בקשת המלצה לרמקולים רצפתיים
-
sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
עד לפני זמן לא רב היה לי בבית רסיבר פיוניר ax5ai משודך לרמקולים b&w 604 s3 , והייתי מרוצה מהתוצאה .
לאחרונה שידרגתי את הרסיבר לאונקיו tx-nr3007 ואני מעוניין לשדרג את הרמקולים הקדמיים.
חלל הבית די "בעייתי" להרבה רמקולים, אורך הסלון הינו כ 7 מטר, כשאני יושב במרחק של 5.5 מטר מהרמקולים הקדמיים והמרחק בין הרמקולים הוא 3 מטר . בנוסף יש חלל גדול בצידו הימני של הסלון שמתחבר לפינת האוכל ולמטבח .
אני מחפש רמקולים "שימלאו" את חלל הבית.
אני שומע בעיקר הופעות פופ,רוק,סרטי קולנוע ולעיתים אף מוסיקה ב SACD כמו dire starit וכד' .
חשוב לי איכות הסאונד (מה שכנראה חסר לי היום).
כמו כן אני לא מעוניין לרכוש מגבר ייעודי לרמקולים, אלא להשתמש בהגברה של הרסיבר, כך שחשוב שהרמקולים יוכלו לעבוד ללא קושי עם ההגברה של הרסיבר.
התקציב עבור הרמקולים הינו כ 10K (אפשר לחרוג מעט), ואין לי בעיה עם רמקולים מיד 2 .
תודה.
לאחרונה שידרגתי את הרסיבר לאונקיו tx-nr3007 ואני מעוניין לשדרג את הרמקולים הקדמיים.
חלל הבית די "בעייתי" להרבה רמקולים, אורך הסלון הינו כ 7 מטר, כשאני יושב במרחק של 5.5 מטר מהרמקולים הקדמיים והמרחק בין הרמקולים הוא 3 מטר . בנוסף יש חלל גדול בצידו הימני של הסלון שמתחבר לפינת האוכל ולמטבח .
אני מחפש רמקולים "שימלאו" את חלל הבית.
אני שומע בעיקר הופעות פופ,רוק,סרטי קולנוע ולעיתים אף מוסיקה ב SACD כמו dire starit וכד' .
חשוב לי איכות הסאונד (מה שכנראה חסר לי היום).
כמו כן אני לא מעוניין לרכוש מגבר ייעודי לרמקולים, אלא להשתמש בהגברה של הרסיבר, כך שחשוב שהרמקולים יוכלו לעבוד ללא קושי עם ההגברה של הרסיבר.
התקציב עבור הרמקולים הינו כ 10K (אפשר לחרוג מעט), ואין לי בעיה עם רמקולים מיד 2 .
תודה.
- partner11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
יש לך מבחר עצום במחיר הזה, אתה צריך להסביר איזה סוג צליל אתה אוהב, פתוח, סגור, טוויטר דומיננטי, באס אגרסיבי ועוד
מניסיוני, אף רסיבר קולנע ביתי, גם היקר ביותר לא יתקרב למגבר סטיראו ממוצע,
מניסיוני, אף רסיבר קולנע ביתי, גם היקר ביותר לא יתקרב למגבר סטיראו ממוצע,
-
sufgi123
-
- חבר ותיק

לא יודע להסביר את סוג הצליל שאני אוהב.
יצא לי לשמוע את ה klipsch 83 והוא צעקני מידי בשבילי (הטוויטר שלו חזק מאוד) .
חשוב לי שיהיה באס ועומק לסאונד, אבל גם שהרמקול יוכל לעלות בצלילים הגבוהים ושלא ישאר עמום.
ברור לי שרסיבר לא יתן תוצאה של מגבר סטריאו ייעודי, אבל כרגע אני רוצ להשתמש רק בהגברה של הרסיבר, ולכן חשוב שהרמקול יהיה כזה שהרסיבר "יזיז" אותו ללא בעיה.
יצא לי לשמוע את ה klipsch 83 והוא צעקני מידי בשבילי (הטוויטר שלו חזק מאוד) .
חשוב לי שיהיה באס ועומק לסאונד, אבל גם שהרמקול יוכל לעלות בצלילים הגבוהים ושלא ישאר עמום.
ברור לי שרסיבר לא יתן תוצאה של מגבר סטריאו ייעודי, אבל כרגע אני רוצ להשתמש רק בהגברה של הרסיבר, ולכן חשוב שהרמקול יהיה כזה שהרסיבר "יזיז" אותו ללא בעיה.
- partner11
-
- חבר פעיל מאוד

המלצה שלי, מכיוון שאין לך כיוון, תתחיל לכתת רגליים ולשמוע יצרנים שונים, לאחר שתמצא את הצליל המועדף תפנה ללוחות יד שניה
-
sufgi123
-
- חבר ותיק

