גם לי גנבו סיסמא :-(
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
uris,
מצטער לשמוע את זה.
קבל עצה: אני משתמש בתבנית מסויימת לסיסמאות (עבור אתרים חשובים), כך שכל אתר מקבל סיסמא יחודית משלו, אבל עם לוגיקה קטנה כך שאם אני נכנס לאתר שלא הייתי בו 10 שנים (קרה לי, וגם אתרים שלא זכרתי אפילו שנרשמתי אליהם..) אז אני יכול מהלוגיקה לדעת איזו סיסמא שמתי לו לפני 10 שנים.....
לדוגמא, לאתר הזה:
uris123HT!
אתה כבר מבין את התבנית..... כמובן שכדאי לשלב אותיות קטנות, גדולות, מספרים ותווים.
מצטער לשמוע את זה.
קבל עצה: אני משתמש בתבנית מסויימת לסיסמאות (עבור אתרים חשובים), כך שכל אתר מקבל סיסמא יחודית משלו, אבל עם לוגיקה קטנה כך שאם אני נכנס לאתר שלא הייתי בו 10 שנים (קרה לי, וגם אתרים שלא זכרתי אפילו שנרשמתי אליהם..) אז אני יכול מהלוגיקה לדעת איזו סיסמא שמתי לו לפני 10 שנים.....
לדוגמא, לאתר הזה:
uris123HT!
אתה כבר מבין את התבנית..... כמובן שכדאי לשלב אותיות קטנות, גדולות, מספרים ותווים.
לירן
אני קיבלתי משהו מוזר, יש לי מייל "***" אני קורא לו, אליו קיבלתי מייל מאמזון ובכלל אני לא רשום לאמזון תחת המייל הזה, במייל צויין מייל של מישהו אחר שהזמין משהו מאמזון 
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
שמע אני מאוד זהיר , מודע (זה בכל זאת התחום שלי ...) אבל זה לא פשוט
קבלתי היום הודעה שנראת 100 אחוז מ paypal ....עם הפניה כמובן לאתר שלהם (הם כתבו על איזשהי בעיה עם הזמנה שלי) ובדיוק ביום שישי הזמנתי משהו ושלמתי עם פייפל ....מבט נוסף הראה לי כי הלינק מפנה לאתר אחר (הונאת פישינג...) שהוא העתק של פייפל (אבל בלי כל הלינקים עובדים בתוכו) , מצפים שתקליד משתמש וסיסמא ..וזהו אכלת אותה!!!
אני ממש מרחם על מי שנמצא בפייפל , בנקים וכו' באינטרנט ....ומבין פחות ....
קבלתי היום הודעה שנראת 100 אחוז מ paypal ....עם הפניה כמובן לאתר שלהם (הם כתבו על איזשהי בעיה עם הזמנה שלי) ובדיוק ביום שישי הזמנתי משהו ושלמתי עם פייפל ....מבט נוסף הראה לי כי הלינק מפנה לאתר אחר (הונאת פישינג...) שהוא העתק של פייפל (אבל בלי כל הלינקים עובדים בתוכו) , מצפים שתקליד משתמש וסיסמא ..וזהו אכלת אותה!!!
אני ממש מרחם על מי שנמצא בפייפל , בנקים וכו' באינטרנט ....ומבין פחות ....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
uris,
לא הבנתי. פרצו לאתר "מאמרים" וגנבו לך את הסיסמא?
איזה מין אתר מחזיק סיסמאות לא מוצפנות ב-DATABASE שלו?!
איפה הרשימה שבודקים אם אתה HIT או לא?
לי יש רמות שונות של אבטחה. יש לי סיסמא לאתרים "סתם" שלא אכפת לי שתהיה COMPROMISED ויש לי סיסמא לאתרים חשובים יותר, סיסמאות נפרדות לכל בנק ולאתרים חשובים במיוחד.
לי יש רמות שונות של אבטחה. יש לי סיסמא לאתרים "סתם" שלא אכפת לי שתהיה COMPROMISED ויש לי סיסמא לאתרים חשובים יותר, סיסמאות נפרדות לכל בנק ולאתרים חשובים במיוחד.
-
uris
- מורעל האתר

