ט.ר. מציגה: מערכות אודיו מולטי-רום של SONOS
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
unit3us - תתחדש ותהנה!
אכן, כפי שגם ציינתי בסקירה, התמיכה של sonos מעולה, ובמיוחד של טר בארץ!
יאיר - מה, הSB3 עם ספק כח לינארי לא נותן לך סאונד כמו הtransporter??? אפילו הtouch לא?
א-פרופו: קניתי לי עוד שני SB3 למערכת (במקום 2 squeezeslave) ואני מרוצה עד הגג-יציב, מסונכרן מעולה. אולי גם כי חזרתי לV7.51 מכל מיני גירסות בטא
אכן, כפי שגם ציינתי בסקירה, התמיכה של sonos מעולה, ובמיוחד של טר בארץ!
יאיר - מה, הSB3 עם ספק כח לינארי לא נותן לך סאונד כמו הtransporter??? אפילו הtouch לא?
א-פרופו: קניתי לי עוד שני SB3 למערכת (במקום 2 squeezeslave) ואני מרוצה עד הגג-יציב, מסונכרן מעולה. אולי גם כי חזרתי לV7.51 מכל מיני גירסות בטא
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
יאיר, מבחינת המחיר, זה ברור - מבחינת הסאונד, האמנם? שניהם מתחילים ממקומות דומים. לשניהם אותו צ'יפ dac כמעט (בהבדלים קלים שנגעתי בהם בסקירה של הtouch).
אבל מה אני מבין: אני בסה"כ יודע לקרוא נתונים. מבחינת האוזנים גם הduet נשמע לי מעולה, ואינני יכול להבדיל בינו לבין ציוד אחר (sonos או touch במבחנים עיוורים כמעט גמרי).
אבל מה אני מבין: אני בסה"כ יודע לקרוא נתונים. מבחינת האוזנים גם הduet נשמע לי מעולה, ואינני יכול להבדיל בינו לבין ציוד אחר (sonos או touch במבחנים עיוורים כמעט גמרי).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אשרייךurisavor כתב:יאיר, מבחינת המחיר, זה ברור - מבחינת הסאונד, האמנם? שניהם מתחילים ממקומות דומים. לשניהם אותו צ'יפ dac כמעט (בהבדלים קלים שנגעתי בהם בסקירה של הtouch).
אבל מה אני מבין: אני בסה"כ יודע לקרוא נתונים. מבחינת האוזנים גם הduet נשמע לי מעולה, ואינני יכול להבדיל בינו לבין ציוד אחר (sonos או touch במבחנים עיוורים כמעט גמרי)....