פופקורן A200 מתחמם בצורה מטורפת גם כשהוא כבוי!!! מה עושים?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אצלי אין דיסק קשיח בפנים ככה שאין לי יותר מדי רעשי מאוורר... למעשה - אין לי רעשים בכלל - הסטרימר פשוט לא עובד!! לא מנגן סרטים!!! מנתק את עצמו מהמסך.. אתה מפעיל סרט כל הסטרימר מתאבד בתוך הטלוויזיה ותוך שניה כותב "אין אות HDMI"... מחר אני מחזיר להם את זה גם אם ירצו וגם אם לא! יש דרך לבטל אשראי אחרי ביצוע עסקה אם הם לא מסכימים להחזיר לי את זה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46429
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
yuval2d,
אני לא מבין למה צריכים להחליף לך את היחידה.
החבר shayf שאל כמה שאלות נכונות בעמוד קודם, אני מציע שתקרא שוב את ההודעה שלו.
אני לא מבין למה צריכים להחליף לך את היחידה.
החבר shayf שאל כמה שאלות נכונות בעמוד קודם, אני מציע שתקרא שוב את ההודעה שלו.
d
אני קניתי A200 גם לפני שבוע בערך , הוא באמת מתחמם הרבה גם ללא כונן פנימי , וכרגע שהוספתי כונן פנימי של טרה לא ירוק , הוא מתחמם יותר , יש אחריות , אני לא כלכך חושש , הוא מנגן סרטים מצויין חוץ מב1080 לפעמים יש גימגומים קטנים שהעין לא כלכך רואה רק אם מתעמקים .
בכל אופן עשה בהתחלה הרבה מאוד בעיות , אבל ניסיתי גם BLUERAY תפריטים חלקיים . הוא אחלה מוצר
תן לזה שיתחמם , לגבי האין אות HD . תנסה כבל HDMI אחר . ויציאה אחרת במסך יכול להיות שהכבל סתם לא תקין וזה עניין של מגעים או משהו כזה.
מאמין שגם לפני זה לא השתמשת בכלל ביציאת HDMI ואתה לא יודע אם היא תקינה לגמרי(אי אפשר לדעת) . אז כן תנסה יציאה אחרת
בכל אופן עשה בהתחלה הרבה מאוד בעיות , אבל ניסיתי גם BLUERAY תפריטים חלקיים . הוא אחלה מוצר
תן לזה שיתחמם , לגבי האין אות HD . תנסה כבל HDMI אחר . ויציאה אחרת במסך יכול להיות שהכבל סתם לא תקין וזה עניין של מגעים או משהו כזה.
מאמין שגם לפני זה לא השתמשת בכלל ביציאת HDMI ואתה לא יודע אם היא תקינה לגמרי(אי אפשר לדעת) . אז כן תנסה יציאה אחרת
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני קניתי יחידה אחת כזאת לאבא שלי, ועוד מספר יחידות כאלה לחברים, כמעט בכולם יש דיסק ירוק של 1.5TB. אין ספק שהוא מתחמם, בטח יותר מה-C200, אני מציע לכבות אותו לחלוטין בסוף היום, או כשהוא לא מתוכנן לעבוד לתקופה ארוכה.
וצריך לעשות פה הפרדה, כשהוא במצב סטנד-ביי זה לא נקרא כבוי לחלוטין. אני מתכוון לכיבוי מוחלט (לחיצה ארוכה), לדעתי כך אמור להיות שיפור.
וצריך לעשות פה הפרדה, כשהוא במצב סטנד-ביי זה לא נקרא כבוי לחלוטין. אני מתכוון לכיבוי מוחלט (לחיצה ארוכה), לדעתי כך אמור להיות שיפור.
כל מוצר דומה לזה מתחמם חלק פחות חלק יותר אין מה לבכות ולהתלונן שהמוצר גרוע
אני בטוח שמתוך כל היחידות שהם מייצרים כמה יצאו דפוקים וכנראה נפלת על אחד כזה
תחזור אליהם ותרים טיפה את הקול בסוף לא יהיה להם ברירה אתה עדין תחת אחריות.
אני אישית קניתי משטח קירור של מחשב נייד מחובר ב-USB וזה עובד מעולה גם לא מתחמם
וגם שקט.
אני בטוח שמתוך כל היחידות שהם מייצרים כמה יצאו דפוקים וכנראה נפלת על אחד כזה
תחזור אליהם ותרים טיפה את הקול בסוף לא יהיה להם ברירה אתה עדין תחת אחריות.
אני אישית קניתי משטח קירור של מחשב נייד מחובר ב-USB וזה עובד מעולה גם לא מתחמם
וגם שקט.
אני מניח את הA-200 על זוג מאווררים מתקפלים בהמלצת בחור מהפורום מאז הוא אפילו לא מנסה להתחמם 
אני מניח אותם הפוך ככה שהמאווררים מבצעים יניקה של החום מהפתחים למטה...
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32005
אני מניח אותם הפוך ככה שהמאווררים מבצעים יניקה של החום מהפתחים למטה...
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32005
תומר
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
כולם כאן מתלוננים על A-200 ו C-200.
אני עדיין עם ה A-100 הישן והטוב משודרג קושחה אחרונה וחוץ מבעיות קלות(מעצבנות אבל קלות) שמצריכות אתחול מכשיר הוא מנגן מעולה ללא קרטועים תכנים של 720P ו 1080P דרך רשת קווית וללא דיסק קשיח. תעבדו עם myhome.
אין לו מאוורר והוא לא מתחמם ברמות קריטיות. יש לי רסיבר מעולה של marantz SR-4300 לא מהדור החדש כך שאין לי צורך בתמיכה בפורמטי אודיו החדשים. בקיצור מסתבר שלא כל דגם חדש מביא איתו ביצעים טובים יותר למשתמש הממוצע.
אני עדיין עם ה A-100 הישן והטוב משודרג קושחה אחרונה וחוץ מבעיות קלות(מעצבנות אבל קלות) שמצריכות אתחול מכשיר הוא מנגן מעולה ללא קרטועים תכנים של 720P ו 1080P דרך רשת קווית וללא דיסק קשיח. תעבדו עם myhome.
אין לו מאוורר והוא לא מתחמם ברמות קריטיות. יש לי רסיבר מעולה של marantz SR-4300 לא מהדור החדש כך שאין לי צורך בתמיכה בפורמטי אודיו החדשים. בקיצור מסתבר שלא כל דגם חדש מביא איתו ביצעים טובים יותר למשתמש הממוצע.