כיוון שחלל הבית "בעייתי" , לא בטוח שמה שאני אשמע בחנויות , יהיה זהה לשמיעה בבית .
זו הסיבה שאני מחפש המלצות לרמקולים שיתאימו לנתונים שהצגתי .
ברור שמבין האופציות אני אחליט ע"פ שמיעה .
זו הסיבה שאני מחפש המלצות לרמקולים שיתאימו לנתונים שהצגתי .
ברור שמבין האופציות אני אחליט ע"פ שמיעה .
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
למה אגב לא לחלק את התקציב שלך בין מגבר סטריאו וזוג רמקולים?
כמעט בטוח שתקבל כך תוצאה טובה יותר (בשרשור המגבר ליציאות ה Pre ברסיבר שלך) מאשר זוג רמקולים בכל התקציב.
כמעט בטוח שתקבל כך תוצאה טובה יותר (בשרשור המגבר ליציאות ה Pre ברסיבר שלך) מאשר זוג רמקולים בכל התקציב.
-
sufgi123
-
- חבר ותיק

אפשר דוגמה ?!
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
מצטער, אני לא מספיק בקיא בעולם האודיו הדו ערוצי - אבל דיברתי מהתרשמות אישית שלי ומהמלצות שניתנו בעבר בפורום.
המטרה שלי הייתה להבין האם אתה מתנגד עקרונית להוספת מגבר משורשר או שפשוט חשבת שזה לא משנה.
המטרה שלי הייתה להבין האם אתה מתנגד עקרונית להוספת מגבר משורשר או שפשוט חשבת שזה לא משנה.
-
sufgi123
-
- חבר ותיק

אני מעדיף להמנע מזה, אחרת אני אכנס להוצאות שלא יגמרו.
מנסיון אני לא אסתפק במגבר או ברמקולים פשוטים ,כך שאגיע בקלות להוצאה של 20K .
אני מעדיף לפעמים
מנסיון אני לא אסתפק במגבר או ברמקולים פשוטים ,כך שאגיע בקלות להוצאה של 20K .
אני מעדיף לפעמים
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
שלום,
מציע לך להציץ בלוחות יד 2 ולשאול ספציפית.
אני לא ממש הצלחתי להבין מה הסגנון וגוון הסאונד שאהוב עליך.
הבנתי שקליפטש זה לא...
ארז
מציע לך להציץ בלוחות יד 2 ולשאול ספציפית.
אני לא ממש הצלחתי להבין מה הסגנון וגוון הסאונד שאהוב עליך.
הבנתי שקליפטש זה לא...
ארז
-
sufgi123
-
- חבר ותיק

שמעתי את ה 683 ולא הרגשתי בשיפור משמעותי יחסית ל 604
הקליפש 83 נשמע משמעותית טוב ומפורט יותר, אבל "הצעקנות" שלו היתה יותר מידי בשבילי .
אני מחפש רמקול עם צליל "חם" , אבל שיהיה מפורט במיד ובגבוהים .
הקליפש 83 נשמע משמעותית טוב ומפורט יותר, אבל "הצעקנות" שלו היתה יותר מידי בשבילי .
אני מחפש רמקול עם צליל "חם" , אבל שיהיה מפורט במיד ובגבוהים .
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

נדמה לי שאני מבין אותך...sufgi123 כתב:שמעתי את ה 683 ולא הרגשתי בשיפור משמעותי יחסית ל 604
הקליפש 83 היה משמעותית נשמע טוב ומפורט יותר, אבל "הצעקנות" שלו היתה יותר מידי בשבילי .
אני מחפש רמקול עם צליל "חם" , אבל שיהיה מפורט במיד ובגבוהים ....
תנסה FOCAL מסדרה 800 (למשל, דגם 816 ) ו Cabasse , למשל :
http://www.dtown.co.il/forum/14029-%D7% ... D7%9D.html
גם Paradigm יכולים אולי למצוא חן בעיניך, למשל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32739
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32387
ארז
-
sufgi123
-
- חבר ותיק

האם לדעתך הרמקולים האלה יכולים "למלא" חלל גדול בסאונד ?
האם הם לא יאבדו מאיכותם אם אני יושב במרחק של 5.5 מטר מהם ?
האם הם לא יאבדו מאיכותם אם אני יושב במרחק של 5.5 מטר מהם ?
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

לדעתי הם טובים יותר ממה שיש לך היום ושהיו טובים עבורך כל עוד לא החלפת הגברה....sufgi123 כתב:האם לדעתך הרמקולים האלה יכולים "למלא" חלל גדול בסאונד ?
האם הם לא יאבדו מאיכותם אם אני יושב במרחק של 5.5 מטר מהם ?...
לא התנסיתי בשמיעה ממרחק כזה אז אני לא יכול להעיד מניסיון אבל מדובר ברמקולים שמיועדים לחלל גדול, לא לחדר 3*3 ....
ארז
-
sufgi123
-
- חבר ותיק

חשוב לי לציין שאני מחפש רמקולים שיהוו קפיצת מדרגה בסאונד לעומת מה שיש לי היום, ולא רק שיפור קטן.
זו הסיבה שאני מוכן לרכוש רמקולים מיד שניה שמתומחרים/תומחרו הרבה יותר יקר מ 10K .
זו הסיבה שאני מוכן לרכוש רמקולים מיד שניה שמתומחרים/תומחרו הרבה יותר יקר מ 10K .
- partner11
-
- חבר פעיל מאוד

לדעתי מה שארז וחני הציע לך יהוו קפיצה של כמה מדרגות
לטעמי אל תפספס לבדוק את הפוקל
לטעמי אל תפספס לבדוק את הפוקל