Red Dead Redemption PS3 ב 400 ש"ח וב- 275 ש"ח, זה אותו משחק ?!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #21 

לא רווחים של 200, רווחים גם אם המחיר יהיה 200.
תתפלא כמה משחקים יותר זולים אם משתמשים בספקים אמריקנים במקרים שהספקים הישראלים גוזרים קופה. לפעמים יש הבדלים ענקיים בגלל שמשחק לא נמכר בכמויות שהמפיצה ציפתה שהוא ימכר באמריקה והיא יושבת על סטוקים שלוקחים הרבה דמי איחסון.
הרבה פעמים כשהמשחק מוזל ל250~ זה אותו העותק שישב שם עם מחיר של מעל ל300 שקלים ולכן היבואניות מוכרות בהתאם למחיר אחרי הירידה הראשונה.
וגם כשקונים מהספקיות בארץ המחיר מאוד זול הרבה פעמים. בדרך כלל אם יש בחנות גרסה אמריקנית זה אומר שאת המשחק הזה ידעו מראש שלא שווה למכור במחיר של היבואנית. אבל שים לב שהרוב עדיין PAL ובמחירים טובים בגלל שיש ספקיות בארץ שהבינו שעדיף למכור הרבה בפחות רווח מאשר קצת בהרבה רווח. הבעיה המאוד גדולה היא שיש ספקים בארץ שלא מוכנים לקחת סחורה בחזרה. ישפאר, אם לנקוב בשם של אחת, תעשה את המוות.
וכמו שאמרת - כשאתה מזמין מחו"ל פרטי אתה חותך פינות. ולכן זה הכי משתלם. כמה שפחות דברים בדרך, כך תקבל את המשחק במחיר נמוך יותר.

אגב סיימתי את המשחק, 18 שעות לסיפור + כמה סיפורי צד. כמובן שלא 100 אחוז. מאוד נחמד בסופו של דבר אבל אני לא מצליח להבין בכלל את הציונים שהוא קיבל. אין יותר מידי מה לעשות חוץ ממשימות (של סיפור+סיפורי צד) בניגוד לGTA ואחרים אבל לפחות הדמויות מבדרות. אני לא מרגיש שאני יכול להמליץ עליו במחיר מלא. יש דברים ששווים יותר מהמשחק הזה גם במחיר מלא. הגיים פליי פשוט לא כזה טוב.

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #22 

אני דווקא מאוד נהנתי מהמכניקות יריות וכו. שיחקת אונליין?

ליביו

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

לא. זה דבר אחד שגורם לי להצטער שקניתי את גרסת האקס בוקס. אני לא רוצה לשלם על אקס בוקס לייב \:
מכניקת היריות שונה און ליין? אני לא אוהב כיוון אוטומטי. הייתי מעדיף אם זה היה מכוון לסביבה ואני הייתי צריך לעשות את הכיוון הסופי. הם כמובן נתנו את האופציה לעשות את זה עם הDEAD EYE אבל האופציה די מיותרת כשהכיוון האוטומטי כל כך טוב. במיוחד במרדפי סוסים כשכל מה שצריך זה לירות פעם אחת, מי שרודף אחריך נופל מהסוס ואתה יכול להמשיך בידיעה שהוא בחיים לא יתפוס אותך.
אולי עדיף שיתקנו את זה בפאטץ' ושיורידו את כמות הDEAD EYE. נורא קל להשיג תחמושת וכסף במשחק ואף פעם אין מחסור של שמן נחשים\טבק לעיסה\מון שיין וזה מוריד הרבה מהאתגר. גם הייתי מאוד רוצה שיהיה יותר דברים לעשות עם מה שצדים וקוטפים. זה הופך להיות כלי להכנסת כסף נטו בסוף וחבל כי באמת שלא חסר איך להשיג כסף במשחק.
האמת שאני סתם מתווכח על דברים קטנים כי המשחק בסופו של דבר מעולה. אבל יש כל כך הרבה משחקים מדהימים היום שאני לא יודע אם הייתי ממליץ במחיר מלא למי שלא שיחק עדיין במשחקים כמו GOD OF WAR או UNCHARTED 2 לצורך העניין. לפחות זה השביע את הרעב לCRACKDOWN 2 באופן זמני.

אגב מה חשבת על המשימות ממש לפני הסוף אם הגעת? היה נוראי בעיני ויכלו לעשות את זה יותר נחמד. הסוף היה ברור עוד לפני מקסיקו ואחר כך כבר ברור לחלוטין איך יגמר.

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

אני כרגע במקסיקו ובדיוק החזרתי את Escuela לסוכנים - ככה שיש לי עוד לשחק עד הסוף.

לעומת זאת על GOW3 לדוגמא - אני ממש לא יכול להמליץ לקנות - אלא להשאיל מחבר לשבוע בשביל ה9 שעות משחק שלו.

ליביו

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

GOD OF WAR לא משחקים בשביל הרמת קושי הראשונה. הרעיון זה לסיים את המשחק על כמה רמות קושי (כמו נינג'ה גיידן ודויל מיי קרי). ואת האמת, כזה משחק טוב שווה גם רק 9 שעות (יותר קרוב ל7 למען האמת). אם הכוונה זה לשחק רק ברמת קושי אחת בGOD OF WAR אולי באמת לא שווה לקנות במחיר מלא לכל אחד. אני יודע שאני עדין נהנתי ממנו מאוד ולא מצטער על הקניה.

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

אותי GOW בתור משחק לגריינדינג ברמות קושי והבונוסים שיעמם פחד.
בתור PROOF OF CONCEPT ומשחק חד פעמי כחוויה הוא מדהים.
בתור חוויה חוזרת - הוא חלש מאוד יחסית לתחרות (אפילו שנתת - לדוגמא נינג'ה גיידן שאני יכול לחזור אפילו עכשיו לסיגמה)

ליביו

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”