אחרי הרבה זמן בלי החלטתי לעבור לפלאגים.
קיבלתי אותם ועכשיו הגיע שלב ההתקנה.
רציתי לדעת האם חייב (או יעיל) לצפות את החשיפה בבדיל לפני שמכניסים לתוך הפלאג, מנסיונכם.
תודה
האם כשמתקינים פלג בננה לכבלי רמקולים חייב לצפות בדיל?
-
idoa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
איזה פלאג זה?
האם הכבל מתחבר בהברגה?
אם כן, יש יתרונות לכאן ולכאן.
אם מצפים בבדיל, זה מגן על החוט מהתחמצנות ומשבירה מהלחץ של הבורג, מצד שני, שטח הפנים שבו יהיה מגע בין הכבל לבורג יהיה קטן יותר.
אני הייתי מנסה לשטח את הכבל ואז לצפות, ע"מ ששטח הפנים של נקודת המגע יהיה גדול ככל היותר או שפשוט תתכונן כל כמה זמן לחתוך את קצה הכבל ולחשוף קצה חדש.
האם הכבל מתחבר בהברגה?
אם מצפים בבדיל, זה מגן על החוט מהתחמצנות ומשבירה מהלחץ של הבורג, מצד שני, שטח הפנים שבו יהיה מגע בין הכבל לבורג יהיה קטן יותר.
אני הייתי מנסה לשטח את הכבל ואז לצפות, ע"מ ששטח הפנים של נקודת המגע יהיה גדול ככל היותר או שפשוט תתכונן כל כמה זמן לחתוך את קצה הכבל ולחשוף קצה חדש.
-
idoa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
מדובר על הפלאג הזהMartinHSabag כתב:איזה פלאג זה?
האם הכבל מתחבר בהברגה?
אני הייתי מנסה לשטח את הכבל ואז לצפות, ע"מ ששטח הפנים של נקודת המגע יהיה גדול ככל היותר או שפשוט תתכונן כל כמה זמן לחתוך את קצה הכבל ולחשוף קצה חדש....
[img2=550x365]http://i716.photobucket.com/albums/ww16 ... -6-USA.jpg[/img2]
עכשיו יש לי כמה בעיות:
א. ניסיתי לצפות אבל יש לי מלחם עם ראש עיפרון
ב. יש לי כבל די איכותי monster ultra series thx 600 ואני מפחד לפגוע בציפויים בגלל הזמן הרב שדרוש לנחושת לשתות את הבדיל.
ג. אני בונה כבל ל-bi-wiring, עדיין אין לי את האמצעים לעשות bi-amp
- Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
1. ברוב המלחמים הטובים, הראש ניתן להחלפה.
2. תשתמש בFLUX.
2. תשתמש בFLUX.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- ariekarp
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
אל תצפה. הבננות שלך טובות עם 2 נקודות הידוק. שזור את החוטים טוב לפני ההכנסה והדק בלחץ סביר.
ודרך אגב, אם החיבור שלך ברמקול הוא לא חור של בננה בלבד, אלא חיבור עם בורג הידוק, הייתי מוותר על הבננות.
בישביל מה להכניס עוד משהו בדרך כשאפשר לחבר ישר?
ודרך אגב, אם החיבור שלך ברמקול הוא לא חור של בננה בלבד, אלא חיבור עם בורג הידוק, הייתי מוותר על הבננות.
בישביל מה להכניס עוד משהו בדרך כשאפשר לחבר ישר?