ממירי HD רגילים ביס
-
ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
שלום לחברי הפורום,
אני מנוי שנים רבות ביס.
כבר מספר חודשים שהייתי מעוניין לשדרג את הממיר האנלוגי שלי בממיר HD, אך לאורך כל הזמן הזה במחלקת שירות הלקוחות טענו שיס משווקים רק את ממיר היס מקס טוטאל עם שירות ה VOD, ואין להם כבר ממירי HD "רגילים".
על שדרוג ליס מקס טוטאל ביקשו ממני תוספת של כ-50 ש"ח בחודש.
מאחר ואין לי צורך בהקלטת שידורים וגם לא בשירות VOD ביקשתי ממיר HD רגיל, אך הם טענו בתוקף שאין.
בשבוע שעבר היה אצלי טכנאי של יס בנושא אחר לגמרי, והוא אמר שחבל שאיני משדרג לממיר HD - אמרתי לו שהייתי שמח לכך וסיפרתי לו את הסיפור הנ"ל. לאחר ששמע את הדברים הוא אמר לי שמה שאמרו לי פשוט לא נכון, ושיש לו ברכב ממירי HD "רגילים" שהוא מתקין ללקוחות חדשים וקיימים, והרשה לי לצטט אותו.
לאחר שיחה קצרה עם שירות הלקוחות בה ציטטתי את הטכנאי שלהם, הם ביצעו "בדיקה", ופתאום מצאו שאכן הם יכולים לספק לי ממיר שכזה, והמחיר יעמוד רק על 14.90 ש"ח תוספת לחודש.
חשוב לי לציין כי אני מרוצה מאד מהשירות של יס, ואני לגמרי לא בטוח שאכן נציגי השירות ידעו על כך, ותוהה שמא מחלקת המכירות פשוט לא עדכנה אותם בכך בכוונה!
אני מקווה שהמקרה שלי יעזור למי שמעוניין לשדרג לממיר HD רגיל ולא המקס טוטאל.
אני מנוי שנים רבות ביס.
כבר מספר חודשים שהייתי מעוניין לשדרג את הממיר האנלוגי שלי בממיר HD, אך לאורך כל הזמן הזה במחלקת שירות הלקוחות טענו שיס משווקים רק את ממיר היס מקס טוטאל עם שירות ה VOD, ואין להם כבר ממירי HD "רגילים".
על שדרוג ליס מקס טוטאל ביקשו ממני תוספת של כ-50 ש"ח בחודש.
מאחר ואין לי צורך בהקלטת שידורים וגם לא בשירות VOD ביקשתי ממיר HD רגיל, אך הם טענו בתוקף שאין.
בשבוע שעבר היה אצלי טכנאי של יס בנושא אחר לגמרי, והוא אמר שחבל שאיני משדרג לממיר HD - אמרתי לו שהייתי שמח לכך וסיפרתי לו את הסיפור הנ"ל. לאחר ששמע את הדברים הוא אמר לי שמה שאמרו לי פשוט לא נכון, ושיש לו ברכב ממירי HD "רגילים" שהוא מתקין ללקוחות חדשים וקיימים, והרשה לי לצטט אותו.
לאחר שיחה קצרה עם שירות הלקוחות בה ציטטתי את הטכנאי שלהם, הם ביצעו "בדיקה", ופתאום מצאו שאכן הם יכולים לספק לי ממיר שכזה, והמחיר יעמוד רק על 14.90 ש"ח תוספת לחודש.
חשוב לי לציין כי אני מרוצה מאד מהשירות של יס, ואני לגמרי לא בטוח שאכן נציגי השירות ידעו על כך, ותוהה שמא מחלקת המכירות פשוט לא עדכנה אותם בכך בכוונה!
אני מקווה שהמקרה שלי יעזור למי שמעוניין לשדרג לממיר HD רגיל ולא המקס טוטאל.
ברור שהם ינסו לדחוף לך משהו יקר יותר, גם אם אין לך צורך בו.
