פופקורן A200 מתחמם בצורה מטורפת גם כשהוא כבוי!!! מה עושים?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
כפי שחלקכם יותדעים קניתי לפני יומיים פופקורן A200, הכל היה טוב ויפה בשעות הראשונות שלו, לאחר מכן כיביתי אותו ובבוקר גיליתי שהוא רותח!!! והוא היה כבוי כל הלילה. אין לי מושג למה זה וזה לא לעניין, חוץ מזה שהוא פתאום נראה לי קצת נתקע כזה, אני לא מרגיש שהוא חלק לגמרי... מה אני אמור לעשות עם זה? אני אמור לבקש החלפה נכון? לא עברו 14 יום, אני לא רוצה להישאר עם הסטרימר הזה ושיעברו 14 יום ואז אחרי חודשיים הוא ישרף ונדפקתי... מה אומרים?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

איזה בלגן, עכשיו בקריאה פה בפורום, גיליתי שלמעשה כשהייתי לוחץ לחיצה קצרה של כיבוי הוא היה עובר רק למצב סטנד ביי ולא מתכבה למעשה. כדי לכבות הייתי אמור לעשות לחיצה ארוכה, לא היה לי מושג לגבי זה... האם יש סיכוי שאחרי יומיים וחצי במצב סטנד ביי הוא ישרף בעוד חודש בערך? האם כדאי לנסות להחליף?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תגדיר רותח...
והאם יש לך HDD פנימי? האם אתה שומע את המאוורר?
והאם יש לך HDD פנימי? האם אתה שומע את המאוורר?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

אין לי HDD פנימי... הוא פשוט מתחמם בצורה מטורפת... הפלסטיק חם מאוד!!!
עכשיו אני נוסע אליהם, אני קצת נלחצתי מהתגובות בזאפ כי לפי מה שנראה הם עושים המון בעיות המון !!! והם גם חוצפנים ללקוחות שלהם, שלזה כבר שמתי לב ביום הקניה.
עכשיו אני נוסע אליהם, אני קצת נלחצתי מהתגובות בזאפ כי לפי מה שנראה הם עושים המון בעיות המון !!! והם גם חוצפנים ללקוחות שלהם, שלזה כבר שמתי לב ביום הקניה.
קצת קשה לי לעקוב אחרי הלוגיקה שלך:yuval2d כתב:השאלה היא מה הסיכוי שהם יחליפו לי בלי לעשות לי בעיות? עברו יומיים מהרגע שקניתי, הם יכולים להתחיל להגיד שהמכשיר תקין ובלה בלה בלה... אני יכול לדרוש החלפה?...
1. השתמשת במוצר מבלי ללמוד עד הסוף את השימוש הנכון בו.
2. מלבד חשש לתקלות עתידיות, אין לך שום סיבה להניח כי המוצר נפגם.
3. אתה רוצה שיחליפו לך אותו במסגרת האחריות.
שאלות:
1. למה שהיבואן יחליף מכשיר אם הוא תקין?
2. האם התקלה שאתה חושד שקרתה נובעת מפגם במוצר?
3. נניח והיבואן יחזיר לך את אותו המכשיר, ורק יגיד לך שהוא הוחלף, אתה בכלל תדע מכך?
עצתי לך:
1. בדוק שהאוורור עובד - בלעדיו עלול להיגרם בעתיד נזק אמיתי.
2. התשתמש רק בדיסק פנימי ירוק שמתחמם פחות.
3. בדוק את הפונקציונליות של המכשיר כדי לוודא שלא נגרם לו נזק: עבור על הפונקציות השונות ונגן סרט כבד לזמן ממושך.
אם הכל עבד בסדר אתה יכול להיות רגוע.
4. אם בעתיד מתפתחת תקלה, זה הזמן לגשת ולקבל שרות.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

