Red Dead Redemption PS3 ב 400 ש"ח וב- 275 ש"ח, זה אותו משחק ?!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
wpfreaky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אתמול נכנסתי לבאג כדי לקנות Red Dead Redemption PS3

המשחק עולה אצלם 399 ש"ח

בהשוואת מחירים בזאם ניתן למצוא אותו ב 275 ש"ח

הפרש של 124 ש"ח (יותר יקר ב 45%).

שאלתי את המוכר לגבי פשר ההפרש במחירים וענה שהגירסה שנמכרת בבאג היא "גירסה ישראלית" ומה שנמכר ב 275 ש"ח זה גירסה אמריקאית כנראה ולכן זה יותר זול.

שאלתי אם יש הבדל ואמר שיש הבדל בגרפיקה ובאיכות הקול.

האם זה נכון מה שהוא אמר ?

תודה

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

אין הבדל. תקנה מה שיותר זול.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #3 

wpfreaky כתב: שאלתי את המוכר לגבי פשר ההפרש במחירים וענה שהגירסה שנמכרת בבאג היא "גירסה ישראלית" ומה שנמכר ב 275 ש"ח זה גירסה אמריקאית כנראה ולכן זה יותר זול.

שאלתי אם יש הבדל ואמר שיש הבדל בגרפיקה ובאיכות הקול.
...
:מת מצחוק:

:ממש לא:

מדהים כמה מוכרן ישראלי יכול "לחרטט" לקוח.

תתעלם מעיצות אחיתופל של מוכרנים ורכוש את הכי זול שתמצא - אין שום הבדלים.

wpfreaky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

אז הוא חרטטן ....
חבל שזאת הגישה בבאג.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #5 

יש תמחור באג ויש תמחור שפוי. אין הבדל בין המשחקים.
יש אשכרה אנשים שקונים שם :roll:
Need more cowbell

odtl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

פשוט לא יאמן שיש עוד אנשים שנכנסים לבאג.. והשקרים שיוצאים למוכרים שם אפילו יותר מזעזעים אותי.

לדעתי האישית, ואתם יכולים לחלוק עליה, אין אף מוצר בעולם שנמכר בבאג במחיר הזול ביותר. ובמקרה הטוב רק בתוספת 20%.

אם אתה רוצה את המחיר הזול ביותר אתה תצטרף לפנות לאינטרנט ולאתרים השונים:
למשל, ב40 ליש"ט (220 שקלים או משהו כזה) http://www.thehut.com/games/platforms/p ... 78965.html ואני בטוח שבחיפוש מעמיק יותר תמצא מחיר טוב יותר (שיגיע עד לחצי המחיר בבאג!!)

צריך לשלוח למוכרים של באג את כולבוטק שיקליט אותם ואת דברי ההבל שלהם.

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

odtl כתב:פשוט לא יאמן שיש עוד אנשים שנכנסים לבאג.. והשקרים שיוצאים למוכרים שם אפילו יותר מזעזעים אותי.

לדעתי האישית, ואתם יכולים לחלוק עליה, אין אף מוצר בעולם שנמכר בבאג במחיר הזול ביותר. ובמקרה הטוב רק בתוספת 20%.

אם אתה רוצה את המחיר הזול ביותר אתה תצטרף לפנות לאינטרנט ולאתרים השונים:
למשל, ב40 ליש"ט (220 שקלים או משהו כזה) http://www.thehut.com/games/platforms/p ... 78965.html ואני בטוח שבחיפוש מעמיק יותר תמצא מחיר טוב יותר (שיגיע עד לחצי המחיר בבאג!!)

צריך לשלוח למוכרים של באג את כולבוטק שיקליט אותם ואת דברי ההבל שלהם.
...
וואלה אחי מחזק אותך במאה אחוז! חבורה של זי...י מוח!

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #8 

זה לא בדיוק קשור למה שאמרת אבל נראה לי שבכל זאת כדאי להגיד את זה פה. כמו עם GTA4, הביקורות מהללות ולא קשורות למציאות. המשחק הזה חמוד מאוד ואני משחק בו עכשיו באקס בוקס והוא לא שווה לא 400 שקלים ולא 275 שקלים. אני מציע שתחכה להורדת מחירים או שתזמין יד שניה.. אבי מצטער שקניתי חדש אבל על חלב שנשפך לא בוכים.
בכלליות בבאג אפשר לקנות הרבה דברים, אבל לא משחקי קונסולות. מחירים לא קשורים למציאות.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #9 

אם זאת התגובה האמיתית של עובד באג, זה ראוי לעיסוק בכולבוטק או לפחות איזה תחקיר צרכני נחמד בחדשות או תוכנית החסיכון.
מדובר בהונאה לכל דבר בכדי להצדיק מחיר גבוה וללא סיבה.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #10 

אני ממש לא מסכים.
גם GTA4 וגם RDR הם משחקים מצויינים - ואם אתה לא עסוק בלספור פיקסלים במקום בעלילה - רוב האנשים שאוהבים את הז'אנר מאוד יאהבו אותם.

