ט.ר. מציגה: מערכות אודיו מולטי-רום של SONOS
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
למי שלא מכיר, מדובר על אחת החברות שהכי חיכינו שיגיעו ארצה.
היום באירוע חגיגי במתחם של ט.ר. בקסטיאל, מציגה החברה את המוצרים שלה לישראל. מדובר במערכות אודיו מולטירום שהן יכולות לעבוד עם רשת או WIRELESS.
פרטים נוספים אוסיף בהמשך האירוע (שטרם התחיל רשמית).
נראה לי של-SQUEEZE BOX מחכה תחרות קשה.
בינתיים כמה תמונות לשטוף את העיניים.
היום באירוע חגיגי במתחם של ט.ר. בקסטיאל, מציגה החברה את המוצרים שלה לישראל. מדובר במערכות אודיו מולטירום שהן יכולות לעבוד עם רשת או WIRELESS.
פרטים נוספים אוסיף בהמשך האירוע (שטרם התחיל רשמית).
נראה לי של-SQUEEZE BOX מחכה תחרות קשה.
בינתיים כמה תמונות לשטוף את העיניים.
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
הבעיה שלהם היא המחיר - הם יקרים משמעותית מSQUEEZEBOX.
לא לשכוח גם את המגבר של PEACHTREE AUDIO - שיש לו בתוכו מקום להכניס קופסה של SONOS.
http://www.6moons.com/audioreviews/peachtree3/nova.html
לא לשכוח גם את המגבר של PEACHTREE AUDIO - שיש לו בתוכו מקום להכניס קופסה של SONOS.
http://www.6moons.com/audioreviews/peachtree3/nova.html
-
oferlaor
- מנהל

כמה הערות:
1. החברה הוקמה ב-2003 בכדי לספק מוזיקה בכל מקום בבית, באופן דיגיטלי ואלחוטי.
2. ניתן לשלוט במערכת ממערכת שליטה ייחודית שלהם. ניתן גם לעשות זאת דרך תוכנת שליטה באייפון שמתנהגת בעצם מאוד דומה לזו של השלטים היעודיים.
מודלים:
S5 - מגבר CLASS D, שני דרייבירים 3" מיד ריינג' ווופר 3.5" אחד. זה תומך ברשת SONOS NET 2.0, רשת אלחוטית מוצפנת ייעודית.
ZP120 - מגבר 55 וואט דיגיטלי, חיבורי רמקולים וסאב. מבחינת עיוות - THD+N קטן מ-0.02%
ZP90 - מתחבר למגבר קיים או רמקולים מוגברים. עיוות פחות מ- 0.009% לכל אורך ה-20-20KHZ.
BR100 - זה השרת הראשון ומחובר בחיבור פיזי ואינו כולל יחידת אודיו. זה מרחיב בעצם את התדרים של הסונוס.
שליטה:
CONTROLLER 200 - שולט בכל החדרים במוזיקה. מסך טאץ', כולל את תמונות האלבום של מה שמנגן.
אפליקציית PC ששולטת בהכל דרך הלפטופ או המחשב (למשל במשרד).
אפליקציית האייפון - זה שולט במערכת דרך ה-WIFI.
1. החברה הוקמה ב-2003 בכדי לספק מוזיקה בכל מקום בבית, באופן דיגיטלי ואלחוטי.
2. ניתן לשלוט במערכת ממערכת שליטה ייחודית שלהם. ניתן גם לעשות זאת דרך תוכנת שליטה באייפון שמתנהגת בעצם מאוד דומה לזו של השלטים היעודיים.
מודלים:
S5 - מגבר CLASS D, שני דרייבירים 3" מיד ריינג' ווופר 3.5" אחד. זה תומך ברשת SONOS NET 2.0, רשת אלחוטית מוצפנת ייעודית.
ZP120 - מגבר 55 וואט דיגיטלי, חיבורי רמקולים וסאב. מבחינת עיוות - THD+N קטן מ-0.02%
ZP90 - מתחבר למגבר קיים או רמקולים מוגברים. עיוות פחות מ- 0.009% לכל אורך ה-20-20KHZ.
BR100 - זה השרת הראשון ומחובר בחיבור פיזי ואינו כולל יחידת אודיו. זה מרחיב בעצם את התדרים של הסונוס.
שליטה:
CONTROLLER 200 - שולט בכל החדרים במוזיקה. מסך טאץ', כולל את תמונות האלבום של מה שמנגן.
אפליקציית PC ששולטת בהכל דרך הלפטופ או המחשב (למשל במשרד).
