קיבלתי טלוויזיה חדשה של סמליין - לחכות למתקין?
קניתי טלוויזיה חדשה, הגיע היום, לקחתי יום חופש מהעבודה במיוחד כי משלוח רק בין 11-4 חשבתי שגם יותקן היום ואוכל לבדוק פיקסלים על המקום. אבל המשלוח היה רק מובילים, טלפון לתיאום עם רטפון והמתקין יגיע רק מחר, וגם לא בטוח שהוא יוכל בערב. אי אפשר לקחת יום חופש גם מחר.
על הטלוויזיה יש פתק של לא להתקין לבד לחכות למתקין.
בתיאום התקנה שאמרתי לה שאני יכול לבד היא אמרה שאפשר, אבל אם אני רואה נזק פיזי חיצוני להפסיק.
מה אתם אומרים - להמתין או להתקין לבד?
אני כבר רואה איך מחר הוא יוכל רק בבוקר..
על הטלוויזיה יש פתק של לא להתקין לבד לחכות למתקין.
בתיאום התקנה שאמרתי לה שאני יכול לבד היא אמרה שאפשר, אבל אם אני רואה נזק פיזי חיצוני להפסיק.
מה אתם אומרים - להמתין או להתקין לבד?
אני כבר רואה איך מחר הוא יוכל רק בבוקר..
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הנושא של מתקין שלהם הוא פשוט פרמטר של אחריות - אם יש נזק ואתה תפסיק הם יכולים עדיין להגיד שאתה גרמת לו, ואין לך שום הוכחה שלא.
זו החלטה שלך - אני הייתי מחכה למתקין.
זו החלטה שלך - אני הייתי מחכה למתקין.
- clutchless
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא שאני ממליץ לך לעשות את זה אבל אני לא חיכיתי למתקין, היו לי פיקסלים שרופים והם החליפו לי אותה בלי לשאול שאלות.
עם המנחוס שלי, גם הטלויזיה החדשה הגיעה עם פיקסלים שרופים, שוב אני מחכה שיחליפו בחדשה.
עם המנחוס שלי, גם הטלויזיה החדשה הגיעה עם פיקסלים שרופים, שוב אני מחכה שיחליפו בחדשה.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כן .
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
היה כאן מישהו באתר שפתח והיה נזק במסך - ולא עזר לו ולא הסכימו להחליף... הוא עשה שמיניות באוויר עד שהתייחסו אליו.
אם זה מחליק לך מהיד ונופל... מה אתה מצפה שיקרה?
פיקסלים שרופים - זה סביר שיחליפו. אבל נזק אחר - איך הם ידעו שזה לא אתה גרמת?
אם זה מחליק לך מהיד ונופל... מה אתה מצפה שיקרה?
פיקסלים שרופים - זה סביר שיחליפו. אבל נזק אחר - איך הם ידעו שזה לא אתה גרמת?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
חד משמעית לחכות למתקין. כבר הזכירו מעליי למה זה מומלץ..
מה שלא ברור לי,
(גם אני קניתי פלזמה סמסונג של סמליין) זה למה זה לא ברור להם שהלקוח רוצה "שיתקינו" לו את המסך ברגע שהוא מקבל אותו?
למה אני כלקוח, צריך להתקשר אליהם כשאני מקבל את המסך ולתאם התקנה ?? זה נראה מאד חובבני.
אני כלקוח מצפה שהחברה תתאם עבורי שמתקין יגיע עם המובילים ויחבר לי את המסך.
בקשה כל כך מוגזמת ?
מה שלא ברור לי,
(גם אני קניתי פלזמה סמסונג של סמליין) זה למה זה לא ברור להם שהלקוח רוצה "שיתקינו" לו את המסך ברגע שהוא מקבל אותו?
למה אני כלקוח, צריך להתקשר אליהם כשאני מקבל את המסך ולתאם התקנה ?? זה נראה מאד חובבני.
אני כלקוח מצפה שהחברה תתאם עבורי שמתקין יגיע עם המובילים ויחבר לי את המסך.
