קרטועים בסרטי 720 אחרי החלפת לוח אם
שלום
החלפתי לוח אם ב MCE2005 שלי ללוח חדיש יותר ועם מעבד מהיר יותר (שדרוג מ 2.6 ל 3.4) ומאז אני סובל מקרטועים ואיבוד סנכרון בסרטי HD 720. רק לציין שהמחשב עבד חלק לפני ההחלפה (ההחלפה עצמה הייתה כי ה SATA בלוח הישן נשבר) וכל הסרטים רצו עליו ללא כל בעיה.
ניסיתי להסיר מקודדים ולהתקין מחדש אבל ללא הצלחה.
אם אני מנגן את אותו סרט ב mpc-hc הכל תקין, אבל אני רוצה לראות דרך ה MCE עצמו (יותר נוח בשביל האשה והילד).
האם אין מנוס מלפרמט ולהתקין נקי את הכל מההתחלה?
תודה
מוטי
החלפתי לוח אם ב MCE2005 שלי ללוח חדיש יותר ועם מעבד מהיר יותר (שדרוג מ 2.6 ל 3.4) ומאז אני סובל מקרטועים ואיבוד סנכרון בסרטי HD 720. רק לציין שהמחשב עבד חלק לפני ההחלפה (ההחלפה עצמה הייתה כי ה SATA בלוח הישן נשבר) וכל הסרטים רצו עליו ללא כל בעיה.
ניסיתי להסיר מקודדים ולהתקין מחדש אבל ללא הצלחה.
אם אני מנגן את אותו סרט ב mpc-hc הכל תקין, אבל אני רוצה לראות דרך ה MCE עצמו (יותר נוח בשביל האשה והילד).
האם אין מנוס מלפרמט ולהתקין נקי את הכל מההתחלה?
תודה
מוטי
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
כשאתה בחלונות ולא MCE, אם תדליק סרט עם Media player של Microsoft אתה גם תראה איטיות כנראה, לדעתי אתה צריך קודק בשבילו.
נסה את CoreAVC אם יש לך כרטיס מסך של Nvidia. אם יש לך ATI אז פנה למדריכים... (צריך להשתמש בקודק של MPC-HC).
נסה את CoreAVC אם יש לך כרטיס מסך של Nvidia. אם יש לך ATI אז פנה למדריכים... (צריך להשתמש בקודק של MPC-HC).
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
דימקה, אפשר להשתמש ב MPCHC גם עם נבידיה, האצת חומרה זה האצת חומרה.
בכל מקרה תמיד עדיף על COREAVC כיוון שהוא לא יאפשר להציג כתוביות עם האצה, לעומת MPCHC שכן.
בכל מקרה, אני לא חושב שיש דרך לשלב את הקודקים של MPC במדיה סנטר, הוא נעול על הקודקים שלו או על FFDSHOW כחלק מ MEDIA CONTROL
בכל מקרה תמיד עדיף על COREAVC כיוון שהוא לא יאפשר להציג כתוביות עם האצה, לעומת MPCHC שכן.
בכל מקרה, אני לא חושב שיש דרך לשלב את הקודקים של MPC במדיה סנטר, הוא נעול על הקודקים שלו או על FFDSHOW כחלק מ MEDIA CONTROL
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש קומבינה ל-7MC+MPCHC בשילוב עם הפלאגין Media Browser. לא ניסיתי בעצמי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"