ליביו

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #11 

flsh כתב:זה לא בדיוק קשור למה שאמרת אבל נראה לי שבכל זאת כדאי להגיד את זה פה. כמו עם GTA4, הביקורות מהללות ולא קשורות למציאות. המשחק הזה חמוד מאוד ואני משחק בו עכשיו באקס בוקס והוא לא שווה לא 400 שקלים ולא 275 שקלים. אני מציע שתחכה להורדת מחירים או שתזמין יד שניה.. אבי מצטער שקניתי חדש אבל על חלב שנשפך לא בוכים.
בכלליות בבאג אפשר לקנות הרבה דברים, אבל לא משחקי קונסולות. מחירים לא קשורים למציאות.
...
הרגשתי אותו דבר עם GTA4. לא מבין את ההייפ על משחקי רוקסטאר. הם נורא מושקעים והכל אבל ההתלהבות נגמרת כאשר המשחקיות הלקויה מרימה את ראשה המכוער.
Need more cowbell

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

ליביו, העלילה בכל משחקי GTA היא בעצם SCAR FACE. בRDR הסיפור שונה אבל עושה רושם שגם לא עמוק מידי.. בעיקר מבדר. השטחים הרבה יותר מידי גדולים ואתה מוצא את עצמך רוכב על סוס 5 דקות, נמצא חצי דקה ביעד ואז שוב פעם רוכב 5 דקות. השליטה בסוס לא טובה מספיק. רוב המשימות (כולן?) הן משימות שליח. זה לא GTA, אין פה היגיון לכך שכל המשימות יהיו לעשות למישהו את העבודה. אני יכול להמשיך עוד הרבה על למה המשחק לא טוב כמו מה שהביקורות מציינות.
ומצחיק שאתה מדבר על לספור פיקסלים אבל דווקא גרסת האקס בוקס נראת מספיק טוב שלא טרחתי לעשות את זה :lol: שזאת עוד נקודה. בושה שR* לא מסוגלת עדיין להוציא משחק לשתי הקונסולות שיראה אותו הדבר.

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

העלילה במשחקי GTA לטעמי מאוד ורסטילית וכל הפיל והכל מאוד השתנה בין SA , VC ו4 - ומכל אחד מהם נהנתי מסיבה אחרת לגמרי.
לגבי RDR - אני משהו כמו 15 שעות פנימה - אם אתה משתמש נכון במעברים המהירים (בעזרת הCAMP) אין לך רכיבות ריקות כמעט וממש לא כל המשימות הן שליח , ממש אפילו לא קרוב לזה , וגם לא לעשות לאחרים את העבודה.

כמה שיחקת מהמשחק?

לגבי עניין הגירסאות - מוסכם, אבל גם ב360 היא נראית *** לדעתי (יפה בתזוזה - נוראית בPAUSE)

ליביו

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

אני עכשיו בדרך למקסיקו.
והרכיבות הריקות הן אלה שאתה מלווה מישהו (כמו המרשל) והם מחליטים לרכב נורא נורא לאט ואתה לא יודע את הדרך. ומזה יש יותר מידי.
ולקרוא לעלילות של GTA ורסיטליות לא עושה צדק למילה. הן אותו הז'אנר (מבחינה ספרותית) שוב ושוב (לא שזה כזה נורא) וההבדל זה פשוט העיר\אזור והדמויות. הבעיות אותן בעיות, הסדר דומה וכו' וכו'. זה היה נורא נורא מרשים על הפס2. היום כשמשחקי SANDBOX אחרים לא פחות טובים, ואפילו יותר טובים, כבר אי אפשר לתת למשחק כמו GTA4 ציון מושלם בכל מקום. במיוחד לאור המכניקת משחק המאוד, מאוד גרועה של כמה אלמנטים (נהיגה ויריה למשל) מרכזיים.
ולהגיד שאתה לא שליח בRDR זה פשוט מצחיק. אתה רוצה לעשות משהו, אז בשביל זה אתה צריך לעשות למישהו אחר 10 משימות. זה מעצבן. כמות המשימות שאתה באמת משיג משהו שאתה רוצה ולא מה שמישהו אחר רוצה היא נורא נמוכה. זאת לא דרך טובה בעיני לפתח סיפור או משחק. זה כמו לזרוק רעיונות לכל מקום ולקוות שמשהו יחזיק.
והמשחק לא נראה רע בכלל על ה360. למה ציפית בדיוק מהמשחק? נראה נחמד מאוד. קצב פריימים טוב, אין בעיות ג'אגיז כמו שיש במשחקים אחרים והטקסטורות לא נקרעות או קופצות משום מקום. מבחינה ויזואלית המשחק עושה עבודה טובה.

