חיבור מערכת קולנוע

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052

שליחה

ברשותי מגבר 1014 של פיוניר ורמקולים RF25 של קליפטש איך עלי לחבר למערכת גם את המחשב שדרכו אני שומע מוזיקה וגם איך לחבר את הטלוויזיה למגבר(לאילו יציאות/כניסות).
כ"כ באילו כבלים אני צריך לחבר את הרמקולים(כבלים טובים אבל לא יקרים יותר מידי)סה"כ אורך כבל שאני צריך הוא 2.5 מטר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

יש לי דה ז'ה וו...... :evil:

lazar, אין לפרסם אותה הודעה בכמה פורומים !!!!
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505

שליחה

מרטין,
it's happen when they change something in the matirx.... 8)
שחר

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976

חיבורים

שליחה

נתחיל מהסוף:

1. כבלים לרמקולים - כל כבל בשטח חתך 2.5 עד 4 ממ^2 יהיו מצויינים, גם כאלה שנמכרים בהום סנטר מתופים.

2. חיבור מחשב: תלוי איזה כרטיס קול, אבל אם יש לך יציאה דיגיטלית, פעל כך:
מתאם מ- PL 1\4 מונו (כמו של אזניות קטנות אבל מונו) ל-RCA. מ-RCA חבר כבל לכניסה קואקסלית ברסיבר (מן הסתם כבל RCA). המתאם נקרא גם minijack to rca

3. לא יודע איזה חיבורים יש לך ב-TV, אבל אם יש monitor out, אז חבר זוג RCA לכניסות תואמות ברסיבר.

4. בטח יהיה לך זמזום במערכת אחרי שתחבר את המחשב (לא חובה) אז חפש ground loop :wink:
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052

קיבלתי את הערה אבל....

שליחה

יש לי כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 5.1 ומה זה GROUND LOOP האם היציאה PL 1/4 זו אותה יציאה שאני מוציא ממנה כיום? אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול?

nirnat
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

חיבור יציאה דיגיטלית של כרטיס קול למערכת

שליחה

לאילו כניסות במערכת מתחבר ה RCA. אם אני מחבר minijack to RCA, אני נשאר אם יציאה דיגיטלית, שאמורה להיכנס לכניסה דיגיטלית. כניסות RCA עד כמה שאני מבין הן אנלוגיות. איך זה מסתדר?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”