The Hut special 03.03.10
-
idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
באתר הבריטי החביב יש מבצע עבור משחקי PS3 להיום בלבד
http://www.thehut.com/offers/daily-deal ... -353358132
Brutal legend 15 GBP
Darksiders 25 GBP
FFXIII 35 GBP
NBA 2K10 10 GBP
להזכירכם 1 GBP = ש"ח 5.67
בנוסף ניתן להכניס את הקופון PLAY10 בסל עבור 10% הנחה נוספים (לא על המשלוח שהוא כזכור 2.35 GBP )
לצערי מדובר במבצע רק עבור היום אז זה הזמן למרוד בהנהלה ולצאת למסע רכישה (הלילה נישן בסלון, מה קרה... גם כשהיא חוזרת מהקניון עם השמלה במבצע אנחנו בסוף מתרצים)
http://www.thehut.com/offers/daily-deal ... -353358132
Brutal legend 15 GBP
Darksiders 25 GBP
FFXIII 35 GBP
NBA 2K10 10 GBP
להזכירכם 1 GBP = ש"ח 5.67
בנוסף ניתן להכניס את הקופון PLAY10 בסל עבור 10% הנחה נוספים (לא על המשלוח שהוא כזכור 2.35 GBP )
לצערי מדובר במבצע רק עבור היום אז זה הזמן למרוד בהנהלה ולצאת למסע רכישה (הלילה נישן בסלון, מה קרה... גם כשהיא חוזרת מהקניון עם השמלה במבצע אנחנו בסוף מתרצים)
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73358
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא מקבלים PAYPAL?! 
הגעתי לשלב של אישור ההזמנה הסופי ואני לא רואה את השדה בו צריך להכניס את הקוד להנחה, היכן הוא?
בנוסף, למה הם גובים על 2 משחקים שיוצאים באותו המשלוח/הזמנה 2 עלויות משלוח?!
הגעתי לשלב של אישור ההזמנה הסופי ואני לא רואה את השדה בו צריך להכניס את הקוד להנחה, היכן הוא?
בנוסף, למה הם גובים על 2 משחקים שיוצאים באותו המשלוח/הזמנה 2 עלויות משלוח?!
- Huber
- חבר במועדון HT

הזמנתי את DARKSIDERS, תודה על העידכון. נשמח אם תעדכן שוב באם תמצא מבצעים מעניינים אחרים 
- Huber
- חבר במועדון HT

יש לי כרגע בעייה רצינית עם thehut. אתמול בלילה הזמנתי את המשחק Darksiders. כמה דקות אח"כ הזמנתי בטעות עוד משחק ולא שמתי לב שהוא צויין כמשחק PSP. ג 2 דקות אחרי ביצוע ההזמנה ביצעתי ביטול לאותו משחק/הזמנה (יש כפתור לזה בהזמנה עצמה שנמצאת בחשבון באתר), קיבלתי אישור באתר (לא שלחו מייל) שהביטול בתהליכי ביצוע רק בשביל לקום היום בבוקר ולקבל את ההודעה הזו באימייל:
Thanks for your request. Unfortunately it has not been possible to cancel your item(s) as it is being prepared for dispatch.
מה שמצחיק זה שאת ההזמנה של המשחק שאני כן רוצה הם לא שלחו (אין במלאי).
מדהים, תוך 2 דקות כבר הכל ארוז ובדואר מוכן למשלוח? אני אמור להאמין לשטות הזו? שלחתי להם מייל שמודיע שביקשתי ביטול מייד אחרי ביצוע ההזמנה ושאני לא מתכוון לקבל את ההזמנה, אני מחכה לתשובה. במידה והם לא יטפלו בזה אני לא חושב שהם צריכים לקבל המלצה בת'רד.
Thanks for your request. Unfortunately it has not been possible to cancel your item(s) as it is being prepared for dispatch.
מדהים, תוך 2 דקות כבר הכל ארוז ובדואר מוכן למשלוח? אני אמור להאמין לשטות הזו? שלחתי להם מייל שמודיע שביקשתי ביטול מייד אחרי ביצוע ההזמנה ושאני לא מתכוון לקבל את ההזמנה, אני מחכה לתשובה. במידה והם לא יטפלו בזה אני לא חושב שהם צריכים לקבל המלצה בת'רד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
איזה חוצפה מצידם. באמת מגיע להם שתחסום את החיוב, נראה לי שכדאי שתעשה את זה מהר.
-
idanb
- חבר פעיל מאוד

