חיבור מערכת קולנוע
ברשותי מגבר 1014 של פיוניר ורמקולים RF25 של קליפטש איך עלי לחבר למערכת גם את המחשב שדרכו אני שומע מוזיקה וגם איך לחבר את הטלוויזיה למגבר(לאילו יציאות/כניסות).
כ"כ באילו כבלים אני צריך לחבר את הרמקולים(כבלים טובים אבל לא יקרים יותר מידי)סה"כ אורך כבל שאני צריך הוא 2.5 מטר
כ"כ באילו כבלים אני צריך לחבר את הרמקולים(כבלים טובים אבל לא יקרים יותר מידי)סה"כ אורך כבל שאני צריך הוא 2.5 מטר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חיבורים
נתחיל מהסוף:
1. כבלים לרמקולים - כל כבל בשטח חתך 2.5 עד 4 ממ^2 יהיו מצויינים, גם כאלה שנמכרים בהום סנטר מתופים.
2. חיבור מחשב: תלוי איזה כרטיס קול, אבל אם יש לך יציאה דיגיטלית, פעל כך:
מתאם מ- PL 1\4 מונו (כמו של אזניות קטנות אבל מונו) ל-RCA. מ-RCA חבר כבל לכניסה קואקסלית ברסיבר (מן הסתם כבל RCA). המתאם נקרא גם minijack to rca
3. לא יודע איזה חיבורים יש לך ב-TV, אבל אם יש monitor out, אז חבר זוג RCA לכניסות תואמות ברסיבר.
4. בטח יהיה לך זמזום במערכת אחרי שתחבר את המחשב (לא חובה) אז חפש ground loop
1. כבלים לרמקולים - כל כבל בשטח חתך 2.5 עד 4 ממ^2 יהיו מצויינים, גם כאלה שנמכרים בהום סנטר מתופים.
2. חיבור מחשב: תלוי איזה כרטיס קול, אבל אם יש לך יציאה דיגיטלית, פעל כך:
מתאם מ- PL 1\4 מונו (כמו של אזניות קטנות אבל מונו) ל-RCA. מ-RCA חבר כבל לכניסה קואקסלית ברסיבר (מן הסתם כבל RCA). המתאם נקרא גם minijack to rca
3. לא יודע איזה חיבורים יש לך ב-TV, אבל אם יש monitor out, אז חבר זוג RCA לכניסות תואמות ברסיבר.
4. בטח יהיה לך זמזום במערכת אחרי שתחבר את המחשב (לא חובה) אז חפש ground loop
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
קיבלתי את הערה אבל....
יש לי כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 5.1 ומה זה GROUND LOOP האם היציאה PL 1/4 זו אותה יציאה שאני מוציא ממנה כיום? אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול?
חיבור יציאה דיגיטלית של כרטיס קול למערכת
לאילו כניסות במערכת מתחבר ה RCA. אם אני מחבר minijack to RCA, אני נשאר אם יציאה דיגיטלית, שאמורה להיכנס לכניסה דיגיטלית. כניסות RCA עד כמה שאני מבין הן אנלוגיות. איך זה מסתדר?