חיבור מגבר אונקיו לשלט לומד של יס (ממיר HD)
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אתה מתכוון מה בדיוק? איך אתה שולט על הווליום של היס דרך הרסיבר? כיבוי והדלקה? ערוצים? מה?
- דור-Future
- עוסק בתחום

- תגובות: 123
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
שלט יס לומד
אחרי שתיאמת בין השלט של הרסיבר לשלט יס בעזרת לחיצה ממושכת על ה TV ואז קוד 975, לחיצה על שני הכפתורים של הווליום בו זמנית תעביר את השליטה על העוצמה בין המגבר לממיר ולטלויזיה, אתה תראה את ההבהוב השונה בשלט של יס כל פעם ששליטת הווליום עוברת בין מכשיר למכשיר.
- דור-Future
- עוסק בתחום

שלט יס לומד
mei00 כתב:תודה רבה אתה גדול!!!!
עכשיו אני יכול להיפטר מהשלטים המיותרים!!
אתה לא מבין כמה סדר עשית לי בסלון!!...
בכייף!!!! תהנה
- ran_carney
-
- חבר ותיק

אין איזשהי אפשרות לשלוט על התחנות של הממיר דרך השלט הלומד של הרסיבר, נכון?
במידה וכן, משום מה, אשמח אם מישהו יכול להסביר איך עושים את זה בממירי ה-HD של הוט.
במידה וכן, משום מה, אשמח אם מישהו יכול להסביר איך עושים את זה בממירי ה-HD של הוט.
- דור-Future
- עוסק בתחום

- ran_carney
-
- חבר ותיק

תודה בכל אופן. אני אחזור על השאלה ברסיבר הבא. קפוץ לבקר עוד שנה, אה?
- דור-Future
- עוסק בתחום

בכייףran_carney כתב:![]()
תודה בכל אופן. אני אחזור על השאלה ברסיבר הבא. קפוץ לבקר עוד שנה, אה?...
Re: שלט יס לומד
לא הצלחתי לעשות את זה.דור-Future כתב:אחרי שתיאמת בין השלט של הרסיבר לשלט יס בעזרת לחיצה ממושכת על ה TV ואז קוד 975, לחיצה על שני הכפתורים של הווליום בו זמנית תעביר את השליטה על העוצמה בין המגבר לממיר ולטלויזיה, אתה תראה את ההבהוב השונה בשלט של יס כל פעם ששליטת הווליום עוברת בין מכשיר למכשיר....
תוכל להסביר יותר בפירוט איך אני מתאים את השלט של יס לשלט אחד?
- דור-Future
- עוסק בתחום

כן ... לחיצה ארוכה על לחצן ה TV עד קבלת הבהוב... לאחר מכן אתה מקיש קוד תיכנות 975.ariel-ro כתב:לא הצלחתי לעשות את זה.דור-Future כתב:אחרי שתיאמת בין השלט של הרסיבר לשלט יס בעזרת לחיצה ממושכת על ה TV ואז קוד 975, לחיצה על שני הכפתורים של הווליום בו זמנית תעביר את השליטה על העוצמה בין המגבר לממיר ולטלויזיה, אתה תראה את ההבהוב השונה בשלט של יס כל פעם ששליטת הווליום עוברת בין מכשיר למכשיר....
תוכל להסביר יותר בפירוט איך אני מתאים את השלט של יס לשלט אחד?...
מכאן והלאה אתה מלמד אותו כפתור אחר כפתור, אתה לוחץ על הכפתור בשלט יס שאותו אתה רוצה ללמד, אתה תראה הבהוב מהיר בשלט של יס, לאחר מכן אתה מכוון את השלט המקורי כלפי השלט של יס ולוחץ את הכפתור אותו אתה רוצה ללמד.. ברגע שהפקוה נקלטה תראה שההבהוב המהיר מתחלף שני הבהובים רצופים.
כך תמשיך עם הכפתורים אותם אתה רוצה ללמד..
לגבי שליטה על ווליום תראה את התגובות הקודמות בשרשור זה....
בהצלחה
רגע, זה בכל שלט של יס? או רק במקסHD?דור-Future כתב:כן ... לחיצה ארוכה על לחצן ה TV עד קבלת הבהוב... לאחר מכן אתה מקיש קוד תיכנות 975.ariel-ro כתב:לא הצלחתי לעשות את זה.דור-Future כתב:אחרי שתיאמת בין השלט של הרסיבר לשלט יס בעזרת לחיצה ממושכת על ה TV ואז קוד 975, לחיצה על שני הכפתורים של הווליום בו זמנית תעביר את השליטה על העוצמה בין המגבר לממיר ולטלויזיה, אתה תראה את ההבהוב השונה בשלט של יס כל פעם ששליטת הווליום עוברת בין מכשיר למכשיר....
תוכל להסביר יותר בפירוט איך אני מתאים את השלט של יס לשלט אחד?...
מכאן והלאה אתה מלמד אותו כפתור אחר כפתור, אתה לוחץ על הכפתור בשלט יס שאותו אתה רוצה ללמד, אתה תראה הבהוב מהיר בשלט של יס, לאחר מכן אתה מכוון את השלט המקורי כלפי השלט של יס ולוחץ את הכפתור אותו אתה רוצה ללמד.. ברגע שהפקוה נקלטה תראה שההבהוב המהיר מתחלף שני הבהובים רצופים.
כך תמשיך עם הכפתורים אותם אתה רוצה ללמד..
לגבי שליטה על ווליום תראה את התגובות הקודמות בשרשור זה....
בהצלחה...
- דור-Future
- עוסק בתחום