פרצו לכמה אתרים , פיצה האט , חבד , הומלס , מאמרים ...oferlaor כתב:uris,
לי יש רמות שונות של אבטחה. יש לי סיסמא לאתרים "סתם" שלא אכפת לי שתהיה COMPROMISED ויש לי סיסמא לאתרים חשובים יותר, סיסמאות נפרדות לכל בנק ולאתרים חשובים במיוחד....
והורידו קובץ אקסל (כן ...אקסל) עם מיילים וססמאות , אומנם מדובר מבחינתי בססמאות לאתרים פחות חשובים אבל עדיין מטריד ולא נעים..
אין רשימה של HIT , כל מי שהיה ברשימות קיבל מייל בסגנון זה מ"אתר מאמרים " ו או מאתר "הומלס" ובו הם כותבים:
שלום רב, כידוע לך, בימים האחרונים האתרים המובילים בישראל נמצאים תחת מתקפה בלתי פוסקת מצד האקרים מוסלמיים בניסיון לפגוע במשק הישראלי בכלל ובמשתמשי האינטרנט בפרט. כחלק מניסיונות אלו, הייתה פריצה טורקית למאגר הנתונים של אתר.....בלה בלה ....המייל שלך נמצא ברשימה זו .... אם הנכם משתמשים באותה הסיסמא באתרים אחרים שאתם גולשים בהם, יש לשנות את הסיסמא באתרים אלה. "
גם אני הייתי במאגר של פיצה האט (אני אפילו לא זוכר מתי נרשמתי).
מקווה שלא יעשו אם זה כלום, אבל שיניתי סיסמא בכמה אתרים בשביל להיות בטוח.
עופר, לגבי איזה אתרים, תתפלא. הרבה אתרים ואפילו אתרים חשובים לא מצפינים אולי זה חלק מתרבות "יהיה בסדר".
uris: קובץ אקסל?! אתה רציני?
מקווה שלא יעשו אם זה כלום, אבל שיניתי סיסמא בכמה אתרים בשביל להיות בטוח.
עופר, לגבי איזה אתרים, תתפלא. הרבה אתרים ואפילו אתרים חשובים לא מצפינים אולי זה חלק מתרבות "יהיה בסדר".
uris: קובץ אקסל?! אתה רציני?
נערך לאחרונה על ידי bg1987 ב 18/07/2010 15:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
uris
- מורעל האתר

drorar תודה.
אבל לא היייתי בונה על זה , האתר אומר כי אני לא נמצא ברשימה.
בעוד שקבלתי מייל "רשמי" מאתר מאמרים שאומר שאני ברשימה .
אבל לא היייתי בונה על זה , האתר אומר כי אני לא נמצא ברשימה.
בעוד שקבלתי מייל "רשמי" מאתר מאמרים שאומר שאני ברשימה .
נערך לאחרונה על ידי uris ב 18/07/2010 15:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
uris
- מורעל האתר

מקסימום יזמינו על חשבונך פיצה (עם אנשובי) לאיסטנבולbg1987 כתב:גם אני הייתי במאגר של פיצה האט (אני אפילו לא זוכר מתי נרשמתי).
מקווה שלא יעשו אם זה כלום, אבל שיניתי סיסמא בכמה אתרים בשביל להיות בטוח....
עם אנשובי?! גועל נופש, אין להם אלוהים לטורקים האלה.
אבל האמת שיש לי פעילות מחשידה אחת, בוטלה לי ההזמנה של אייפון 4 שהזמנתי בחמישי, אני לא יודע אם זה בגלל זה (הסיסמא והמייל היו זהים).
כי לא קיבלתי מייל שמודיע על הביטול, אז יכול להיות שאפל ביטלו בגלל סיבה אחרת (שלחתי את ההזמנה לכתובת של משהו בסגנון USSHOPS).
בינתיים אני צריך לחכות ליום שני בשביל להתקשר ולברר.
אבל האמת שיש לי פעילות מחשידה אחת, בוטלה לי ההזמנה של אייפון 4 שהזמנתי בחמישי, אני לא יודע אם זה בגלל זה (הסיסמא והמייל היו זהים).
כי לא קיבלתי מייל שמודיע על הביטול, אז יכול להיות שאפל ביטלו בגלל סיבה אחרת (שלחתי את ההזמנה לכתובת של משהו בסגנון USSHOPS).
בינתיים אני צריך לחכות ליום שני בשביל להתקשר ולברר.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זה בוטל סתם כי לא הייתה להם קליטה....bg1987 כתב:עם אנשובי?! גועל נופש, אין להם אלוהים לטורקים האלה.
בינתיים אני צריך לחכות ליום שני בשביל להתקשר ולברר....
אני לא חושב שזה נולד בתור קובץ אקסל, אלא מישהו שתה להם את הDB לתוך קובץ אקסל כדי שיהיה נח להעביר מאחד לאחד.bg1987 כתב:uris: קובץ אקסל?! אתה רציני?...
המון אתרים שומרים את הסיסמאות לא מוצפנות (או מוצפנות בצורה דו-כיוונית), זה ממש לא חדש.
- oferlaor
- מנהל

