אכן, מציע להנהלה למחוק את הקישור מהשרשור הזה.oferlaor כתב:אתם מכירים את האתר הזה שאתם מקלידים בו את הדואל שלכם כאילו אין מחר?
נניח ואני ספאמר ואני רוצה לבנות קטלוג של אנשים באימייל, אני מפיץ שמועה על גניבת דואל המונית, בונה אתר שבודק אם שלכם נגנב ומחכה שאנשים יקלידו את הדואל שלהם לתוך המערכת.
גאוני....
גם לי גנבו סיסמא :-(
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עפר - העובדה פשוטה - לי לא היה משתמש בהומלס, ולדבי כן.
על המיילים שלי והנוסף של דבי שלא היה בשימוש הוחזרה תשובה שלילית ורק על המייל שאיתו נרשמה התשובה הייתה חיובית
לכן - אני מתקשה להאמין שהאיש לא אמין.
על המיילים שלי והנוסף של דבי שלא היה בשימוש הוחזרה תשובה שלילית ורק על המייל שאיתו נרשמה התשובה הייתה חיובית
לכן - אני מתקשה להאמין שהאיש לא אמין.
oferlaor כתב:אתם מכירים את האתר הזה שאתם מקלידים בו את הדואל שלכם כאילו אין מחר?
נניח ואני ספאמר ואני רוצה לבנות קטלוג של אנשים באימייל, אני מפיץ שמועה על גניבת דואל המונית, בונה אתר שבודק אם שלכם נגנב ומחכה שאנשים יקלידו את הדואל שלהם לתוך המערכת.
גאוני....
זה נכון אבל יש את הצד השני.
לשלוח מייל דורש כסף ולכן בגדול אין להם שום צורך לשלוח לך ספאם(אתה קורא לזה), אני קורא לזה פרסומת
רוב המפרסמים באמת מסירים אותך מהרשימת תפוצה שלהם כשאתה מבקש, אחרים סתם חAרות.
חוץ מזה שתמיד אתה יכול להתלונן לweb master של אותו ספק דואר והוא כבר ידאג לנקנק את (לזה אני כבר קורא ) ספאמר.
אחד שיודע
עוד המלצה,
אני באמת אחד מאלו שנמצאים במאגר, לצערי אני קצת חושש.
אבל עם דגש על "קצת", בגלל שיש לי שיטה כזו שבאתרים "לא חשובים" אני שם צירוף סיסמאות אחד - "פשוט"
. ובאתרים חשובים (כמו פיי פאל וכו') אני שם קומבינציית סיסמאות מאוד רצינית.
ככה שגם למרות שיש להם את הסיסמא לפיצה האט לדוגמא, אני לא בסיכון, טפו טפו טפו....
אני באמת אחד מאלו שנמצאים במאגר, לצערי אני קצת חושש.
אבל עם דגש על "קצת", בגלל שיש לי שיטה כזו שבאתרים "לא חשובים" אני שם צירוף סיסמאות אחד - "פשוט"
. ובאתרים חשובים (כמו פיי פאל וכו') אני שם קומבינציית סיסמאות מאוד רצינית.
ככה שגם למרות שיש להם את הסיסמא לפיצה האט לדוגמא, אני לא בסיכון, טפו טפו טפו....
אפרופו פישינג של דוא"ל, תקראו את הפוסט המשעשע הזה של יפתח עמית מומחה אבטחה ותצחקו קצת או תבכו...
http://guym.co.il/%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7 ... %91%D7%9C/
http://guym.co.il/%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7 ... %91%D7%9C/
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
יפה יפה , משעשע מאודשח_מט כתב:אפרופו פישינג של דוא"ל, תקראו את הפוסט המשעשע הזה של יפתח עמית מומחה אבטחה ותצחקו קצת או תבכו...
http://guym.co.il/%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7 ... %91%D7%9C/...
אגב ...זה אחד הפורומים הנחמדים ברשת לאבטחת מידע ...מבקר בו באופן קבוע...
אני מכיר את פועלו של האיש באינטרנט, ספאמר הוא לא (ואגב, לספאמר יהיה קל יותר פשוט לקחת את הקבצים שרצים ברשת כמו סרטונים של מיכל אמדורסקי).oferlaor כתב:אתם מכירים את האתר הזה שאתם מקלידים בו את הדואל שלכם כאילו אין מחר?
גאוני....