שלום
החלפתי לוח אם ב MCE2005 שלי ללוח חדיש יותר ועם מעבד מהיר יותר (שדרוג מ 2.6 ל 3.4) ומאז אני סובל מקרטועים ואיבוד סנכרון בסרטי HD 720. רק לציין שהמחשב עבד חלק לפני ההחלפה (ההחלפה עצמה הייתה כי ה SATA בלוח הישן נשבר) וכל הסרטים רצו עליו ללא כל בעיה.
ניסיתי להסיר מקודדים ולהתקין מחדש אבל ללא הצלחה.
אם אני מנגן את אותו סרט ב mpc-hc הכל תקין, אבל אני רוצה לראות דרך ה MCE עצמו (יותר נוח בשביל האשה והילד).
האם אין מנוס מלפרמט ולהתקין נקי את הכל מההתחלה?
תודה
מוטי
קרטועים בסרטי 720 אחרי החלפת לוח אם
-
pargit
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1013
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
החלפת לוח אם ופשוט העברת את הדיסק הקשיח כמו שהוא עם מערכת הפעלה ללוח החדש? זה לא בריא - תנסה להתקין את הדרייברים האחרונים של לוח האם שלך מאתר היצרן.
-
pargit
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1013
כמובן שהתקנתי את הדרייברים החדשים. אחרת המערכת לא הייתה עולה בכלל. כרגע אני מצליח לראות טלוויזיה ולהקליט בלי בעיה בכלל, מצליח לראות סרטי divx אבל לא mkv.
- Dimka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
כשאתה בחלונות ולא MCE, אם תדליק סרט עם Media player של Microsoft אתה גם תראה איטיות כנראה, לדעתי אתה צריך קודק בשבילו.
נסה את CoreAVC אם יש לך כרטיס מסך של Nvidia. אם יש לך ATI אז פנה למדריכים... (צריך להשתמש בקודק של MPC-HC).
נסה את CoreAVC אם יש לך כרטיס מסך של Nvidia. אם יש לך ATI אז פנה למדריכים... (צריך להשתמש בקודק של MPC-HC).
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
דימקה, אפשר להשתמש ב MPCHC גם עם נבידיה, האצת חומרה זה האצת חומרה.
בכל מקרה תמיד עדיף על COREAVC כיוון שהוא לא יאפשר להציג כתוביות עם האצה, לעומת MPCHC שכן.
בכל מקרה, אני לא חושב שיש דרך לשלב את הקודקים של MPC במדיה סנטר, הוא נעול על הקודקים שלו או על FFDSHOW כחלק מ MEDIA CONTROL
בכל מקרה תמיד עדיף על COREAVC כיוון שהוא לא יאפשר להציג כתוביות עם האצה, לעומת MPCHC שכן.
בכל מקרה, אני לא חושב שיש דרך לשלב את הקודקים של MPC במדיה סנטר, הוא נעול על הקודקים שלו או על FFDSHOW כחלק מ MEDIA CONTROL
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
יש קומבינה ל-7MC+MPCHC בשילוב עם הפלאגין Media Browser. לא ניסיתי בעצמי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Dimka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
staticx, זה לא מובן מאליו כי CoreAVC לא עובד עם האצת חומרה של ATI.