The Hut special 03.03.10
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
רק תזהר לא להסתבך עם השריף שלהם 
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
14.5 שח למשלוח חזרה. המשחק עלה לי 80 שח. נבלות. אני אחזיר להם את זה ולא מתכוון יותר להזמין מהם פיפס (כמובן שאצטרך לנצל את הזיכוי במידה והם לא עושים החזר כספי).
ד"א - לכל מי שבונה על הגנת הכ"א - תשכחו מזה. הם פנו לחנות והחנות הנפיקה להם את ההזמנה שעשיתי (כמוסן שאת הביטול הם "לא מוצאים") ככה שהחברת כ"כ לא מוכנה לבטל את החיוב. מהיום רק PAYPAL.
עוד משהו מדהים לגבי האתר הזה, אני מנסה להיכנס ל HELP למצוא את הכתובת אימייל לבירור נוהל החזרה, הלינק לא תקין.
ד"א - לכל מי שבונה על הגנת הכ"א - תשכחו מזה. הם פנו לחנות והחנות הנפיקה להם את ההזמנה שעשיתי (כמוסן שאת הביטול הם "לא מוצאים") ככה שהחברת כ"כ לא מוכנה לבטל את החיוב. מהיום רק PAYPAL.
עוד משהו מדהים לגבי האתר הזה, אני מנסה להיכנס ל HELP למצוא את הכתובת אימייל לבירור נוהל החזרה, הלינק לא תקין.
- Huber
- חבר במועדון HT

הסאגה הסתיימה סופסוף. החזרתי להם את המשחק במשלוח חוזר, זיכו אותי בעלות המשחק כשאני ספגתי את המשלוח לשני הכיוונים. אני אישית לא מתכוון לרכוש מהם יותר, חברה שלא מקבלת ביטול דקות ספורות אחרי ביצוע ההזמנה בעיניי לא נחשבת אמינה. בנוסף, לוקח להם 2-3 ימים לענות לכל מייל שנשלח אליהם - בהחלט ביזיוני לחבר שמקבלת הזמנות דרך אתר אינטרנט מכל העולם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

לא - ביטלתי את שניהם, לא רוצה לרכוש מהם, ממני לא יראו שקל. הקטע המסריח זה שאת הביטול של ה DARKSIDERS הם קיבלו מיידית ואת הביטול של המשחק PSP הם טוענים שהם לא קיבלו (למרות שהאתר שלהם אישר את התהליך).
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני הזמנתי לפני כחודשיים מ-THE HUT ולא הייתה שום בעיה...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.