בקשה כל כך מוגזמת ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
להמתין להמתין ולהמתין. אני יכול להתקין לבד כי החברה שלי מתקינה מורשית - אמנם לבתי עסק, אבל אין לי בעיה ואת המסכים שנרכשו אצלנו לעובדים הטכנאים התקינו לבד וכשהיתה בעיה החליפו בלי לדבר (זה גם חוסך להם עבודה), אבל כשבא אדם שאומר שהוא יודע - אין להם בעיה לזרוק עליו את האחריות, וזה קביל כלפי כמעט כל החברות בשוק היום. ככה היה לי עם המכונת כביסה - למה, בעיה לחבר אותה ? והתנור ? אותו סיפור. המתנתי אז שלושה ימים, היה שווה את האחריות (שלא בעיה לידי שימוש. טפו טפו טפו).
Vocare Ad Regnum
מסכים איתך, זה בהחלט חובבני. גם כתוב על הקופסא אין לפתוח ללא המתקין ולא מצוין טלפון לתיאום התקנה.jacko-il כתב:למה אני כלקוח, צריך להתקשר אליהם כשאני מקבל את המסך ולתאם התקנה ?? זה נראה מאד חובבני. אני כלקוח מצפה שהחברה תתאם עבורי שמתקין יגיע עם המובילים ויחבר לי את המסך....
תתחיל להתקשר לרטפון ולסמליין לחפש.
לדעתי זה מגוחך ואני מאוד מקווה שהוא יכול להגיע בשעות הערב ואני לא אצטרך לחכות עם קופסא סגורה עוד הרבה זמן או לאבד עוד ימי עבודה.
מילא אם המובילים היו יכולים להגיע בערב.
על פיקסלים ברור שהם יחליפו גם אם ארכיב לבד, אבל על נזק פיזי בטח לא יראו אותי ממטר אם אני פותח בלעדיהם.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
biodome - פתחת לבד את הקופסה ויש על המסך שריטה, עכשיו מה ? יכולים להגיד שאתה עשית אותה, שאל כאן את חברי הפורום, אני בטוח שיגבו אותי.
טיפשי ? מאוד
מעצבן ? בהחלט
חוקי ? כנראה שגם כן
טיפשי ? מאוד
מעצבן ? בהחלט
חוקי ? כנראה שגם כן
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מומלץ כמובן לחכות למתקין, אבל בלי שום קשר - המתקינים האלה הם מלכודת דבש.
פעם הם היו מתקינים והולכים, בימינו הם מציעים לך מגן נגד ברקים, כבל SVIDEO\SCART\COMPONENET\HDMI - והכל במחירים מ-א-ו-ד מופקעים. הם מנצלים את ההתלהבות מהמסך החדש וצריך להזהר לא להתפתות לשטויות שלהם.
פעם הם היו מתקינים והולכים, בימינו הם מציעים לך מגן נגד ברקים, כבל SVIDEO\SCART\COMPONENET\HDMI - והכל במחירים מ-א-ו-ד מופקעים. הם מנצלים את ההתלהבות מהמסך החדש וצריך להזהר לא להתפתות לשטויות שלהם.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
גם במקרה כזה הנחיית החברה בד"כ היא לתאם מתקין.asaf23 כתב:חברים,
מה קורה אם רכשתי מסך 32 אינץ' ואספתי אותו מהחנות? הרי במקרה כזה אין התקנה. במקרה שתהיה בעיה המסך יוחלף. האם זה לא שקול לפתיחה ללא נוכחות הטכנאי?...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
גם במקרה כזה הנחיית החברה בד"כ היא לתאם מתקין, אלא אם החנות עצמה היא מתקין מוסמך ועובד מטעמם יכול להגיע לבצע את ההתקנה.asaf23 כתב:חברים,
מה קורה אם רכשתי מסך 32 אינץ' ואספתי אותו מהחנות? הרי במקרה כזה אין התקנה. במקרה שתהיה בעיה המסך יוחלף. האם זה לא שקול לפתיחה ללא נוכחות הטכנאי?...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

החנות יכולה להחליט שהם לא שולחים טכנאי - אבל אז או שהם "משקרים" ליבואן, או שהם סופגים אם יש בעיות. או משהו אחר באמצע.
למי התקשרתם לגבי פיקסלים שרופים? (החנות, סמליין או רטפון) קניתי C650 מא.ל.מ ולפי הספירה שלי יש בין 6 ל-8 פיקסלים שרופים, שלא לדבר שהפאנל CN... אני מניח שיש לי עילה להחלפה (התקנתי לבד דרך אגב). מה הסיכוי גם לדרוש שיבדקו ויביאו לי את אחד הפאנלים הטובים, ובכלל מה הסיכוי שיש להם אם זה בא בחבילות גדולות מאותו הסוג?