזה.
אתה יכול להשיג את האנטנה במחיר זול משמעותית דרך Ebay ודומיו, ואם יש לך איזושהי דרך להגיע לבאג דיוטי פרי המחיר שלה שם הוא 20$(77 ש"ח נכון לרגע זה).
אם אתה לא מעביר תיקיות בלוריי וקבצים בסדר גודל הזה האנטנה חוסכת הרבה כאב ראש וגם נחמד שאפשר לנגן קבצים ישר מהמחשב אם כי חשוב לציין שקצב העברת הנתונים נמוך משמעותית כידוע ביחס לחיבור פיזי של USB או LAN.