אפליקציית האייפון - זה שולט במערכת דרך ה-WIFI.
-
- נציג SONOS
-
oferlaor
- מנהל

מקורות האודיו:
1. כל קבצי ה-MP3 שלכם
2. LAST FM
3. רפסודי
4. אייטיונז
5. נפסטר
6. רדיו אינטרנטי - מעל 25,000 מקורות ברשת.
התכנים שלך יכולים להיות על המחשב PC, על מק, או ב-NAS (מאגרשת שלך). זה תומך בכל הפורמטים, כולל פורמטים LOSSLESS לכדי ספריה גלובלית ומבוזרת (כלומר, היא בעצם מרכזת את כל התוכן למרות שהוא פיזית יכול לשבת בהמון מקומות שונים).
1. כל קבצי ה-MP3 שלכם
2. LAST FM
3. רפסודי
4. אייטיונז
5. נפסטר
6. רדיו אינטרנטי - מעל 25,000 מקורות ברשת.
התכנים שלך יכולים להיות על המחשב PC, על מק, או ב-NAS (מאגרשת שלך). זה תומך בכל הפורמטים, כולל פורמטים LOSSLESS לכדי ספריה גלובלית ומבוזרת (כלומר, היא בעצם מרכזת את כל התוכן למרות שהוא פיזית יכול לשבת בהמון מקומות שונים).
יש לי מערכת כזו בבית כבר 4-5 שנים. קניתי אותה עוד כשגרתי בארה"ב והרחבתי אותה מאז ליותר חדרים. קודם כל - ממליץ בחום. עובד נהדר. היה לי קודם גם ROKU וגם עוד איזה מכשיר אחר ואין בכלל מה להשוות.
הבעייה היא באמת המחיר, ובארץ בטח הבעייה תהיה כפולה כי תמיד יש כאן יבואן יחיד ובדרך כלל הוא לוקח 200% רווח. בארה"ב יש שוק יד שנייה לא קטן ואת רוב המערכת שלי קניתי בערך ב-50% מהמחיר הרשמי...
הבעייה היא באמת המחיר, ובארץ בטח הבעייה תהיה כפולה כי תמיד יש כאן יבואן יחיד ובדרך כלל הוא לוקח 200% רווח. בארה"ב יש שוק יד שנייה לא קטן ואת רוב המערכת שלי קניתי בערך ב-50% מהמחיר הרשמי...
-
oferlaor
- מנהל

אפשר בעצם 32 איזורים שונים ואפשר גם לחבר דברים כמו CD חיצוני בחדר אחר (אפשר למשוך את זה) או אפילו חיבור טלויזיה (למשל למטבח!).
חביב.
המחיר - החל מ- 2990 ש"ח לכל ZONE.
למה אנשים קונים SONOS? לפי נציגי החברה - בעיקר השליטה הפשוטה, חוסר מוחלט של חוטיאדה או הגדרות, גישה מיידית וחופש מוחלט בכל הבית.
עברית? אין כרגע, אבל הם בהחלט מתכננים לטפל בזה בקרוב (אין תאריך)
חביב.
המחיר - החל מ- 2990 ש"ח לכל ZONE.
למה אנשים קונים SONOS? לפי נציגי החברה - בעיקר השליטה הפשוטה, חוסר מוחלט של חוטיאדה או הגדרות, גישה מיידית וחופש מוחלט בכל הבית.
עברית? אין כרגע, אבל הם בהחלט מתכננים לטפל בזה בקרוב (אין תאריך)
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
יופי שזה מגיע לישראל! ברכות הצלחה מקרב לב!
אם לא יתחזרו עם המחיר בישראל, יש לזה סיכוי לא רע.
Squeezebox זה לא מערכת "שגר ושכח", וsonos אמורה להיות כזאת, כך שלחלק מקהל הישראלי זה יכול לקסום.
לגבי החלק האחר - זה שדוגל ב"חיסכון בכל מחיר", הנה כמה עובדות (ודעות אישיות):
* squeezebox דורשת שרת (או מחשב שיעשה את העבודה שלו), גרסאות מתחדשות מפעם לפעם, עדכונים, קינפוג, וכו' וכו' - השקעתי עד כה לא מעט שעות במערכת שלי, והיא עדייו לא מושלמת, מבחינתי
* לsonos לא קיימת גרסת תוכנה בלבד, לsqueezbox כן (למעשה כמה וכמה, כולל squeezeslave שזה צד הנגן בלבד, רץ ברקע ולא מפריע לשאר פעולות המחשב
* בחו"ל נקודת חומרה של sonos עולה בערך כפליים מsqueezebox - עם תמחור שפוי, בארץ הפער יכול להצטמצם, במקום להתנפח - לתשומת לב ט.ר. (רמז: המכס על הנחת המפיץ לא חייב לזרום לקופת המפיץ...)!