למישהו יש מושג אם אותו הדבר נכון גם לגבי ממירי Max? אני מעוניין להזמין אך כל פעם הנציגים אומרים לי את זה שוב ושוב - "אנחנו כבר לא מוכרים ממירי Max רגילים".
למישהו יש מושג אם אותו הדבר נכון גם לגבי ממירי Max? אני מעוניין להזמין אך כל פעם הנציגים אומרים לי את זה שוב ושוב - "אנחנו כבר לא מוכרים ממירי Max רגילים".
אני יכול לאשר שקיים מבצע (רק במח' קשרי לקוחות) עבור:
1. HD רגיל - תוספת של 14.90 לחודש
2. MAX רגיל - לא ביררתי מחיר כי זה לא רלוונטי בשבילי
רק היום הטכנאי של יס התקין בביתי ממיר HD רגיל.
אבל יש למהר כי לפי דביריו של נציגת מח' קשרי לקוחות המבצע קיים לזמן מוגבל מאוד.
בהצלחה...
1. HD רגיל - תוספת של 14.90 לחודש
2. MAX רגיל - לא ביררתי מחיר כי זה לא רלוונטי בשבילי
רק היום הטכנאי של יס התקין בביתי ממיר HD רגיל.
אבל יש למהר כי לפי דביריו של נציגת מח' קשרי לקוחות המבצע קיים לזמן מוגבל מאוד.
בהצלחה...
תגיע.amirn כתב:דיברתי איתם עכשיו - הם אומרים 19 ש"ח לחודש - התחייבות 36 חודשים - 169 ש"ח התקנה.
לא הגעתי ל"קשרי לקוחות" לראות אם ניתן לרדת ל 14.9 ו/או בהתקנה....
זה מה שאני עשיתי.
HOT מוכניס לשלם 550 ש"ח קנס
בנוסף מציעים ממיר חינם.
תגיע לקשרי ותראה שאתה מוריד את המחיר הבסיסי של הממיר.
כמה שאלות:
- האם ה-14.90 דרש התחייבות ל-3 שנים?
- האם ניתן לבטל את ה-HD ולחזור לממיר רגיל אחרי המונדיאל?
- יש איזשהו מתכון להגיע לקשרי לקוחות? המתכון הרגיל הוא לאיים
להתנתק אבל מכיוון שאני מחויב לעוד שנה וחצי זה קצת בעייתי...
תודה!
רון
- האם ה-14.90 דרש התחייבות ל-3 שנים?
- האם ניתן לבטל את ה-HD ולחזור לממיר רגיל אחרי המונדיאל?
תודה!
רון
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אפשר לקחת את הכרטיס, לאפסן את הממיר, ולבנות מערכת הקלטה של טלויזיה, כולל HD במחשב בתצורת שרת/לקוח בתוכנת SageTV או MediaPortal.dman23 כתב:לבןurisavor כתב:אם זה מגיע עם כרטיס חכם לבן, אז זה חדשות טובות עבור מי שרוצה לבנות מערכת של הקלטה דיגיטלית לsagetv או mediaportal.
איזה כרטיס קיבלת עם הממיר?...
מה זה אומר? מה אפשר לעשות עם זה?...
אצלי יש שרת אחד ו6 מחשבים/טלויזיות - כולם על כרטיס חכם בודד.
כרגע אני עובר מSageTV לMediaPortal
יש כמה חברה מעולים פה בפורום שמשקיעים את נשמתם בפתרון, כולל תכנות, פתרון באגים ואפילו תמיכה.
ראה השרשורים הבאים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
ולפניו:
מדריך: http://www.hometheater.co.il/article014 ... %D7%99-Yes
שרשור: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
רון-ר כתב:כמה שאלות:
- האם ה-14.90 דרש התחייבות ל-3 שנים? - כן, וזה 19.00 אם לא תגיע לקשרי לקוחות
- האם ניתן לבטל את ה-HD ולחזור לממיר רגיל אחרי המונדיאל? - כן... אבל תמשיך לשלם עבור תקופת ההתחייבות
תודה!
רון...