זה לא רק אדיוטי אלא מסוכן מאוד.
נניח ואני עושה LOGIN לכמה אתרים במקביל, לכל אתר שלא שומר את זה מוצפן יש בפועל את הסיסמא שלי. כלומר, הם יכולים להכנס בשמי לאתרים אחרים.
בכל האתרים שהקמנו אנחנו שומרים את הסיסמא עם הצפנה חד כיוונית שלא ניתן לפענח אותה. כלומר, אנחנו בשום שלב לאורך הפעולות שאנשים עושים באתר לא יכולים לדעת מה הסיסמא.
החיסרון היחיד בזה הוא שאם יש למישהו תקלה והוא רוצה שנבדוק לו משהו, אני צריך לאפס את הסיסמא שלו כי אין לי דרך לשלוף אותה חזרה.
נניח ואני עושה LOGIN לכמה אתרים במקביל, לכל אתר שלא שומר את זה מוצפן יש בפועל את הסיסמא שלי. כלומר, הם יכולים להכנס בשמי לאתרים אחרים.
בכל האתרים שהקמנו אנחנו שומרים את הסיסמא עם הצפנה חד כיוונית שלא ניתן לפענח אותה. כלומר, אנחנו בשום שלב לאורך הפעולות שאנשים עושים באתר לא יכולים לדעת מה הסיסמא.
החיסרון היחיד בזה הוא שאם יש למישהו תקלה והוא רוצה שנבדוק לו משהו, אני צריך לאפס את הסיסמא שלו כי אין לי דרך לשלוף אותה חזרה.
חבר'ה,
הבהרה קטנה - מהפריצה שהתבצעה לאתר של "פיצה האט", לפורצים לא הייתה אפשרות להשיג את אמצעי התשלום (כרטיס אשראי), אלא רק את הדוא"ל והסיסמא.
עוד דבר -
מי שרוצה לבדוק אם הוא נמצא באחד המאגרים שנפרצו, הוא מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם הדוא"ל שלו ואני אבדוק אם הוא שם.
הבהרה קטנה - מהפריצה שהתבצעה לאתר של "פיצה האט", לפורצים לא הייתה אפשרות להשיג את אמצעי התשלום (כרטיס אשראי), אלא רק את הדוא"ל והסיסמא.
עוד דבר -
מי שרוצה לבדוק אם הוא נמצא באחד המאגרים שנפרצו, הוא מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם הדוא"ל שלו ואני אבדוק אם הוא שם.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
כנ"ל אצלי לתיבת ההוטמייל, גם צוינה כתובת מייל לא ידועהNba כתב:אני קיבלתי משהו מוזר, יש לי מייל "***" אני קורא לו, אליו קיבלתי מייל מאמזון ובכלל אני לא רשום לאמזון תחת המייל הזה, במייל צויין מייל של מישהו אחר שהזמין משהו מאמזון...
And the meek shall inherit the earth
...
...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
המייל שלי ברשימהdrorar כתב:http://designer.co.il/782/%D7%94%D7%90% ... %99%D7%9D/
לבדיקה מהירה...
שיניתי את ססמת ה PayPal, פייסבוק ו Gmail.
כל השאר נראה לי פחות רלוונטי.
Need more cowbell
- oferlaor
- מנהל

אתם מכירים את האתר הזה שאתם מקלידים בו את הדואל שלכם כאילו אין מחר?
נניח ואני ספאמר ואני רוצה לבנות קטלוג של אנשים באימייל, אני מפיץ שמועה על גניבת דואל המונית, בונה אתר שבודק אם שלכם נגנב ומחכה שאנשים יקלידו את הדואל שלהם לתוך המערכת.
גאוני.
נניח ואני ספאמר ואני רוצה לבנות קטלוג של אנשים באימייל, אני מפיץ שמועה על גניבת דואל המונית, בונה אתר שבודק אם שלכם נגנב ומחכה שאנשים יקלידו את הדואל שלהם לתוך המערכת.
גאוני.
אכן גאוניoferlaor כתב:אתם מכירים את האתר הזה שאתם מקלידים בו את הדואל שלכם כאילו אין מחר?
גאוני....
אבל אני סומך על בעל הבלוג. אישית, אני מאמין שהאיש רציני ולא ספאמר או משהו בסגנון (הכל לפי קריאה של פוסטים קודמים).