הערה: חלק מהשקעת השעות הרבה שלי נובעת ככל הנראה מבחירה בduet ומבחירה להשתמש במחשבים קיימים שאמורים גם לתפקד במשימות אחרות (sagetv למשל).
אם לא יתחזרו עם המחיר בישראל, יש לזה סיכוי לא רע.
Squeezebox זה לא מערכת "שגר ושכח", וsonos אמורה להיות כזאת, כך שלחלק מקהל הישראלי זה יכול לקסום.
לגבי החלק האחר - זה שדוגל ב"חיסכון בכל מחיר", הנה כמה עובדות (ודעות אישיות):
* squeezebox דורשת שרת (או מחשב שיעשה את העבודה שלו), גרסאות מתחדשות מפעם לפעם, עדכונים, קינפוג, וכו' וכו' - השקעתי עד כה לא מעט שעות במערכת שלי, והיא עדייו לא מושלמת, מבחינתי
* לsonos לא קיימת גרסת תוכנה בלבד, לsqueezbox כן (למעשה כמה וכמה, כולל squeezeslave שזה צד הנגן בלבד, רץ ברקע ולא מפריע לשאר פעולות המחשב
* בחו"ל נקודת חומרה של sonos עולה בערך כפליים מsqueezebox - עם תמחור שפוי, בארץ הפער יכול להצטמצם, במקום להתנפח - לתשומת לב ט.ר. (רמז: המכס על הנחת המפיץ לא חייב לזרום לקופת המפיץ...)!
הערה: חלק מהשקעת השעות הרבה שלי נובעת ככל הנראה מבחירה בduet ומבחירה להשתמש במחשבים קיימים שאמורים גם לתפקד במשימות אחרות (sagetv למשל).
-
oferlaor
- מנהל

2900₪ לאיזור אחד.
7600₪ מחיר לבנדל- שלט, שני קונטרולרים (שני איזורים) עם מטען ובקר. בעצם זה מה שבית ממוצע יצטרך.
7600₪ מחיר לבנדל- שלט, שני קונטרולרים (שני איזורים) עם מטען ובקר. בעצם זה מה שבית ממוצע יצטרך.
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
י
וגם יותר גסהAvi_h כתב:יכול להיות שהכל נכון אבל השפה יכולה להיות יותר עדינה.stam כתב:כמו שחששתי -
[behave]נערך על ידי עפר: שפה לא ראויה באתר[/behave]
כרגיל ומנסים להשיג 200% רווח. נמשיך לייבא לבד מחו"ל...
לפחות אולי באמת נקבל סוף סוף תמיכה בעברית.......
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Urisavor, stam,
יש דרך להתנסח ויש דרך להתנסח.
כשאתם מדברים עם חברים off the record תתנסחו איך שאתם רוצים, אבל בפורום אתם מתבקשים לשמור על שפה מנומסת יותר משפת דיבור ממוצעת.
לנושא - אתם שוכחים שיבואן אינו צרכן פרטי.
urisavor, המחיר שהצגת הינו למי שמייבא מוצר לשימוש פרטי. יבואן עובר הרבה יותר בדרך למכירת המוצר כגון אישורים, מכון תקנים - מדובר בהתקן אלחוטי שדורש בדיקות לא מעטות, שיווק, אחסון, משכורות, הובלה וכו' - ואתה שוכח לחשב את זה ב"עלות ליבואן" - הכל משתקלל.
אתה חושב שהמחיר לא ראוי - זכותך לדאוג לעצמך למוצר ולשלם כרצונך.
Stam,
יכול להיות שהיבואן ידאג לעברית, אבל אני מאמין שאתה לא מצפה שתקבל אותה בחינם (אם בכלל).
יש דרך להתנסח ויש דרך להתנסח.
כשאתם מדברים עם חברים off the record תתנסחו איך שאתם רוצים, אבל בפורום אתם מתבקשים לשמור על שפה מנומסת יותר משפת דיבור ממוצעת.
