צעצוע של סיפור 3 בתלת מימד - ללא כתוביות בעברית?
-
EagleXTDVR
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
ראיתי שבארץ קיימות 3 אפשרויות לצעצוע של סיפור:
א. רגיל
ב. תלת מימד אנגלית
ג. תלת מימד מדובב
מבירור קטן שעשיתי בעבר בקשר לסרט אחר, כשרשום תלת מימד אנגלית, זה אומר שהסרט באנגלית ללא... כתוביות?
זה לא נשמע לי הגיוני, אך רציתי לדעת האם זה נכון, או שאין חשש להזמין.
תודה.
ראיתי שבארץ קיימות 3 אפשרויות לצעצוע של סיפור:
א. רגיל
ב. תלת מימד אנגלית
ג. תלת מימד מדובב
מבירור קטן שעשיתי בעבר בקשר לסרט אחר, כשרשום תלת מימד אנגלית, זה אומר שהסרט באנגלית ללא... כתוביות?
זה לא נשמע לי הגיוני, אך רציתי לדעת האם זה נכון, או שאין חשש להזמין.
תודה.
-
EagleXTDVR
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מגניב!
תודה חברה, מת כבר לצפות בזה.
תודה חברה, מת כבר לצפות בזה.
- RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
כמו שמישהו אמר פה פעם...shemsha כתב:בעבר אכן היו סרטי תלת מימד ללא כתוביות בעברית. כנראה התגברו על המכשול הטכנולוגי....
כדי ליצור כתוביות בסרט תלת מימד- הכתוביות צריכות להיות חלק מעולם התלת מימד - כלומר ללא משקפיים - גם הכתוביות יהיה מטושטשות.
אני זוכר בזמנו שבייוולף הכתוביות נראו נורמלי - ללא המשפקיים - ועם המשקפיים זה נהיה קצת מעוות...השתפרנו מאז חחח
בביוולף הכתוביות באיימקס (ז"ל) הוקרנו ע"י מקרן חיצוני על גבי הסרט, ללא פולרייזר שיצור תלת מימד,אך כעת בסרטים הדיגיטלים הכתוביות באות מוטמעות בתוך הקובץ,והסרט מוקרן יחד איתן, כך שאם הן נעשו כמו שצריך (גוון צהבהב טיפה ושוליים שחורים) הן יכולות להשתלב היטב בעולם התלת מימד (לפעמים הכתוביות אפילו באות בנפרד והסרבר מוסיף אותן בעצמו,די דומה למה שקורה במחשב שלנו).RoeyTNT כתב:כמו שמישהו אמר פה פעם...shemsha כתב:בעבר אכן היו סרטי תלת מימד ללא כתוביות בעברית. כנראה התגברו על המכשול הטכנולוגי....
כדי ליצור כתוביות בסרט תלת מימד- הכתוביות צריכות להיות חלק מעולם התלת מימד - כלומר ללא משקפיים - גם הכתוביות יהיה מטושטשות.
אני זוכר בזמנו שבייוולף הכתוביות נראו נורמלי - ללא המשפקיים - ועם המשקפיים זה נהיה קצת מעוות...השתפרנו מאז חחח...