בקשת המלצה לרמקולים רצפתיים
עד לפני זמן לא רב היה לי בבית רסיבר פיוניר ax5ai משודך לרמקולים b&w 604 s3 , והייתי מרוצה מהתוצאה .
לאחרונה שידרגתי את הרסיבר לאונקיו tx-nr3007 ואני מעוניין לשדרג את הרמקולים הקדמיים.
חלל הבית די "בעייתי" להרבה רמקולים, אורך הסלון הינו כ 7 מטר, כשאני יושב במרחק של 5.5 מטר מהרמקולים הקדמיים והמרחק בין הרמקולים הוא 3 מטר . בנוסף יש חלל גדול בצידו הימני של הסלון שמתחבר לפינת האוכל ולמטבח .
אני מחפש רמקולים "שימלאו" את חלל הבית.
אני שומע בעיקר הופעות פופ,רוק,סרטי קולנוע ולעיתים אף מוסיקה ב SACD כמו dire starit וכד' .
חשוב לי איכות הסאונד (מה שכנראה חסר לי היום).
כמו כן אני לא מעוניין לרכוש מגבר ייעודי לרמקולים, אלא להשתמש בהגברה של הרסיבר, כך שחשוב שהרמקולים יוכלו לעבוד ללא קושי עם ההגברה של הרסיבר.
התקציב עבור הרמקולים הינו כ 10K (אפשר לחרוג מעט), ואין לי בעיה עם רמקולים מיד 2 .
תודה.
לאחרונה שידרגתי את הרסיבר לאונקיו tx-nr3007 ואני מעוניין לשדרג את הרמקולים הקדמיים.
חלל הבית די "בעייתי" להרבה רמקולים, אורך הסלון הינו כ 7 מטר, כשאני יושב במרחק של 5.5 מטר מהרמקולים הקדמיים והמרחק בין הרמקולים הוא 3 מטר . בנוסף יש חלל גדול בצידו הימני של הסלון שמתחבר לפינת האוכל ולמטבח .
אני מחפש רמקולים "שימלאו" את חלל הבית.
אני שומע בעיקר הופעות פופ,רוק,סרטי קולנוע ולעיתים אף מוסיקה ב SACD כמו dire starit וכד' .
חשוב לי איכות הסאונד (מה שכנראה חסר לי היום).
כמו כן אני לא מעוניין לרכוש מגבר ייעודי לרמקולים, אלא להשתמש בהגברה של הרסיבר, כך שחשוב שהרמקולים יוכלו לעבוד ללא קושי עם ההגברה של הרסיבר.
התקציב עבור הרמקולים הינו כ 10K (אפשר לחרוג מעט), ואין לי בעיה עם רמקולים מיד 2 .
תודה.
לא יודע להסביר את סוג הצליל שאני אוהב.
יצא לי לשמוע את ה klipsch 83 והוא צעקני מידי בשבילי (הטוויטר שלו חזק מאוד) .
חשוב לי שיהיה באס ועומק לסאונד, אבל גם שהרמקול יוכל לעלות בצלילים הגבוהים ושלא ישאר עמום.
ברור לי שרסיבר לא יתן תוצאה של מגבר סטריאו ייעודי, אבל כרגע אני רוצ להשתמש רק בהגברה של הרסיבר, ולכן חשוב שהרמקול יהיה כזה שהרסיבר "יזיז" אותו ללא בעיה.
יצא לי לשמוע את ה klipsch 83 והוא צעקני מידי בשבילי (הטוויטר שלו חזק מאוד) .
חשוב לי שיהיה באס ועומק לסאונד, אבל גם שהרמקול יוכל לעלות בצלילים הגבוהים ושלא ישאר עמום.
ברור לי שרסיבר לא יתן תוצאה של מגבר סטריאו ייעודי, אבל כרגע אני רוצ להשתמש רק בהגברה של הרסיבר, ולכן חשוב שהרמקול יהיה כזה שהרסיבר "יזיז" אותו ללא בעיה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
למה אגב לא לחלק את התקציב שלך בין מגבר סטריאו וזוג רמקולים?
כמעט בטוח שתקבל כך תוצאה טובה יותר (בשרשור המגבר ליציאות ה Pre ברסיבר שלך) מאשר זוג רמקולים בכל התקציב.
כמעט בטוח שתקבל כך תוצאה טובה יותר (בשרשור המגבר ליציאות ה Pre ברסיבר שלך) מאשר זוג רמקולים בכל התקציב.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מצטער, אני לא מספיק בקיא בעולם האודיו הדו ערוצי - אבל דיברתי מהתרשמות אישית שלי ומהמלצות שניתנו בעבר בפורום.
המטרה שלי הייתה להבין האם אתה מתנגד עקרונית להוספת מגבר משורשר או שפשוט חשבת שזה לא משנה.
המטרה שלי הייתה להבין האם אתה מתנגד עקרונית להוספת מגבר משורשר או שפשוט חשבת שזה לא משנה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נדמה לי שאני מבין אותך...sufgi123 כתב:שמעתי את ה 683 ולא הרגשתי בשיפור משמעותי יחסית ל 604
הקליפש 83 היה משמעותית נשמע טוב ומפורט יותר, אבל "הצעקנות" שלו היתה יותר מידי בשבילי .
אני מחפש רמקול עם צליל "חם" , אבל שיהיה מפורט במיד ובגבוהים ....
תנסה FOCAL מסדרה 800 (למשל, דגם 816 ) ו Cabasse , למשל :
http://www.dtown.co.il/forum/14029-%D7% ... D7%9D.html
גם Paradigm יכולים אולי למצוא חן בעיניך, למשל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32739
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32387
ארז
לדעתי הם טובים יותר ממה שיש לך היום ושהיו טובים עבורך כל עוד לא החלפת הגברה....sufgi123 כתב:האם לדעתך הרמקולים האלה יכולים "למלא" חלל גדול בסאונד ?
האם הם לא יאבדו מאיכותם אם אני יושב במרחק של 5.5 מטר מהם ?...
לא התנסיתי בשמיעה ממרחק כזה אז אני לא יכול להעיד מניסיון אבל מדובר ברמקולים שמיועדים לחלל גדול, לא לחדר 3*3 ....
ארז