האם כשמתקינים פלג בננה לכבלי רמקולים חייב לצפות בדיל?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איזה פלאג זה?
האם הכבל מתחבר בהברגה?
אם כן, יש יתרונות לכאן ולכאן.
אם מצפים בבדיל, זה מגן על החוט מהתחמצנות ומשבירה מהלחץ של הבורג, מצד שני, שטח הפנים שבו יהיה מגע בין הכבל לבורג יהיה קטן יותר.
אני הייתי מנסה לשטח את הכבל ואז לצפות, ע"מ ששטח הפנים של נקודת המגע יהיה גדול ככל היותר או שפשוט תתכונן כל כמה זמן לחתוך את קצה הכבל ולחשוף קצה חדש.
האם הכבל מתחבר בהברגה?
אם מצפים בבדיל, זה מגן על החוט מהתחמצנות ומשבירה מהלחץ של הבורג, מצד שני, שטח הפנים שבו יהיה מגע בין הכבל לבורג יהיה קטן יותר.
אני הייתי מנסה לשטח את הכבל ואז לצפות, ע"מ ששטח הפנים של נקודת המגע יהיה גדול ככל היותר או שפשוט תתכונן כל כמה זמן לחתוך את קצה הכבל ולחשוף קצה חדש.
מדובר על הפלאג הזהMartinHSabag כתב:איזה פלאג זה?
האם הכבל מתחבר בהברגה?
אני הייתי מנסה לשטח את הכבל ואז לצפות, ע"מ ששטח הפנים של נקודת המגע יהיה גדול ככל היותר או שפשוט תתכונן כל כמה זמן לחתוך את קצה הכבל ולחשוף קצה חדש....
[img2=550x365]http://i716.photobucket.com/albums/ww16 ... -6-USA.jpg[/img2]
עכשיו יש לי כמה בעיות:
א. ניסיתי לצפות אבל יש לי מלחם עם ראש עיפרון
ב. יש לי כבל די איכותי monster ultra series thx 600 ואני מפחד לפגוע בציפויים בגלל הזמן הרב שדרוש לנחושת לשתות את הבדיל.
ג. אני בונה כבל ל-bi-wiring, עדיין אין לי את האמצעים לעשות bi-amp
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אל תצפה. הבננות שלך טובות עם 2 נקודות הידוק. שזור את החוטים טוב לפני ההכנסה והדק בלחץ סביר.
ודרך אגב, אם החיבור שלך ברמקול הוא לא חור של בננה בלבד, אלא חיבור עם בורג הידוק, הייתי מוותר על הבננות.
בישביל מה להכניס עוד משהו בדרך כשאפשר לחבר ישר?
ודרך אגב, אם החיבור שלך ברמקול הוא לא חור של בננה בלבד, אלא חיבור עם בורג הידוק, הייתי מוותר על הבננות.
בישביל מה להכניס עוד משהו בדרך כשאפשר לחבר ישר?