עזרה עם IAMM 83
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
על המחשב (ניתן גם על הסטרימר) תוודא שהקבצים זהים לחלוטין (כולל ברמת אותיות גדולות, קטנות וכו' (הכי טוב לעשות קופי-פייסט מקובץ הוידאו לקובץ התרגום), כמובן שהסיומת של התרגום צריכה להסתיים ב-srt.
תבדוק אם צריך להגדיר בתפריט ההגדרות של המכשיר שפת תרגום (בפופקורן ובאקסטרימר צריך).
הכי טוב לבצע אתחול מלא לאחר שינוי ההגדרות, ולחזור על הבדיקה.
תבדוק אם צריך להגדיר בתפריט ההגדרות של המכשיר שפת תרגום (בפופקורן ובאקסטרימר צריך).
הכי טוב לבצע אתחול מלא לאחר שינוי ההגדרות, ולחזור על הבדיקה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני לא יודע איך זה אצלך במכשיר, אבל יש הבדל בין שפת ממשק לשפת תרגום, יכול להיות שיש הגדרות שונות לשניהם (ככה זה בפופקורן למשל).
לגבי קבצי התרגום, במידה והם מסתיימים ב-. ו-srt, אין סיבה שהמכשיר לא יזהה אותם (כל עוד הוא תומך בהם, והוא תומך).
לדעתי מדובר בעניין של הגדרות שפשוט צריך ללמוד אותן בכל מכשיר.
לגבי קבצי התרגום, במידה והם מסתיימים ב-. ו-srt, אין סיבה שהמכשיר לא יזהה אותם (כל עוד הוא תומך בהם, והוא תומך).
לדעתי מדובר בעניין של הגדרות שפשוט צריך ללמוד אותן בכל מכשיר.
אשמח אם תפרט מה הייתה הבעיה וכיצד נפתרה. אצלי לא נתקלתי בבעיה עם תרגום, גם כאשר יש MKV עם תרגום ארוז, ניתן לבחור תרגום חיצוני ללא בעיה. המצתי לך לעדכן לגרסה האחרונה, האם זה מה שעזר?spazzz כתב:נפתרה הבעיה
תודה...
לגבי שפת ממשק, בגרסה הנוכחית של המכשיר אין הבדל בין שפת ממשק לגופני תרגום. אם שפת הממשק שונה מעברית, אתה מקבל תרגום עברי בג'יבריש, כי הם לא הפרידו בין גופני תרגום לגופני ממשק. בכלל התוכנה של המכשיר ממש לא מפותחת עדיין. יש אפילו שגיאות סמנטיות כמו אודיו ב 48 קילו הרץ נרשם ב INFO כאודיו בקצת של 48kbs.. יש גם מספר שגיאות כתיב בממשק. אני יודע שהיבואן בארץ לוחץ על צוות הפתוח הקוריאני הלא כל כך מפותח. אני מניח שתוך שנה מהיום, המכשיר יהפוך לקניה מאד משתלמת. חבל שהם לא מציעים גרסאות בטה להורדה. גרסה ראשמית יוצאת בדיוק אחת לחודש עם שינוים מעטים ביותר.
The more I see People the more like Pigs
מה שעזר ככל הנראה הוא שינוי שפת הממשק לעיברית
והתאמת שם הסרט לתרגום
נראה לי גם שאיך שהוא פספסתי את האופציה לבחור ב EXTERNAL SUBTITLE
בכל מקרה הצלחתי לראות בשבת מספר סרטים וביצעתי בדיקה על מספר רב של סרטים והיה ממש אחלה
והתאמת שם הסרט לתרגום
נראה לי גם שאיך שהוא פספסתי את האופציה לבחור ב EXTERNAL SUBTITLE
בכל מקרה הצלחתי לראות בשבת מספר סרטים וביצעתי בדיקה על מספר רב של סרטים והיה ממש אחלה