מזל שמכרתי את המניות באתר ...
בסך הכל ראיתי מבצע שנשמע טוב ורציתי לשתך שגם אחרים יהנו ממנו.
יכול להיות שהקופון הוא רק למשתמשים רשומים ולא באופן גורף אין לי מושג - לי הקופון עבד.
דווקא הבעייה ש Huber מציין הרבה יותר חמורה - אם הם לא מוכנים לבטל הזמנה תוך זמן קצר וסביר משהו מסריח פה. בכך מקרה לוקח להם יום או שניים עד למשלוח עצמו, אז זה הזמן לתפוס אותם.
אם הם לא מוכנים לבטל את ההזמנה אז בהחלט צריך לבטל את ההמלצה.
יכול להיות שהקופון הוא רק למשתמשים רשומים ולא באופן גורף אין לי מושג - לי הקופון עבד.
דווקא הבעייה ש Huber מציין הרבה יותר חמורה - אם הם לא מוכנים לבטל הזמנה תוך זמן קצר וסביר משהו מסריח פה. בכך מקרה לוקח להם יום או שניים עד למשלוח עצמו, אז זה הזמן לתפוס אותם.
אם הם לא מוכנים לבטל את ההזמנה אז בהחלט צריך לבטל את ההמלצה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
תעדכן אותנו לגבי מה שקורה שם, משהו רקוב בממלכת דנמרקHuber כתב:יש לי כרגע בעייה רצינית עם thehut. אתמול בלילה הזמנתי את המשחק Darksiders. כמה דקות אח"כ הזמנתי בטעות עוד משחק ולא שמתי לב שהוא צויין כמשחק PSP. ג 2 דקות אחרי ביצוע ההזמנה ביצעתי ביטול לאותו משחק/הזמנה (יש כפתור לזה בהזמנה עצמה שנמצאת בחשבון באתר), קיבלתי אישור באתר (לא שלחו מייל) שהביטול בתהליכי ביצוע רק בשביל לקום היום בבוקר ולקבל את ההודעה הזו באימייל:
מדהים, תוך 2 דקות כבר הכל ארוז ובדואר מוכן למשלוח? אני אמור להאמין לשטות הזו? שלחתי להם מייל שמודיע שביקשתי ביטול מייד אחרי ביצוע ההזמנה ושאני לא מתכוון לקבל את ההזמנה, אני מחכה לתשובה. במידה והם לא יטפלו בזה אני לא חושב שהם צריכים לקבל המלצה בת'רד....
Need more cowbell
אני משתמש רשוםidanb כתב:מזל שמכרתי את המניות באתר ...
אם הם לא מוכנים לבטל את ההזמנה אז בהחלט צריך לבטל את ההמלצה....
בכל מקרה, כיף לך שעבד לך
- Huber
- חבר במועדון HT

אף אחד לא בא אליך בטענות, לך דווקא הודיתיidanb כתב:מזל שמכרתי את המניות באתר ...
אם הם לא מוכנים לבטל את ההזמנה אז בהחלט צריך לבטל את ההמלצה....
הקופון דווקא עבד לי בסוף.
אני עדיין מחכה לתשובה למייל שמבוששת מלהגיע. אני אתקשר כרגע לחברת כ"א לבטל את העיסקה.
-
idanb
- חבר פעיל מאוד

לא לקחתי את זה אישית, באמת כמו שציינתי רציתי לשתף שחקנים אחרים בהזדמנות שנראתה לי לא רעה.
אני שמח שהקופון עבד - לא נראה לי שהוא היה מוגבל בכמות או למשתמשים.
תעדכן את כולנו מה נסגר עם שרות הלקוחות שלהם.
אגב מה עוד הזמנת? אני פינקתי את עצמי עם preorder של FFXIII
אני שמח שהקופון עבד - לא נראה לי שהוא היה מוגבל בכמות או למשתמשים.
תעדכן את כולנו מה נסגר עם שרות הלקוחות שלהם.
אגב מה עוד הזמנת? אני פינקתי את עצמי עם preorder של FFXIII
- Huber
- חבר במועדון HT

הזמנתי DARKSIDERS ובטעות גם משחק PSP שלא רציתי ושדקה או שתיים אחרי ביטלתי דרך הממשק שלהם (כמובן שלמחרת ראיתי מייל שהם לא יכולים לבטל כי המשחק כבר נשלח. בטח). עכשיו שאני רואה שהם לא עונים למייל על הביטול ושהם שלחו את המשחק למרות שביטלתי דקה או שתיים אחרי אני מנסה לבטל גם את DARKSIDERS (נקווה שלא יעשו לי את אותו התרגיל).
בישראקרד אומרים לי שרק אחרי 4-5 ימים הם רואים חיובים מחול, נקווה שזה לא יהיה מאוחר מידיי. אם השירות לקוחות של THEHUT לא יענו למייל שלי עד יום ראשון אני אתקשר שוב לישרקארד על בסיס יומי לראות אם העיסקה נקלטה ואם כן לבטל אותה. מדהים.
בישראקרד אומרים לי שרק אחרי 4-5 ימים הם רואים חיובים מחול, נקווה שזה לא יהיה מאוחר מידיי. אם השירות לקוחות של THEHUT לא יענו למייל שלי עד יום ראשון אני אתקשר שוב לישרקארד על בסיס יומי לראות אם העיסקה נקלטה ואם כן לבטל אותה. מדהים.
-
idanb
- חבר פעיל מאוד

