חיבור מגבר אונקיו לשלט לומד של יס (ממיר HD)
-
mei00
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
אך אני מלמד את השלט של יס לשלוט בממיר אונקיו?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
אתה מתכוון מה בדיוק? איך אתה שולט על הווליום של היס דרך הרסיבר? כיבוי והדלקה? ערוצים? מה?
-
mei00
-
- חבר פעיל מאוד

אני רוצה לסנכרן בין הרסיבר לשלט של יס על מנת שיוכל לשחק עם הווליום וכמובן לכבות ולהדליק.
עשיתי את הקודים שניתנו במדריך הרשמי שלי יס אבל קוד אחד רק הדליק קוד אחד רק כיבה
אף אחד מהם לא נגע בווליום.
עשיתי את הקודים שניתנו במדריך הרשמי שלי יס אבל קוד אחד רק הדליק קוד אחד רק כיבה
אף אחד מהם לא נגע בווליום.
- דור-Future
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 123
שלט יס לומד
אחרי שתיאמת בין השלט של הרסיבר לשלט יס בעזרת לחיצה ממושכת על ה TV ואז קוד 975, לחיצה על שני הכפתורים של הווליום בו זמנית תעביר את השליטה על העוצמה בין המגבר לממיר ולטלויזיה, אתה תראה את ההבהוב השונה בשלט של יס כל פעם ששליטת הווליום עוברת בין מכשיר למכשיר.
-
mei00
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה אתה גדול!!!!
עכשיו אני יכול להיפטר מהשלטים המיותרים!!
אתה לא מבין כמה סדר עשית לי בסלון!!
אתה לא מבין כמה סדר עשית לי בסלון!!
- דור-Future
-
- עוסק בתחום

שלט יס לומד
mei00 כתב:תודה רבה אתה גדול!!!!
אתה לא מבין כמה סדר עשית לי בסלון!!...
בכייף!!!! תהנה
- ran_carney
-
- חבר ותיק

אין איזשהי אפשרות לשלוט על התחנות של הממיר דרך השלט הלומד של הרסיבר, נכון?
במידה וכן, משום מה, אשמח אם מישהו יכול להסביר איך עושים את זה בממירי ה-HD של הוט.
במידה וכן, משום מה, אשמח אם מישהו יכול להסביר איך עושים את זה בממירי ה-HD של הוט.
- דור-Future
-
- עוסק בתחום

- ran_carney
-
- חבר ותיק

תודה בכל אופן. אני אחזור על השאלה ברסיבר הבא. קפוץ לבקר עוד שנה, אה?
- דור-Future
-
- עוסק בתחום

בכייףran_carney כתב:![]()
תודה בכל אופן. אני אחזור על השאלה ברסיבר הבא. קפוץ לבקר עוד שנה, אה?...
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
Re: שלט יס לומד
לא הצלחתי לעשות את זה.דור-Future כתב:אחרי שתיאמת בין השלט של הרסיבר לשלט יס בעזרת לחיצה ממושכת על ה TV ואז קוד 975, לחיצה על שני הכפתורים של הווליום בו זמנית תעביר את השליטה על העוצמה בין המגבר לממיר ולטלויזיה, אתה תראה את ההבהוב השונה בשלט של יס כל פעם ששליטת הווליום עוברת בין מכשיר למכשיר....
תוכל להסביר יותר בפירוט איך אני מתאים את השלט של יס לשלט אחד?
- דור-Future
-
- עוסק בתחום

כן ... לחיצה ארוכה על לחצן ה TV עד קבלת הבהוב... לאחר מכן אתה מקיש קוד תיכנות 975.ariel-ro כתב:לא הצלחתי לעשות את זה.דור-Future כתב:אחרי שתיאמת בין השלט של הרסיבר לשלט יס בעזרת לחיצה ממושכת על ה TV ואז קוד 975, לחיצה על שני הכפתורים של הווליום בו זמנית תעביר את השליטה על העוצמה בין המגבר לממיר ולטלויזיה, אתה תראה את ההבהוב השונה בשלט של יס כל פעם ששליטת הווליום עוברת בין מכשיר למכשיר....
תוכל להסביר יותר בפירוט איך אני מתאים את השלט של יס לשלט אחד?...
מכאן והלאה אתה מלמד אותו כפתור אחר כפתור, אתה לוחץ על הכפתור בשלט יס שאותו אתה רוצה ללמד, אתה תראה הבהוב מהיר בשלט של יס, לאחר מכן אתה מכוון את השלט המקורי כלפי השלט של יס ולוחץ את הכפתור אותו אתה רוצה ללמד.. ברגע שהפקוה נקלטה תראה שההבהוב המהיר מתחלף שני הבהובים רצופים.
כך תמשיך עם הכפתורים אותם אתה רוצה ללמד..
לגבי שליטה על ווליום תראה את התגובות הקודמות בשרשור זה....
בהצלחה
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

רגע, זה בכל שלט של יס? או רק במקסHD?דור-Future כתב:כן ... לחיצה ארוכה על לחצן ה TV עד קבלת הבהוב... לאחר מכן אתה מקיש קוד תיכנות 975.ariel-ro כתב:לא הצלחתי לעשות את זה.דור-Future כתב:אחרי שתיאמת בין השלט של הרסיבר לשלט יס בעזרת לחיצה ממושכת על ה TV ואז קוד 975, לחיצה על שני הכפתורים של הווליום בו זמנית תעביר את השליטה על העוצמה בין המגבר לממיר ולטלויזיה, אתה תראה את ההבהוב השונה בשלט של יס כל פעם ששליטת הווליום עוברת בין מכשיר למכשיר....
תוכל להסביר יותר בפירוט איך אני מתאים את השלט של יס לשלט אחד?...
מכאן והלאה אתה מלמד אותו כפתור אחר כפתור, אתה לוחץ על הכפתור בשלט יס שאותו אתה רוצה ללמד, אתה תראה הבהוב מהיר בשלט של יס, לאחר מכן אתה מכוון את השלט המקורי כלפי השלט של יס ולוחץ את הכפתור אותו אתה רוצה ללמד.. ברגע שהפקוה נקלטה תראה שההבהוב המהיר מתחלף שני הבהובים רצופים.
כך תמשיך עם הכפתורים אותם אתה רוצה ללמד..
לגבי שליטה על ווליום תראה את התגובות הקודמות בשרשור זה....
בהצלחה...
- דור-Future
-
- עוסק בתחום

- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

אההה טוב לדעת, חבל
האם אפשר לקנות או להשיג את השלט הזה איכשהו?(פשוט הוא בטח מתאים לממירים של יס, וגם הוא לומד)
האם אפשר לקנות או להשיג את השלט הזה איכשהו?(פשוט הוא בטח מתאים לממירים של יס, וגם הוא לומד)