כבר נתתי להם אותו... אני מחבר אליו דיסק חיצוני, לא פנימי ולא ירוק ואין שום סיבה שהמכשיר יהיה לוהט אחרי שאני מכבה אותו. בכלל המצב סטנד ביי הזה פשוט ביזיון. איך אמורים לדעת על זה??? וזה לא משנה זה לא הבעיות היחידות אתמול ניגנתי בו את אווטאר גרסה יחסית קלה של 720P ובאמצע הסרט הוא יצא ממנו לשניה כתב לי "אין אות HD" בטלוויזיה ואז חזר אחרי שניה... זה בעיות מעצבנות שלא מתאים לי שיקרו לי אחרי יומיים... הם מכניסים אותו לבדיקה, רוב הסיכויים שאני אצטרך לריב איתם היום...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
למה לריב שאפשר להפוך שולחןyuval2d כתב:כבר נתתי להם אותו... אני מחבר אליו דיסק חיצוני, לא פנימי ולא ירוק ואין שום סיבה שהמכשיר יהיה לוהט אחרי שאני מכבה אותו. בכלל המצב סטנד ביי הזה פשוט ביזיון. איך אמורים לדעת על זה??? וזה לא משנה זה לא הבעיות היחידות אתמול ניגנתי בו את אווטאר גרסה יחסית קלה של 720P ובאמצע הסרט הוא יצא ממנו לשניה כתב לי "אין אות HD" בטלוויזיה ואז חזר אחרי שניה... זה בעיות מעצבנות שלא מתאים לי שיקרו לי אחרי יומיים... הם מכניסים אותו לבדיקה, רוב הסיכויים שאני אצטרך לריב איתם היום......
וברצינות, תגלה אסרטיביות ואז תקבל חדש. במידה ותראה סימני התקפלות אכלת אותה.
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

לא שדרגתי כי לא היה לי חיבור לאינטרנט... אין לו אנטנה!!! (עלק לא נותנים להם להכניס אותה לארץ...נו באמת).. בקיצור אני מאוד מאוכזב מרמת השירות של קיי אס.פי... פעם ראשונה שבפורום הזה המליצו לי משהו שאני באמת מאוכזב ממנו! Hרא חנות..
KSP לא מבינים מהחיים שלהם במכשיר הזה, כשאני קניתי את ה C-200 שלי שם, המוכר התחיל לשאול אותי שאלות כדי שאספר לו מה הדבר הזה עושה,
זה דבר ידוע ש KSP היא רשת זולה, אבל לא מומחית. מי שקונה שם צריך לדעת מה הוא עושה, ולאן הוא נכנס, אחרת יכולות להיות אכזבות.
אני מבטיח לך שהטכנאי שבודק את המכשיר - רואה אותו בפעם הראשונה, וייקח לו זמן בכלל להפעיל אותו.
זה דבר ידוע ש KSP היא רשת זולה, אבל לא מומחית. מי שקונה שם צריך לדעת מה הוא עושה, ולאן הוא נכנס, אחרת יכולות להיות אכזבות.
אני מבטיח לך שהטכנאי שבודק את המכשיר - רואה אותו בפעם הראשונה, וייקח לו זמן בכלל להפעיל אותו.
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

טוב כמו שחשבתי.. המכשיר ממש לא הוחלף.. לטענתם הם בדקו אותו במשך 5 שעות ניגנו בו סרט פול HD והכל תקין...וההתחממות? מבחינתם הוא לא חם... לך תריב איתם... הוא עשה לי עדכון קושחה והחזיר אותו אלי ואמר לי שאם יקרה משהו לחזור... וכן, הם לא מומחים בואו נגיד ככה.. אבל בסדר נזרום, אם יקרה משהו נחזור... ולא הייתי היסטרי, סתם מבאס להוציא 1000 שקל ואחרי יומיים אתה לא מרוצה מהמכשיר... אבל בסדר נראה לי שעובד יחסית סביר... אגב, למי שיש את ה-A200, למה הממשק שלו כל כך איטי בתזוזות שלו? ציפיתי לממשק קצת יותר מהיר, זה אצל כולם ככה או רק אצלי?