נראה שלא משנה כמה רוקסטאר תנסה, הם לא מצליחים לעשות מכניקת יריות טובה וגם הרכיבה לא ממש כיפית. מה שנשאר זה סיפור נחמד ודמויות משעשעות ומכניקה שהיא לא זוועתית ואפשר להעביר איתה את הזמן עד לקטע סיפור הבא. להגיד שזה שווה מחיר מלא אני לא יכול. ב40 דולר, שווה כל שקל.

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #15 

nadavck כתב:אם זאת התגובה האמיתית של עובד באג, זה ראוי לעיסוק בכולבוטק או לפחות איזה תחקיר צרכני נחמד בחדשות או תוכנית החסיכון.
...
לא צריך להגזים.
מדובר במוכר שלא יודע כלום מהחיים שלו.
לא יותר.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #16 

9xcalibur9 כתב:
nadavck כתב:אם זאת התגובה האמיתית של עובד באג, זה ראוי לעיסוק בכולבוטק או לפחות איזה תחקיר צרכני נחמד בחדשות או תוכנית החסיכון.
...
לא צריך להגזים.
מדובר במוכר שלא יודע כלום מהחיים שלו.
לא יותר.
...
היית אומר את זה גם אם היה מדובר בחנות שאתה לא עובד בה?

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

ברזולוציית SD הגרסה האירופאית מציגה רזולוציית PAL בעוד שהאמריקאית מציגה רזולוציית NTSC. לגבי איכות הקול, אני לא יודע למה הוא התכוון אבל אולי הוא התכוון לכך שיש עוד שפות שמע. ואולי הוא בכלל שמע מחבר על גרסת האקס בוקס שנראת יותר טוב והתבלבל בין הדברים וחשב שהכוונה למה שיש להם. מפה לשם לא צריך ללכת לכולבוטק. הבן אדם יודע שיש גרסה אמריקאית, יודע שהיא יותר זולה, והוא יכול בקלות לבדוק באינטרנט (או בחנויות שמוכרות את הגרסה האמריקאית) מה ההבדל.
הגרסה הישראלית עולה יותר כי המחיר שלה אמור להיות מותאם ליורו בעוד שהגרסה האמריקאית מותאמת לדולר. תוסיף לזה שחנויות שמוכרות את הגרסה האמריקאית נלחמות על כל שקל שהמוצר עולה כי הן לא מפורסמות כמו באג שלא צריכה לדאוג למחיר הנכון כי בטוח יבוא מישהו לקנות מרוב שהם גדולים, וזה הפער במחירים. אם זה כל כך מעצבן תפסיק לקנות בבאג ותתחיל לקנות בחול ותשלם הרבה פחות מ275 שקלים למשחק.

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES ... ption.html

שטויות במיץ - גירסא אירופאית - גם לא יגיע ל275 ש"ח בארץ.

ליביו

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

וגם ביחס ליורו כשהוא בשער הגבוה של 5.5 לא יגיע ל400 שקלים. באג יודעים שהרוב יקנו אצלהם את המשחק, חנויות קטנות ינסו להוריד מחיר כמה שיותר ובמקרה יוצא שהגרסה האמריקנית משתלמת להם יותר בשביל המחירים הנמוכים. אני גם יכול להבטיח לך שמחיר הקניה של חלק מהחנויות יאפשר להם רווח ב200 שקלים. צריך לעשות חוק שאם למוצר יש מחיר סטנדרטי אז הוא תקף גם בארץ (כלומר משחק עולה 60 יורו, ואם הוא משווק בארץ, גם בארץ הוא יעלה 60 יורו). אבל לא נראה לי שזה בראש של הפוליטיקאים פה..
אני זוכר משחק שעלה לחנות 8 דולר ונמכר בכל מקום ב50 דולר בדור הקודם. רוצה לנחש בכמה הוא נמכר בחנות? 300 שקל כי אף אחד לא מכר בפחות.
בקיצור - הכי טוב להזמין באינטרנט. כמה שפחות אנשים בינך לבין המשחק, כך אתה משלם פחות כסף.

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

לגבי המחיר - זה לא לחם , וגם שם אין כמעט סטנדרטיזציה - -אז זה לא ממש קשור לפוליטיקאים.

לגבי רווחים של 200 ש"ח - אתה מדמיין. גם ליבואן אין רווח כזה (וד"א - הם אלו שמרוויחים הכי הרבה) ועדיין - לא כזה זול ליבא בתור חנות.
בניגוד לפרטי - אתה תמיד משלם מע"מ + מכס (כ30 וקצת אחוז) , אתה חייב להעביר דרך מכון התקנים ולשחרר בעצמך את החבילות והובלה עסקית מהירה.
אז נכון - הם קונים את זה ביותר זול (לפעמים, לא תמיד) אבל כל היותר זול הזה נמחק די מהר.
בתור פרטי - יותר קל לחתוך פינות.
כל זה מהכירות עם מה שקורה פה ושם.

רוב המכירים הגבוהים הם נגזרת של היבואנים שמספקים לחנויות (שאם החנויות לא יעבדו איתם - זה מאוד יגביל אותם בחלק מהדברים)

ליביו

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”