לנושא - אתם שוכחים שיבואן אינו צרכן פרטי.
urisavor, המחיר שהצגת הינו למי שמייבא מוצר לשימוש פרטי. יבואן עובר הרבה יותר בדרך למכירת המוצר כגון אישורים, מכון תקנים - מדובר בהתקן אלחוטי שדורש בדיקות לא מעטות, שיווק, אחסון, משכורות, הובלה וכו' - ואתה שוכח לחשב את זה ב"עלות ליבואן" - הכל משתקלל.
אתה חושב שהמחיר לא ראוי - זכותך לדאוג לעצמך למוצר ולשלם כרצונך.
Stam,
יכול להיות שהיבואן ידאג לעברית, אבל אני מאמין שאתה לא מצפה שתקבל אותה בחינם (אם בכלל).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לגבי עברית - לפי מה שהוסבר בהשקה הם יעשו מאמצים בשלב ראשון לתמיכה בשמות קבצים בעברית. (לא הייתה איזו התחייבות לא לזה, ובוודאי לא לאפליצקיות עצמן בעברית.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
SB3 נותן בערך את אותו הדבר בפחות משליש המחיר בארץ.
נראה כי ט.ר. הופכים את ה SONOS להרחבה של חטיבת LOEWE שלהם ע"י מיתוג ותמחור שערורייתי.
אפילו שמדובר במוצר מצוין המחיר שלו הופך ללא הגיוני ביחס לתחרות ומכוון אותו לצרכני האלפיון העליון ללא הצדקה אמיתית.
מי אמר השקה בקסטיאל?
נראה כי ט.ר. הופכים את ה SONOS להרחבה של חטיבת LOEWE שלהם ע"י מיתוג ותמחור שערורייתי.
אפילו שמדובר במוצר מצוין המחיר שלו הופך ללא הגיוני ביחס לתחרות ומכוון אותו לצרכני האלפיון העליון ללא הצדקה אמיתית.
מי אמר השקה בקסטיאל?
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
oferlaor
- מנהל

לגבי תלונות על מחירים - יש לשם כך שרשור יעודי, אתם מוזמנים בהחלט להכניס את ההשגות שלכם שם.
אנשים יקרים אני רכשתי את המערכת הזאת בארץ ב6.5K עם השלט עם ה- zone ועם שירות אדיב ומקצועי שלא קיבלתי בחיים שלי.stam כתב:כמו שחששתי -
[behave]נערך על ידי עפר: שפה לא ראויה באתר[/behave]
כרגיל ומנסים להשיג 200% רווח. נמשיך לייבא לבד מחו"ל...
לפחות אולי באמת נקבל סוף סוף תמיכה בעברית....
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
כמה הערות:
1. המערכת של Sonos מבוססת UPNP, מה שאומר שלא חייבים מחשב ייעודי בשביל להתקין אותה - מספיק NAS עם יכולת תמיכה בUPNP-
2. המערכת של Sonos נבנתה בקונספט של Multi Room, מה שאומר שאין טעם לקנות אותה אם אתה רוצה יחידה אחת בלבד (אז זה אכן יקר ולא משתלם)
3. התמיכה הטכנית של Sonos היא מהטובות שראיתי אי פעם - הם יודעים לפתור בעיות מרחוק, אפילו סבוכות למדי.
4. המערכת הזו יותר יציבה מכל מה שראיתי עד היום בתחום.
הסטרימרים של Squeezebox עושים את העבודה כל עוד אתה צריך יחידה אחת בלבד, אם אתה מדבר על שתי יחידות ומעלה, העסק נהייה טיפה בעייתי. חוץ מזה, הם הפסיקו לייצר את ה-Transporter, אז אין לי שום סנטימנטים אליהם
1. המערכת של Sonos מבוססת UPNP, מה שאומר שלא חייבים מחשב ייעודי בשביל להתקין אותה - מספיק NAS עם יכולת תמיכה בUPNP-
2. המערכת של Sonos נבנתה בקונספט של Multi Room, מה שאומר שאין טעם לקנות אותה אם אתה רוצה יחידה אחת בלבד (אז זה אכן יקר ולא משתלם)
3. התמיכה הטכנית של Sonos היא מהטובות שראיתי אי פעם - הם יודעים לפתור בעיות מרחוק, אפילו סבוכות למדי.
4. המערכת הזו יותר יציבה מכל מה שראיתי עד היום בתחום.
הסטרימרים של Squeezebox עושים את העבודה כל עוד אתה צריך יחידה אחת בלבד, אם אתה מדבר על שתי יחידות ומעלה, העסק נהייה טיפה בעייתי. חוץ מזה, הם הפסיקו לייצר את ה-Transporter, אז אין לי שום סנטימנטים אליהם