האם קיבלת הודעת אישור על הביטול? (הם שולחים מייל אוטומטי מייד לאחר ההזמנה, הגיוני שגם אחרי ביטול)
אגב בדקתי הזמנות ישנות שלי באתר ובדרך כלל תוך 24 שעות המוצר נשלח אלי.
DARKSIDERS נראה לי ממש מעניין מהדמו. הוא לא מגיע לגרפיקה של GOW כמובן אבל יש עץ טכנולוגי יפה ותוספות לדמות.
עצם הרעיון של להיות חלק מהפרשים ...
אגב בדקתי הזמנות ישנות שלי באתר ובדרך כלל תוך 24 שעות המוצר נשלח אלי.
DARKSIDERS נראה לי ממש מעניין מהדמו. הוא לא מגיע לגרפיקה של GOW כמובן אבל יש עץ טכנולוגי יפה ותוספות לדמות.
עצם הרעיון של להיות חלק מהפרשים ...
- Huber
- חבר במועדון HT

לא, רק היה רשום CANCELETION IN PROGRES בסטטוס של ההזמנה. הם כן קיבלו את הבקשה לביטול אחרת הם לא היו שולחים מייל בו רשום שאי אפשר לבטל - מסכים איתי?
-
idanb
- חבר פעיל מאוד

בודאי. זאת אומרת שהם קיבלו את ההודעה לפני שקיבלת מייל בסגנון:
Dear Idan ,
Thank you for your order with TheHut.com. We can confirm the item(s) below have been sent to you.
Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays. Please allow 10 full working days before notifying us of any delays in arrival.
זו הודעה רשמית אחרי המשלוח אבל כל זמן שלא קיבלת אותה אין סיבה לא לבטל את ההזמנה - בטח אם זה היה מספר דקות אחרי ההזמנה עצמה.
Dear Idan ,
Thank you for your order with TheHut.com. We can confirm the item(s) below have been sent to you.
Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays. Please allow 10 full working days before notifying us of any delays in arrival.
זו הודעה רשמית אחרי המשלוח אבל כל זמן שלא קיבלת אותה אין סיבה לא לבטל את ההזמנה - בטח אם זה היה מספר דקות אחרי ההזמנה עצמה.
- Huber
- חבר במועדון HT

תשמעו משהו מצחיק (ובמקביל מעצבן ומציק). אחרי שראיתי שאין תגובה מהם לגבי הביטול, ביטלתי גם את ההזמנה של ה DARKSIDERS. את הביטול הזה הם כן הצליחו ליישם משום מה. מעניין שבמקרה הראשון הם הוציאו את ההזמנה ורק אח"כ התייחסו לבקשת הביטול ובמקרה הזה (משחק מוזל) הביטול התקבל ללא דחיות. בכל מקרה, למייל לגבי התלונה שלי על הביטול שנדחה עדיין לא קיבלתי תגובה ואני כנראה אצטרך לבטל טת החיוב בחברת כ"א עוד כמה ימים.
- Huber
- חבר במועדון HT

טוב, הגיע המשחק שבוטל, הם טוענים שאפשר להחזיר אותו ולקבל זיכוי. ניסיתי להבין אפא הם ממוקמים בשביל לברר כמה יעלה משלוח חזרה (יתכן שעלות המשלוח תהפוך את המאמץ ללא רלוונטי) ולא הצלחתי. זו הכתובת שרשומה על המעטפה להחזרה במקרה של אי מסירה:
po box 538
guernsey GY1 6HE
אני לא רואה פה שום איזכור לעיר/מדינה, מישהו מזהה לאיזו מדינה שייכת הכתובת הזו?
po box 538
guernsey GY1 6HE
אני לא רואה פה שום איזכור לעיר/מדינה, מישהו מזהה לאיזו מדינה שייכת הכתובת הזו?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

צודק, הייתי צריך להתשמש בגוגל, מתבייש.
ד"א - זולא מדינה, זה יותר עיר (או יותר נכון bailiwick). המדינה אם הבנתי נכון זה UK.
[left]the Bailiwick of Guernsey is not part of the U.K. but rather a separate possession of the Crown[/left]
אז הם לא ממש UK, הגדרה מוזרה ל"מדינה"
אני אנסה להתקשר לדואר לבבר כמה יעלה משלוח.
ד"א - זולא מדינה, זה יותר עיר (או יותר נכון bailiwick). המדינה אם הבנתי נכון זה UK.
[left]the Bailiwick of Guernsey is not part of the U.K. but rather a separate possession of the Crown[/left]
אז הם לא ממש UK, הגדרה מוזרה ל"מדינה"
אני אנסה להתקשר לדואר לבבר כמה יעלה משלוח.